Bulaşık makinasında hangi marka deterjan daha kullanışlı...

calgonit sıvı deterjan bulaşıklarımı mahvetti allah kahretsın.
sıvı deterjan daha az zarar verır dıye almıstım ama dun bardak takımlarımı içim acıya cıya çöpe yolladım bardaklarımı bozdu resmen:43:

nasıl yaptı cnm bardaklarını benm bi kere dısını buzlu gibi yaptı sonra parlatıcı seviyesini düşürdm temz yaptı ozaman
bende atacaktm nerdeyse ama deneyeym dedm denedm sükür oldu

bende yıllardır calgonit sıvı kullanırım ve hiç bir sorunda yaşamadım ne çizilme ne buğulanma hiçbiri yok...

calgonit'in sıvı deterjanını kullanan var mı? bulaşıklar genelde lekeli çıkıyor. sorunm makinada mı deterjanda mı çözemedim

Bende pril tablet kullaniyorum.bir tableti 3 yada 4 e boluyorum.hem deterjan cok uzun sure yetiyor hem de daha az kimyasal kullanmis oluyorum.onceleri toz deterjan kullanmistim cam bardak ve tabaklarim bugu bugu oldu :(

pril tablet veya finish tablet kullanıyorum ama arçelik servisi bana prili önermişti

arkadaşlar bir cok markanın bulaşık makinası deterjanını kullandım .ama en cok begendigim kesinlikle prilin sıvı deterjanı.tabletlerin hepsinde mutlaka küçücük bile olsa deterjan kalıyor ve benim içime hiçç sinmiyordu bu durum.sıvıda kesinlikle böyle bir durumla karşılaşmıyorsunuz.gönül rahatlıgıyla kullanabilirsiniz.ayrıca temiz yıkama acısındanda cook güzel :)))

bende pril ve calgonit sıvı kullandım ve hiç memnun değilim, iyi çıkarmıyor.
prilin tabletinden başka kullanmıycam artık, o harika parlak ve tertemiz yapıyor.

Fairy ouantum numunesi geldi kapıya.. Kullandım..
Aşırı yoğun, çok fazla kokusu var.. Bulaşıklarım hep deterjan koktu..

Ben normalde herhangi bir tablet deterjanın yarısını, bulaşık azsa çeyreğini kullanıyorum.. Toz deterjansa daha rahat kullanıyorum.

Azda sirke serpiştiriyorum; pırıl pırıl çıkıyor bulaşıklarım.

Resmen deterjan yutuyoruz.. Zaten makine yüksek dereceli suyla dezenfekte ediyor, gerek yok yoğunluğa.

saolun kızlaarr..makinamın içinde pril tablet geldi,makinam 3 programlı arçelik..eşimde üçlü set olarak bingo almış..oda çok güzel parlatıyo..birde sormak istediğim makinayı kaç günde bir yani ne sıklıkla çalıştırıyorsunuz..bazıları çok elektrik gider diyo..doğru mu acaba?...öptüm canlarııımm..

valla her gün çalışıyor bizde

bardakların buğulu olmasının sebebi nedir ?

Fazla deterjan,filtrenin temiz olmaması, tuz gerektirmeyen sularda tuz kullanmak, ya da tam tersi kullanmamak. (Suyun sertliğine göre değişiyor.)

Makine tam kurumadan kapağını açmak, tahta kaşığı bulaşıklarla birlikte yıkamakta buğulanma nedenlerindemiş.

o kadar zararlı ki aslında detarjanlar makina o kalıntıyı çıkartmak için tonlarca su kullanmalı o da mümkün değil,
pril ve calgonit tabletleri yarım veya çeyrek kullanıyorum asla tüm kullanmam ,parlatıcı yerine de sirke...

benim makine bosch ve finish quantum tablet kullanıyorum. Memnun muyum bilmiyorum :)
bardaklarımda ve çatal kaşıkta damla izi kalıyor. Birde bazen koku yapıyor. Koku giderici kullanıyorum bide :)
bu izleri gidermenin bir yolu var mıdır??

Fairy denedin mi hiç? Kendinden eriyen poşetli bulaşık deterjanını kullanıyorum şu sıralar memnunum da hani kokuya hassas olduğum bi dönem olması üzerine değiştirmiştim ben de, şu sıralar ziyadesiyle mutluyum :107:

teşekkür ederim önerin için crownvetch.finish bitsin onu almayı düşünüyodum ben de..işe yarar umarım:)

Back
X