Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbul’da yasıyoruz maalesefNerde yaşıyorsunuz
Ankara da Sanatoryum hastanesinde göğüs hastalıklarından randevu alıyorsunuz o doktor yönlendiriyor alerji için hemen yarım saat içinde alerji testi röntgen solunum testi yapılıyor tavsiye ederim
Sizin için arastırdım, doktorun muayenehanesi de varmıs o da bir alternatif olabilir.Evet evet annem içim soruyorum .alerji polikliniğinde randevu bulmak imkansız gibi ,bugun hastaneye gidecek bakalım ,belki ordan direkt randevu verirler ,internetten bulamıyorum boşluk
Çok teşekkür ederim ,adı soyadı meydi doktorun hemen bakayımSizin için arastırdım, doktorun muayenehanesi de varmıs o da bir alternatif olabilir.
Ramazan Ersoy idi doktorumun adı. Ben uygulanan tedaviden memnun kaldım.Çok teşekkür ederim ,adı soyadı meydi doktorun hemen bakayım
Canım benim büyük oğlum 10 yasinda halen çekiyoruz. Ama eskisi kadar değil. 8 yaşına kadar en ufak bir soğuk aldığında(dondurma,soğuk içecek),toz yuttugunda ve terlediginde en az iki ay çekiyorduk. Hava makinesi ancak toplanıyordu. Antibiyotik olmayınca düzelmiyordu. Malesef çok dikkat etmeniz gerekir ben ne kadar uğraşsam dinlemezdi bide benim şımarık yaz kış hastaneden çıkmazdım. Şimdi biraz olsun toparlandı onun için üzgünüm ama çok zor bir kaç yılın var önünde. Oldukça dikkat etmeye çalışın oğlum futbola yazılmak istiyor bu hastalık yüzünden gidemiyoMerhabalar.Cocugum alerjik astim hastasi bir yazida ev temizliginde kullandigimiz kimyasal deterjanlarin buna sebep oldugunu okudum arap sabununu öneriyordu. Evdeki tum temizlik alanlarinda.
Bulasik makinasinda camasir makinasinde kullananlar varmis.tuvalet ve banyo temizliginde de boyle birsey duyan, sizlerden kullanan var mi nasil kullanacagim ve hangi marka arap sabunu öneririsiniz? Ben hic evimde kullanmadim bugune kadar bilmiyorum malesef. Bu hastalik bizide cocugumu da yedi bitirdi tedavi göruyor ama inanin hic bir işe yaramiyor öksürmekten geceleri bogulacak gibi diledigince koşamiyor oynayamaniyor evladim hemen tkaniyoridoktora gidiyoruz istemsizce ağlamaya başliyorum o kadar sinirlerimi yipratti bu alerji.boyle birsey duyan bilen varsa benimle paylasirsa cok sevinirim. Simdiden hepinize tesekkurler
![]()
O jole gibi olan suyu mu içirireceğiz. Çayı taze ayva ile mi demliyorsunuzAynı şey mi bilmiyorum ama ben alerjik bronşittim çocukken. 6.-7. sınıfa dek sürdü bu. Öyle ki çok hızlı koşmama, okulda birinci olmama rağmen (koşarken pestilim çıkıyordu), sağlıklı raporu alıp koşu seçmelerine katılamadım. Çocukluğumu çocuk gibi yaşadım alerjilere rağmen ama sürekli hasta gibiydim. Öyle ki bronşiti zatürreye çevirmenin kıyısından döndüm defalarca. Hatta annem en son dışarı bile çıkarmama kararı aldı evi oyuncaklarla doldurdu. Domates ve yumurtaya vücudum alerjik reaksiyon gösteriyordu. Toz zaten zehir gibiydi. Verem aşım olmasına rağmen nedendir bilmem iki defa verem testi yapıldı. Çocukluğum iğnelerle geçti.
Sonra bir doktora götürdü beni annem. Doktor ilaç vermedi. Ayva yedireceksin, ayvanın çekirdeğini yiyecek, çekirdeklerinin suyunu içecek, reçelini, çayını yapacaksın dedi anneme ve hayatımıza ayva girdi. Yemin ederim o dönem ayvayı yemek deyimi gibiydi. Ayvadan tiksindim bir süre. Her gün ayva çayı içmekten, ayva reçeli yemekten, salyamsı çekirdeğin suyunu içmekten gına gelmişti. Sonuç, enteresan şekilde düzeldim. Bisiklet almıyorlardı bana bisiklet bile aldılar. Deli gibi bisiklet sürmeme rağmen nefesimin kesildiğini hiç hatırlamıyorum. Sokağımızın başında dik bir yokuş vardı. Bisikletle o yokuşu defalarca çıkardım. Deneyin bir isterseniz. Astımda nasıl bir etkisi olur bilmiyorum ama ben çok faydasını gördüm. Kızım hasta olunca çekirdeklerini suda bekletip içiriyorum. Ayva çayı yapıyorum, bir iki dilimde ayva yediriyorum, gerçekten çok rahatlatıyor.
Faydasını gördüm mü bilemiyorum da temliğinden çok mumnunm sadece su ile tertemiz oluyon zeminlerBuharlı temizleyici faydasını gördünüz mü? Bende kullanıyorum kimsayallardan uzak henüz çocuğum yok malum bekarlıkta, şimdiden alıştırayım istedim kendimi. Tekrardan çok çok geçmiş olsun![]()
Evet jöle, jel gibi bir kıvam alıyor. Onu içiriyorum. Çayını da taze yapıyorum. Çok kaynatmayın, kaynamaya başladıktan sonra 10 dakika kadar kısık ateşte demlenmesi daha iyi.O jole gibi olan suyu mu içirireceğiz. Çayı taze ayva ile mi demliyorsunuz
Acil şifalar dilerim.Merhabalar.Cocugum alerjik astim hastasi bir yazida ev temizliginde kullandigimiz kimyasal deterjanlarin buna sebep oldugunu okudum arap sabununu öneriyordu. Evdeki tum temizlik alanlarinda.
Bulasik makinasinda camasir makinasinde kullananlar varmis.tuvalet ve banyo temizliginde de boyle birsey duyan, sizlerden kullanan var mi nasil kullanacagim ve hangi marka arap sabunu öneririsiniz? Ben hic evimde kullanmadim bugune kadar bilmiyorum malesef. Bu hastalik bizide cocugumu da yedi bitirdi tedavi göruyor ama inanin hic bir işe yaramiyor öksürmekten geceleri bogulacak gibi diledigince koşamiyor oynayamaniyor evladim hemen tkaniyoridoktora gidiyoruz istemsizce ağlamaya başliyorum o kadar sinirlerimi yipratti bu alerji.boyle birsey duyan bilen varsa benimle paylasirsa cok sevinirim. Simdiden hepinize tesekkurler
![]()
Üşüdüğümüzde urpeririz,hatta tuylerim diken diken oldu deriz ya.vucut urperince.bu alerjide de bronşlardaki adini şimdi hatirlayamadiğim silya mi neydi ben tüy diyeyim kolayca,vucut tepki gosterdiği seyde bu bronslardaki tuyler kabariyor ve soluk borusu daraliyor refleksle.sanki icimize soluk alamiyoruz gibi oluyor.Bı allerji nasıl allerjik astıma dönüyor bir anlatıversin bilen biri.