Bulaşık makinasında hangi marka deterjan daha kullanışlı...

Pril tablet tek geçerim,fazla para vermeye hiç gerek yok
fiatı da uygun,bulaşıklarım pırıl pırıl çıkyor.
kampanyalarda çok uyugun alıyorum.

bende yerli üretim yapan organik ürünlerden yana kullanıyorum tercihimi
1kg toz yaklaşık 1 senden fazla gidiyor, fiyatıda çok uygun
pırıl pırıl temizliyor

pırıl pırıl temizliyor

Kullandığınız organik ürünü nereden temin ediyorsunuz ve bu ürünü her şehirde bulmamız mümkün mü acaba?

pırıl pırıl temizliyor

Kullandığınız organik ürünü nereden temin ediyorsunuz ve bu ürünü her şehirde bulmamız mümkün mü acaba?

Canım özel mesaj alamadığın için mesajına karşılık veremiyorum. Bursa' dayım ben. Ürünleri netten buldum. Cevabın için teşekkürler.:40:

rica ederim cnm beğeneceğine eminim, sağlığımız çok önemli , araştırmalııyız ve en sağlıklı ürünleri kullanmalıyız

ben calgonit kullaniyorum galiba parlatici olarakta sirke...ama genede bulasik makinasinin her turlu sagliga zararli oldugunu dusunuyorum. ne kadar temizlesede :50:
icim hic rahat etmiyor bu yuzden. hepsi kimyasal..

Son düzenleme:
bende parlatııcı olarak sirke koymayı düşünüyorum,işe yarıyomuş.Ama naçizane tavsiyem sakın ola ki bingo tablet kullanmayın.ben fiyatı uygun diye 120 tablet almıştım bitmek bilmedi ve hiçte memnun kalmadım.pril yada calgonit bence...zaten makinede teklemeye başladı,yeni makine alacağız giibi görünüyo(hoş hangi marka olsun ona da karra veremedik ama)bu iki deterjandan başkada kullanmam o zaman..

ben de pril sıvı kullanıyodum ama dün tablet aldım belki daha güzel kokuyodur diye güzel yıkıyodu ama şöyle güzel koksun istiyorum ya

ilk çıktığı zamandan bu yana calgonit jel kullanıyorum.. ürünlerin ömrü açısından, likit deterjanlar iyi oluyor.. toz yada tabletler, aşındırma yapabiliyor..

ben de genelde calgonit ya da pril kullanıyorum ama bi ara makinem bardakları tabakları çok çiziyordu ya da matlaştırıyodu nedeni nedir bilen vvar mı? şimdi yok ama bütün çanağı tabağı attım tabi.

fairy çok güzel temizliyo calgonit kullandıgımda çay bardaklarım sarartı içinde çıkıyo ama fairy çok güzel temizliyo daha memnun kaldım.

fınısh kullanıyorum ama memnun değilim kokusu siniyo bulaşıklara...

ben fairy platinium kullanıyorum. Çok çok memnunum herşey pırıl pırıl parlıyor ve çizmiyorda.

amway'in bulaşık deterjanı hem kokusuz hem kimyasalı az ama bulaşıkların kuruması çok uzun sürüyor

Back
X