bulasik deterjani markasi bilen var mi

Verdiğiniz bilgiler önemli ve değerli. Sonnett parlatıcı emsallerine göre içerik olarak çok başarılı olabilir ;ancak ben daha ondan daha güvenilir bir parlatıcıdan söz ediyorum.Beyaz sirke!Kullandığım makinemin kılavızunda beyaz sirke kullanılabilir ifadesinin bulunduğunu yukarıda da yazmıştım.Burada da tekrar etmiş olayım.Burayı okuyan yüzlerce,binlerce anne için bu tekrarım.
Tekonoloji ve bilgi çağında herkes inceleme,araştırma yapıyor artık, endişe etmeyin.Bilmem ne kişisine ,sitesine güvenmeyin demişsiniz ; sizi de tanımıyoruz neticede ancak yazdıklarınızı filtreden geçirerek dikkate alıyoruz."Bilmem ne kişileri"nin yazdıkları da sizin yazdıklarınız gibi önemli olabildiği gibi eleştirelecek yanları da olabilir.

makineninizin markası neydi

Ersağ'dan uzak durun. Makinenize hiçbir ürününü kullanmayın. Çamaşır makinemi deterjanları sayesinde attım, tabii onla birlikte kıyafetler, çarşaflar, nevresimler, battaniyeler... Aklınıza makinede yıkanan ne geliyorsa hepsini attım çünkü iiiiiiiiğrenç kokuyorlardı, o koku çıkmıyordu. Nelerle yıkadım hepsini yine de kurtaramadım.
Onun dışında banyo tuvalet temizleyicisi, genel temizlik ürünü vs iyidir ama dediğim gibi sakın makinenize sokmayın.
Çamaşır deterjanlarını ilk çıktığında almıştım, silindir bir kabın içindeydi, bir de aktif hale gelmesi için mi ne ayrıca bir sıvı satıyorlardı. Zaten inanılmaz bir toz halde deterjan, nefes almadan dökmek gerekiyordu. Kötü anılarım canlandı.

Mom's green markasına bir bakın derim.

Merhaba. Çoğu kimyasala allerjim var. O yüzden deterjanımı kendim hazırlıyorum hem de çevreye fazla zararım olmuyor.
2 yıldır sabun cevizi kullanıyorum. Arada çöven kökü de kullandım ama sabun cevizini daha çok beğendim. Çamaşır makinesinde verimli ama bulaşık makinesinde çok iyi olmayabilir. Yine de bulaşık makinesinde hazırladığım sıvıyı bolca dökünce etkili oluyor. Parke ve fayansda da kullanıyorum.
Beyazlatma için karbonat ve sirke kullanıyorum.
Ayrıca saf sabunu elde bulaşık yıkamada da etkili buldum.

Bende bulaşık makinesinde aynı markayı kullanıyorum şu anda , bir de sıvı olanı deneyin . 1 tık daha iyi .

Marketlerde temizlik için satılan beyaz sirkeyi mi kastediyorsunuz ?

Daha önce bulaşık parlatıcısı olarak üzüm ve elma sirkelerini denedim fakat çok verim alamadım bir de beyazı deneyeyim o zaman . Teşekkürler
Yaşayacağınız tek sorun bulaşıkların tamamen kurumayıp çok çok az ustünde çukurluk olan eşyaların sulu kalması olur.Bu, zehir yutmaya tercihiniz olursa daha büyük sorun oluşturmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…