bulaşık makinasını tuvalete koymak?

işte ondan korkuyorum yeni yapıldı orası ben eve girdigimde çamaşır makinesi varkende hiç olmadı ama bilemiyorum bulasık makinası daha mı cok su boşaltır. taşma yapar eğer cok su boşaltıyorsa
Bulaşık makinaları çok az su harciyo.makinanin borusunun çıkıp suyun yere akmasiyla tecrübe eden biriyim.o kadar az suyla yikiyomus ki inanamadım gerçekten.
Ama senin yerinde olsam elimde yıkamaya devam ederim çünkü bulaşıkları oraya taşıması, makina boşaltması vs çok daha zor

Herkese belirli renk bardak verin 1 gun boyunca onu kullansin ya da şekilleri farkli yani misal bir cocuga kisa boy birine uzun boy gibi hem su hem elektirik tasarrufu olur. Kaynaklat onemli. Hem size habire is cikmaz

İyide sizden önce tuvalet olarak kullanıyordu dimi...Yani gerçekten benim hiç içim almaz 10 kat elimde yıkarım ama yinede olmaz yani bana göre....

Hayır yani sıcak su alan modelinden olsa bile makinenin kademe kademe sıcaklık ayarı olduğunu düşünürsek illaki o suyu belli bir dereceye getirecek bir işlem yapmalı sonuçta. Benim de makinelerden anladığım yok sadece fikir yürütüyorum

Bu arada herkes makineye resmen temiz olacak kadar yıkadığı bulaşığı atıyomuş. Ben sadece içindeki artıkları çöpe sıyırıp olduğu gibi atıyorum sudan falan geçirmem, tencereleri de elimde yıkamam aynen koyarım. Hiçbir sıkıntı olmuyor yıkanıyor gayet. O işleri yine ben yapacaksam makine ne yapacak. Çamaşır için de önceden suya falan basmam, ne kadar lekeli olursa olsun makineye atınca çıkıyor

kendine daha çok iş çıkarmış olursun. tabak canağı taşırken su damlar ,yemek damlar eve. birde oraya git gel yapacaksın. oooo elde yıkamak daha mantıklı

Baslıgı gorunce yuhh dıyesım geldı sız naparsınız bılmem ama nr kadar kullanılmasada hıc hos gelmıyor kulaga ve mıdeye bıde onları tasıması var ben olsam baska eve cıkarım

Gece bu konunun şokuyla uyuğumdan mıdır nedir, rüyamda birisi benim bulaşıklarımı klozetin içine yerleştiriyordu. Sifonu çekince tertemiz yıkanacağından bahsediyordu. Sifonu çekti, bulaşıkların kabası gitti. Ben de gittim herhalde o ara, devamını hatırlamıyorum. Bu konuyu okuduğum için kendimden özür diliyorum. Keşke zamanı geriye alabilsek.

Tezgahüstü mini bulaşık makinesi düşünmez misin?

çok özür dilerim konuyu okuyup hayal etmek istemiyorum benim için mide bulandırıcı maalesef

Ya başlıktan dolayı hanımlar haklı olarak tiksinç buldu evet kiler niyetine kullanılabilecek türden kücük bir yer kapattım ben orayı ama beton dökerek değil kapak ile çamaşır makinem duruyor şu an. yorumlarda ocak fırın bulasık makinesi üclü bir ankastre gördüm ya onu alıcam yada dolapları söküp mutfağa yerleştiricem biri masraflı diğeri ise zahmetli bir seçenek kararsızım şu an

başlık çok yanıltıcı oldu aslında o yüzden biraz önyargıyla giriyor insnlar konuya haklı olarak :)) ama daha kısa nasıl özetlerim bilemedim. öğrencilik hayatı yaşamadıklarını düşünüyorum çok ağır tepki verenlerin :)) yaşayanlar yine bi derece anlamaya çalışıyor bu olayı düşünecek kadar çaresiz kaldığımı fark ederek :))

Yaa beni anlamanıza sevindim.. banyoya masa koyup şohben ile sıcak su sayesinde bulaşık yıkama fikri hiç gelmemişti aklıma bu da çok tuhafmış Kiler yine bi derece ama banyo çok mide bulandırıcı bir de kötü bi görüntü ne bileyim bunu okuyunca duş alırken sıcak su hazır akarken tasarruf etmek için bulaşıklarıda kendimle birlikte yıkadığımı hayal ettim bi an Aslında bi öğrenciye göre baya temiz birisiyimdir çok moralim bozuktu konuyu açtığımda bulaşık makinesine mutfakta yer bulamadığım için kilere koysam ne olur diye diğer hanımların fikrini alayım en iyisi dedim. seçtiğim başlık yaktı başımı

Ve de benim bu basligi kahvalti yaparken okumam okumadan once halihazirda kullanilan bir tuvalete koyacaksiniz sandim
Anladim tuvalet kullanilmiyormis ama yine de olmaz. Alin mini makine kurtarin kendinizi bu dusunceden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…