- 2 Temmuz 2019
- 1.470
- 1.487
Makine kendi ısıtıyo biliyosunuz di mi?
Bence olur. Tuvaletin üstünü iyice kapatın orası da bi oda işte ne fark edecek üstüne makine gelecek. Bi de yer varsa küçük bi dolap gibi tezgah olarak kullanabileceğin bişey ve bi çöp kovası koy,yemeği ye bulaşıkları tezgaha topluca koyup artıkları çöpe, lavabo da var sudan geçir, ordan da direkt makineye koy. Bulaşıkları mutfağa da götürmek zorunda kalmayacağın için tezgahta kirli bulaşık olmaz.
Evin neresini ne olarak kullanacağın senin kararın bence. Orası tuvalet var diye sürekli mikrop kaynamıyor sonuçta.
Bulaşık makinesinin gideri de aynı çamaşır makinesi hortumu gibi. Sorun yaşamazsın.
Benim de fırınım koridorda mikrodalga salonda duruyo rahatsız değilim kime ne. Nerde yerim var ve Kullanımı nasıl işime geliyosa öyle yapıyorum
ya tuvalet zaten kapalı olacak üstüne makine geleceği için yani kapak koyup üstüne makineyi koyacağım kapağın kenarındanda makinenim gider borusunu sarkıtıcam yere o şekilde bi fikir gelmişti aklıma bir sorayım dedim yani görünmeyecek bile kücük bi kiler gibi zaten makinenin kendisi girdiğinde alan kalmayacak türden biyer ama insanlar gözünde nasıl canlandırıyor hayal ediyor bilemiyorum tuvaletimi yaparken bulasık makinesini seyredeceğim gibi gelmiş olablir haklı tabi gelip evimi görmediklerine göre.. kızmıyorum kimseye o yuzden