affetme bacım yıkasın, 1 ay devam etsin, gör bak balkonda da olsa bulur o makineye yerEvet benimki çok bilmiştir herşeyin doğrusunu bilir 2 bulasık işte nedir ki diyo bide ben evde olmadığım zamanlar yıkayınca anlıyo tabi zorluğunu
Benim eşim bide tezgahta bulasık görmeye dayanamıyor kalk yıka o zaman diyorum bulasık mak aldırmadın zaten diyorum ahshshsh
Bulaşık makinasına zaten herşeyi akıtıp koyuyoruz. Akıt aonra onları bi kaba al tuvalete götür yerleştir bitince geri al mutfağa taşı. Ne gerek var akıtırken az daha deterhjanlayıp durulamak daha kolay. Tezgahın altında olduğu halde benim makine bazen boşaltmaya üşenip elimde yıkıyorum. Bana sizin fikir daha zor geldi.
Kendileri yıkasa sürekli kesinlikle bulasık da kurutma da alırlar hatta ev işlerini yapan robot da alabilirler yani ahshdhaffetme bacım yıkasın, 1 ay devam etsin, gör bak balkonda da olsa bulur o makineye yer
Sadece dolapları çıkartacaksanız masrafı yok. Dediğim gibi mutfak dolapları birbirinden bağımsız imal ediliyor kurulum yaparken birleştiriliyor. En fazla bir çivi/vida benzeri şeylerle tutturuluyor. Biraz tamirattan anlayan biri işinizi görür.Sanırım bu dediğinizi yapacağım size bunun ne kadar bir masrafı oldu sorması ayıp. çünkü taşımasıda dert mutfaktan oraya
Ankastre bulaşık mak. işinizi görmez mi?
Yada alt iki dolabı iptal edip oraya koymak? Ben yeni evliyken yaptırmıştım bunu. Dolapların iskeletleri birbirinden bağımsız oluyor genelde. Evden çıkarken de yerine koydurursunuz yine.
Daha önce mutfağın tam yanında ki küçük tuvaleti iptal edip üstünü fayans ördürmüştüm. Tuvaletin kapısının olduğu yeri duvarı ördürüp, mutfağın içine denk gelen yerden duvarı kırdırıp buzdolabını koymuştum. (Çok küçük bir mutfaktı buuzdolabına yer yoktu) Bir akşam işten geldiğimde buzdolabının üstü yerler sapsarı suydu. Önce anlayamadım ama üst kadın gideri tıkandığı için mutfağıma resmen lağım suları akmıştı, buzdolabıda çöpe gitti. Bu tarz aksiliklerde olabiliyor malesef.
Ayrıca arkadaşlarında dediği gibi kirlileri taşımak, temizleri yerleştirmek için taşımak vs. artı iş olacak size. Elde yıkamakla aynı şey neredeyse.
Hahahha sorun değil olur böyle şeylerBlack Light mesajları okurken bir baktım kendim çöpe bir sey atarken telefon elimden kaydı sizden alıntı yapıp mesaj göndermişim, mecburen düzenleyip yorum yazdım
Sadece dolapları çıkartacaksanız masrafı yok. Dediğim gibi mutfak dolapları birbirinden bağımsız imal ediliyor kurulum yaparken birleştiriliyor. En fazla bir çivi/vida benzeri şeylerle tutturuluyor. Biraz tamirattan anlayan biri işinizi görür.
Gideride lavabo giderine bağlatırsınız, bir tesisatçıdan fikir alın derim.
Daha az yemek yapar az bulaşık çıkarırdım ama tuvaletin deliğini büyük tahtayla kapatıp üstüne bulaşık makinesi koymazdım sanırım
Bulaşık makinesini koridora salona hatta yatak odasına koyarım ama wcye içim almaz ve bence hijyenik de olmaz
Wc sökülüp oraya beton atılsa kiler gibi olsa neyse de diğer türlü ı-ıh
Ankastrelerin boyu daha kısa diye biliyorum ben. En üst kısmı varya makinenin plastiği oda çıkartılabiliyor. Başka bir evde o şekilde de kullandım ben tezgah boyu kısa diye. Taşınma rekoru kıran kişi olarak bilinirim yakın çevremdeYa ben çok düşündüm nasıl olur diye mutfakta ama tezgah komple mermer, dolapları sökebilirim ama yerdn yukarıya boyu kısa bulaşık makinesnin girmesi icin komple yeni tezgah üstüne bir şey yaptırmam gerekecek bilmiyorum mermer kesiliyor mu, kesilirsede makinenin oldugu yer tezgahtan uzun duracak tuhaf olmaz mı
ben her gördüğümde sinir olurum mecbur kapalı durur sürekli zaten vazgeçtim en mantıklısı mutfakta uygun bir yer açmaya çalışmak gibi geliyor taşımasıda dert oraya çünküTuvalet olmasıyla ilgili bir sıkıntı yok gibi görünüyor. Sonuçta bulaşıkları makinenin içine koyup ordan alıyorsun... Benim de kaygılarım götürüp getirmek konusunda olurdu ama daha rahat olacağını düşünüyorsan sormana lüzum bile yok bence. Yalnız, eve biri gelince bence orayı kapatBen görsem çok tuhaf bulurdum.
Ankastrelerin boyu daha kısa diye biliyorum ben. En üst kısmı varya makinenin plastiği oda çıkartılabiliyor. Başka bir evde o şekilde de kullandım ben tezgah boyu kısa diye. Taşınma rekoru kıran kişi olarak bilinirim yakın çevremde
Tezgahın boyunu ölçün sonrasında ankastreleri araştırın.