- Konu Sahibi Yazikgelin
-
merhabalar bende çocukla beraber kimyasalları bırakmaya calisanlardanim.fiyat ve boyutu nekadar acabaKullaniciyim tavsiye ediyorumm.tum urunlerim ersagg.kimyasalsiz yasamm cok daha guzell
Siveno hakkında ne diyorsunuz?uzun aradan sonra merhabalar
Organik deterjan temizleme ürünleri konusunda güvenebileceğiniz en öneli kriter sadece ve sadece SERTİFİKA olmalıdır. Yani size bu doğal, muhteşem, kesinlikle zarar vermez denilen ürünlerde eğer organik sertifika yoksa o zaman boşuna para yatırırsınız.
son 3 yıldır tamamen organik sertifikalı ürünler üzerine araştırmalar, makaleler yazıyorum bu yüzden sorunuz olursa seve seve cevaplarım.
Ülkemizde bulabileceğiniz tam organik bulaşık ürünleri
Ecos 3 sıvı bulaşık deterjanı
doğal limon özleri içerir, yerli üretimdir, İCEA organik sertifikalıdır. Çok başarılı bana göre, asla kalıntı bırakmaz, balık vs gibi kötü kokulu bulaşıkları dahil tek yıkamada o kokudan arındırır.
U Green Clean tablet
Carrefour vb bir çok markette bulabilirsiniz.
Almawin - Klar bulaşık yıkama tabletleri
Almanya menşeili ECOCERT Organik Sertifikalı
Tabletleri gayet güzeldir. vegan içeriğe sahiptir. İki marka kardeş markadır, aynı fabrikada üretilir.
Sonett bulaşık yıkama tableti
Eco Garantie ve CSE Ekolojik Sertifikalı
Gayet başarılı bulaşık yıkama ürünleri vardır. özellikle elde yıkama için kokusuz veya ultra hipoalerjenik avrupa astım ve alerji birliği tarafından onaylanmış çeşitleri bulunmaktadır.
satın alırken online mutlaka fiyat karşılaştırması yapın, n11, gg, e ticaret siteleri vb hepsine bakın. Fiyatlar ciddi fark ediyor çünkü heryer zaman zaman ciddi indirime girer ve paranızın çoğu cebinizde kalır
Şampuanı onu kullanıyorum bahsettiginiz markanin çamasır suyunu aldım. Beyaz çamaşırlara koyuyorum. Böyle böyle kimyasallardan arınıyoruz. Boron marka borlu deterjandan çamasırlar icin kullanıyorum. Boron hakkında ne düsünüyorsunuz?blaues_meer
İçeriğe baktığımda güzel bir içeriği var kimyasal göremedim, henüz denemedim şampuan serilerini, sadece elde bulaşık yıkama ürününü denemiştim ellerimi çok kurutunca yeniden almamıştım
Etimatik markasının denemiştim ama renklilerde biraz sıkıntı yaşayınca yeniden almadım. Siyah pantolonumdan renk soldurdu. İnşallah arınalım hepimiz, öyle çok, öyle uygun fiyatlara alternatifler varki artık. Hele ki çocuğu olan, bebeği olan kişilerin çok çok dikkat etmesi lazım. Üzülüyorum o minicik bebeklerde tahrişlerin olması, derilerinin kızarmasının en önemli nedenlerinden birisi bembeyaz olsun diye zehir dolu çamaşır tozları, çamaşır yıkama ürünleriyle yıkanması.Şampuanı onu kullanıyorum bahsettiginiz markanin çamasır suyunu aldım. Beyaz çamaşırlara koyuyorum. Böyle böyle kimyasallardan arınıyoruz. Boron marka borlu deterjandan çamasırlar icin kullanıyorum. Boron hakkında ne düsünüyorsunuz?
merhabalar bende çocukla beraber kimyasalları bırakmaya calisanlardanim.fiyat ve boyutu nekadar acaba
Bazi urunler konsantre oldugu icin ekonomik geliyor.en onemlisi kimyasali yok.satis fiyati ve alis fiyati urunlerine gore degisiyor tabiyki.uyelik yaptiginiz zamn daha uyguna gelir ve hediyelerinize alabilirsiniz.hediyelerden ihtiyaclarinizida karsilayabiliyorsunuz.uyelik ucretide yoktur ve her ay urun girmeliain diyende yoktur.sadece kendi marketinizi oluşturuyorsunuz.100 tl lik urun aldiginizda 1 urun .200 tl lik aldığınızda 3 urun kampanya zamanlarinda 4 ya da 5 urun hediyelerinizi alabiliyorsunuz.aldiginiz urunlerdende gelis fiyatindan ziyade bir urun indirimi kazaniyorsunuz.ben sadece kendi ihtiyaclarimi almak icin basladigim bu yolda suan esim dostum akraba ve arkadaslarim iyi ki bize de sebep oldun diyebiliyorlar.kimyasalsiz bir yasam saglikli bir yasammmerhabalar bende çocukla beraber kimyasalları bırakmaya calisanlardanim.fiyat ve boyutu nekadar acaba
mom's green diye bir marka vardı internetten satıș yapıyorlarhayatimdan kimyasal iceren bri cok seyi cikarmaya calisiyorum . beyaz sabun gibi bir mucizeyle her isimi halleder oldum . dahasi da var merak edene tarifler verebilirim.. ama bir turlu bulasik mak deterjani bulamiyorummmbildiginiz guzel markalar var mi dogal olsun her kasikta boyle kasik kasik kimyasal yemeyim...
amvay var organik odaErsağı duydum da kullanan birini hiç duymadımmkalitesini merak ediyorum
Benim makinemin kullanım kılavuzunda sirke kullanılabilir yazıyordu ; ancak beyaz sirke diye eklenmiş.Benim makinenin servis personeli bile bilmiyordu bunu.Kullanmayın zararlı dedi ,bu doğru değil.11-12 senedir sirke kullanıyorum bulaşık makinemde zararını görmedim.Makinemin kılavuzunda yazdığı için de gönül rahatlığıyla kullanıyorum.beko benim makinem kesinlikle senede 2 kereden fazla kullanmayin cok asidik oldugundan makineye zarar verir dedi sirke kullanamiyorum o yuzden frosh u arasstirip denicem tesekkurler :)
Sıvı bulaşık deterjanı bardakları sarartıyor maalesef.Tabletler ise 3 ü (deterjan+tuz+parlatıcı) birarada oluyor genellikle.Parlatıcı da içeriyor.Parlatıcılar ise son durulama suyunda kullanıldığı için mutfak gereçlerinin üzerinde kalıyor maalesef.O nedenle parlatıcı içermeyen bir bulaşık deterjanı kullanıp parlatıcı olarak beyaz sirke kullanmak daha sağlıklı diye düşünüyorum.uzun aradan sonra merhabalar
Organik deterjan temizleme ürünleri konusunda güvenebileceğiniz en öneli kriter sadece ve sadece SERTİFİKA olmalıdır. Yani size bu doğal, muhteşem, kesinlikle zarar vermez denilen ürünlerde eğer organik sertifika yoksa o zaman boşuna para yatırırsınız.
son 3 yıldır tamamen organik sertifikalı ürünler üzerine araştırmalar, makaleler yazıyorum bu yüzden sorunuz olursa seve seve cevaplarım.
Ülkemizde bulabileceğiniz tam organik bulaşık ürünleri
Ecos 3 sıvı bulaşık deterjanı
doğal limon özleri içerir, yerli üretimdir, İCEA organik sertifikalıdır. Çok başarılı bana göre, asla kalıntı bırakmaz, balık vs gibi kötü kokulu bulaşıkları dahil tek yıkamada o kokudan arındırır.
U Green Clean tablet
Carrefour vb bir çok markette bulabilirsiniz.
Almawin - Klar bulaşık yıkama tabletleri
Almanya menşeili ECOCERT Organik Sertifikalı
Tabletleri gayet güzeldir. vegan içeriğe sahiptir. İki marka kardeş markadır, aynı fabrikada üretilir.
Sonett bulaşık yıkama tableti
Eco Garantie ve CSE Ekolojik Sertifikalı
Gayet başarılı bulaşık yıkama ürünleri vardır. özellikle elde yıkama için kokusuz veya ultra hipoalerjenik avrupa astım ve alerji birliği tarafından onaylanmış çeşitleri bulunmaktadır.
satın alırken online mutlaka fiyat karşılaştırması yapın, n11, gg, e ticaret siteleri vb hepsine bakın. Fiyatlar ciddi fark ediyor çünkü heryer zaman zaman ciddi indirime girer ve paranızın çoğu cebinizde kalır
Elde bulaşık nadiren yıkıyorum, su tasarrufu için elimden geldiğince herşeyimi makineye atıyorum bu yüzden sararma konusunda emin değilim, hatalı yanıtlamak istemem. Parlatıcılar eğer içerisinde Enzimler, tensidler ve saldırgan ağartıcı maddeler içermiyorsa su ile durulamada makinede zaten üzerinde kalmaz. Organik, sertifikalı deterjan ve parlatıcılarda klasik alıştığımız kimyasal reaksiyonlu ürünler gibi bir çalışma prensibi olmamaktadır.Sıvı bulaşık deterjanı bardakları sarartıyor maalesef.Tabletler ise 3 ü (deterjan+tuz+parlatıcı) birarada oluyor genellikle.Parlatıcı da içeriyor.Parlatıcılar ise son durulama suyunda kullanıldığı için mutfak gereçlerinin üzerinde kalıyor maalesef.O nedenle parlatıcı içermeyen bir bulaşık deterjanı kullanıp parlatıcı olarak beyaz sirke kullanmak daha sağlıklı diye düşünüyorum.
Vikingleri tavsiye ederim. Yerel marketlerde satılıyor ve kimyasal içiemiyor. Birden fazla seçeneği var. Bulaşık deterjanı çok amaçlı temizleyici ve mutfak spreyini kullanıyorum çok memnunum kızlar
Yazdığım mesajın içerisinde vardı içeriğicanim kimasal icermiyorsa ne iceriyor?
merak etdim...
yani icinde ne var?
buraya fotosunu atsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?