bulaşık makinasını tuvalete koymak?

affetme bacım yıkasın, 1 ay devam etsin, gör bak balkonda da olsa bulur o makineye yer

Yakışmayacak aynı zamanda yani her gördüğümde ne işi var bunun burada diyip sinir olacağım gelen yorumlardan sonra vazgeçtim direkt haahahah

affetme bacım yıkasın, 1 ay devam etsin, gör bak balkonda da olsa bulur o makineye yer
Kendileri yıkasa sürekli kesinlikle bulasık da kurutma da alırlar hatta ev işlerini yapan robot da alabilirler yani ahshdh
Ki ben evden 10 gün uzak kalmıştım ev savaş alanına dönmüştü, sözde temizliği seviyor, sevmediği hali nasl olurdu acaba

Daha az yemek yapar az bulaşık çıkarırdım ama tuvaletin deliğini büyük tahtayla kapatıp üstüne bulaşık makinesi koymazdım sanırım
Bulaşık makinesini koridora salona hatta yatak odasına koyarım ama wcye içim almaz ve bence hijyenik de olmaz
Wc sökülüp oraya beton atılsa kiler gibi olsa neyse de diğer türlü ı-ıh

Sanırım bu dediğinizi yapacağım size bunun ne kadar bir masrafı oldu sorması ayıp. çünkü taşımasıda dert mutfaktan oraya
Sadece dolapları çıkartacaksanız masrafı yok. Dediğim gibi mutfak dolapları birbirinden bağımsız imal ediliyor kurulum yaparken birleştiriliyor. En fazla bir çivi/vida benzeri şeylerle tutturuluyor. Biraz tamirattan anlayan biri işinizi görür.
Gideride lavabo giderine bağlatırsınız, bir tesisatçıdan fikir alın derim.

Ya arkadaşlar evinde 2 bulaşık makinesi olan hatunlar varmış. Aramızdalarsa bi el sallasınlar.

Ben ilk duyduğumda, yuh ne müsriflik dedim, ama düşününce çok mantıklı geldiii...Hiç makine boşaltmıyorsun, bir makineden al kullan, sonra zaten boş olana yerleştir... güzel sanki yaa

Ya ben çok düşündüm nasıl olur diye mutfakta ama tezgah komple mermer, dolapları sökebilirim ama yerdn yukarıya boyu kısa bulaşık makinesnin girmesi icin komple yeni tezgah üstüne bir şey yaptırmam gerekecek bilmiyorum mermer kesiliyor mu, kesilirsede makinenin oldugu yer tezgahtan uzun duracak tuhaf olmaz mı

Şimdi tezgahın üstü komple mermer bu mermeri değiştirmek lazım cubku dolapları söksemde girmez kısa kalır makinanın boyuna göre alçak bi tezgah yani. mermer kesiliyor mu bilmiyorum o zamanda uzun duracak üstündede ocak olacak yüksek olması sorun yaratır mı bana sizce

Tuvalet olmasıyla ilgili bir sıkıntı yok gibi görünüyor. Sonuçta bulaşıkları makinenin içine koyup ordan alıyorsun... Benim de kaygılarım götürüp getirmek konusunda olurdu ama daha rahat olacağını düşünüyorsan sormana lüzum bile yok bence. Yalnız, eve biri gelince bence orayı kapat Ben görsem çok tuhaf bulurdum.

ve aynı zamanda mutfaktan taşımasıda dert onuda düşünemedim

Ankastrelerin boyu daha kısa diye biliyorum ben. En üst kısmı varya makinenin plastiği oda çıkartılabiliyor. Başka bir evde o şekilde de kullandım ben tezgah boyu kısa diye. Taşınma rekoru kıran kişi olarak bilinirim yakın çevremde
Tezgahın boyunu ölçün sonrasında ankastreleri araştırın.

ben her gördüğümde sinir olurum mecbur kapalı durur sürekli zaten vazgeçtim en mantıklısı mutfakta uygun bir yer açmaya çalışmak gibi geliyor taşımasıda dert oraya çünkü

bende çok ev değiştirdim benim mutfak gibisini görmedim sanırım şirinler yaşıyormuş evde benden önce normalden çok daha kısa bi mutfak elde yıkarken lavaboya eğileceğim diye bel fıtığı olacağım yakında :)) araştırdım biraz mermer kesilebiliyormuş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…