Bulaşık makinasında hangi marka deterjan daha kullanışlı...

Bende yeni fairyci olanlardanım kokusuda çok hoş şuan çok memnunum inş bozmaz kendini bu marka calgonit finish olduktan sonra bozuldu hep leke bırakıyordu

Fairy en iyisi sanırım, pırıl pırıl bulaşıklar. Maalesef şu aralar Calgonit Finish kullanıyorum (bitene kadar) ve bazı bulaşıkların üzerinde parça parça deterjan kalmasına sinir oluyorum. Tekrar sudan geçirmek gerekiyor, topak topak kalıyor.

bende daha önce fınısh kullandım şimdi pril tablet kullanıyorum ikiside güzel yıkıyo ama çizilme oluyo toz ve tabletlerde malesef ayrıca ben tableti ortadan ikiye bölüp kullanıyorum yarım olarak deterjan atığı felan kalmıyo hemde iyi durulandığından emin oluyorum bunu çoğu arkadaşıma önerdim onlarda şimdi yarım kullanıyolar tabletlerini memnunlarda tüm tableti makina iyi durulamadığını okumuştum bir arkadaşın sitesinde bir yılı aşkındır böle kullanmaktayım denemenizi tavsiye ederim

Fairy platinium.. Çok çok memnunum.Memnun olmayanıda görmedim daha hiç:)
Elde yıkamada da fairy kullanıyorum, çamaşır makinesi için çıkartsalarda çamaşırlarda da fairy kullansam :ssz:

Evet yaa arkadaş doğru demiş burdan sesleniyrummmm fairy üreticilerine lütfen çamaşır için olanıda çıksın hepten fairyci olak...

Pril kullanırken bende bölüyordum çok fazla geliyordu makineye ama fairy tabletleri hem toz içi hem parlatıcısı falan içinde hemde daha ufak kendi poşetinde...artık bölmeye gerek kalmadı ayrıca prilden calgonitten fazla fairyi bulana kadar bingo daha iyi gelmişti daha rahat bölünüyordu olmadı bide bingoyu deneyin derim..fairy şuan biraz pahalı çünkü..inş iner fiyatlarıdaa....

bende fairy platinyum kullanıyorum.çok memnunum. önceden finish kullanıyordum bardaklarım lekeli lekeli kalıyordu birde o tablet erimiyordu güzel.hiç memnun değildim ama fairye geçtim süper artı parlatıcıda kullanmıyorum elma sirkesini önerdiler parlatıcı yerine denedim memnun kaldım. arada bir de temizlensin diye domestos koyuyorum iyi oluyor

bulaşık makinesini aldığımda ilk kez bingo tablet kullandım.çay bardaklarım sarardı ve tabaktaki lekeler bazen çıkmıyordu,bir de hafif su lekeleri vardı.daha sonra pril tablet aldım bardaklar beyazladı fakat su lekeleri daha da arttı. Boschun son ürünlerinden birini kullanıyorum finish öneriyor bu marka.Finishten de memnun kalmayan çok kişi var.ya parlatıcı alacağım ya da sirkeyi deneyeceğim

Ben amway kullanıyorum, cok memnunum.azıcık koymanızda yeterli oluyor

geçmişten beri hep calgonit ve sonra ismi değişince finish kullanıyorum. iki sene önce almıştım 100'lü paket sonra indirimde görünce bir daha aldım 100'lü hala da bitiremedim.
bulaşıklar çok iyi temizleniyor ancak cam türü şeylerde hep sanki deterjan gibi izer noktacıklar kalıyor genelde. burdaki arkadaşlar calgonit iin öyle yaptığını söylemiş. doğru olabieceğini düşünüyorum ben de bitirir bitirmez başka markaları da denemek istiyorum.. özellikle fairy i ve sonra belki pril i de denerim.

Rossmanda satılan Domol marka bulaşık deterjanı da çok güzel yıkıyor. Tavsiye ederim. Bardaklar, cam tabaklar parlıyor makinadan çıkınca.

fairy platinium kullanıyorum..gayet iyi..bardak çok fazlaysa biraz elma sirkesi döküyorum..gayet başarılı..

slm kızlar bende finish tablet deterjan kullanıyorum ama bardaklarımda matlık olusuyo acaba nedeni nedir?

kızlar biraz önce arcelik bulasık makınamın mını 30 dk programından bulasıklarımı aldım bardaklar ıstedigim temizlikte deil.kısa programda tablet deterjan kullanıyorum finish marka.....bu sorunu nasıl çözmeliyim yardııımmmm

Back
X