• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bulaşık makineme deterjan...

em4561

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
2.990
6
116
Trabzon
arkadaşlar bulaşık makinemde pril kullanıyordum. bitmesine de az var. bu aralar çizikler olmaya başladı sanki az az. bi dahakine değiştirsem diyorum markayı. fnish qunatum a baktım çok pahalı geldi. calgointle ilgili de pek iyi yorum duymadım ne yapmalıyım sizce

sizler hani bulaşık makinesi deterjanı kullanıyorsunuz

ben hemen hemen hepsinden kullandım
ama son bir buçuk iki senedir
bimden aldığım tablet deterjanı kullanıyorum
tek kelimeyle süper ne çizik ne kalıntı pırıl pırıl oluyo bulaşıklar
fiyatıda çok uygun

canım ben amway kullanıyorum çok memnunum ne çizik ne kalıntı üstelik yarım tablet kullanıyorum her seferinde

canım bende Bim'in tabletlerini kullanmaya başladım.İnan diğerlerinden daha güzel. Annem de A-101 deki Brid diye bi markayı kullanıyo oda çok güzelmiş.

Finish kullanıyordum bardaklarım çizik ve lekeli kalıyordu fairy tablet aldım bardaklar ışıl ışıl artık bundan sonra başka marka kullanmam elde yıkama için olanından da çok memnunum yağlı tencereler için ayrıca yağ çözücüye gerek yok tavsiye ederim arkadaşlar

İki yıldır finish quantum kullanıyorum, memnun sayılırım.
İki yıl öncesine kadar bulaşıklarım mat, kirli gibi çıkıyordu makineden. Sonra makinem bozuldu ve yenisini aldım. O ara finish quantumla tanıştım. O eski bardaklarımdaki değişime kendim de inanamadım. Herşeyim pırıl pırıl oldu. Bu, bir yıl kadar devam etti. Şimdi yine aynı ürünü kullanıyorum ama eskisi kadar temiz yıkamıyor. Servise sordum, tamamen makinenin yeni olmasıyla ilgili dedi. Sular çok kireçli olduğu için makinenin de ömrü kısa oluyormuş. Yani ne kullanırsanız kullanın, makineniz eskidiyse yapacak bir şey yok.

İki yıldır finish quantum kullanıyorum, memnun sayılırım.
İki yıl öncesine kadar bulaşıklarım mat, kirli gibi çıkıyordu makineden. Sonra makinem bozuldu ve yenisini aldım. O ara finish quantumla tanıştım. O eski bardaklarımdaki değişime kendim de inanamadım. Herşeyim pırıl pırıl oldu. Bu, bir yıl kadar devam etti. Şimdi yine aynı ürünü kullanıyorum ama eskisi kadar temiz yıkamıyor. Servise sordum, tamamen makinenin yeni olmasıyla ilgili dedi. Sular çok kireçli olduğu için makinenin de ömrü kısa oluyormuş. Yani ne kullanırsanız kullanın, makineniz eskidiyse yapacak bir şey yok.

Canım ne kadar güzel anlatmışsın kendimi reklamları izliyormuş gibi hissettim::)

ben prirl kullanıyorum çok memnunum. çizikler fazla parlatıcı koyuncada oluşuyo diye duydum.

Back
X