Bu illet hastaliktan böyle kurtulabilir miyim?

Benim kız kardeşim alerjik astım hastasıydı...okulda evde buhar makinası hazırda bulunurdu... azıcık bir parfüm, sigara kokusunu hissetsin soluğu acilde alıyorduk... polen zamanları nefes alamıyordu... yine bir gün acile gittiğimizde bir bayan bize homeopati diye bir tedavi yönteminden bahsetti pahalı bir tedavi Yöntemi ama şuan kardeşim parfüm sıkıp çıkıyor... sigara olan ortamda durabiliyor... biz tamamiyle kurtulduk... bir araştırın derim...
Kime gittiniz .Ilacları Turkiyede bulabildiniz mi .Yada doğal mıydı .
Cok karmaşik bir konu homeopati .

Yalnız küçük
Turpun içini oyup bal konulan bir tarif var astım için, İnternetten tam tarifine bakabilirsiniz. Benim bir yakınım bunu düzenli kullanarak astım konusunda çok rahatladı, çok faydasını gördü, hayatı değişti desem yeridir.
çocuklarda balgamı atamadığı için birikip atak geçirmesine neden olabiliyor başıma geldi haberiniz olsun arkadaşlar

Merhabalar.Cocugum alerjik astim hastasi bir yazida ev temizliginde kullandigimiz kimyasal deterjanlarin buna sebep oldugunu okudum arap sabununu öneriyordu. Evdeki tum temizlik alanlarinda.
Bulasik makinasinda camasir makinasinde kullananlar varmis.tuvalet ve banyo temizliginde de boyle birsey duyan, sizlerden kullanan var mi nasil kullanacagim ve hangi marka arap sabunu öneririsiniz? Ben hic evimde kullanmadim bugune kadar bilmiyorum malesef. Bu hastalik bizide cocugumu da yedi bitirdi tedavi göruyor ama inanin hic bir işe yaramiyor öksürmekten geceleri bogulacak gibi diledigince koşamiyor oynayamaniyor evladim hemen tkaniyori:KK61::KK61: doktora gidiyoruz istemsizce ağlamaya başliyorum o kadar sinirlerimi yipratti bu alerji.boyle birsey duyan bilen varsa benimle paylasirsa cok sevinirim. Simdiden hepinize tesekkurler:KK200:
Merhaba gecmis olsun. Birkac arkadasım minoris markasına gecti bi arastırın isterseniz. Ben hiç kullanmadım ama muhendisinoglu diye bi sayfa hep öneriyor

Kime gittiniz .Ilacları Turkiyede bulabildiniz mi .Yada doğal mıydı .
Cok karmaşik bir konu homeopati .
Bursa da Gül derman isimli bir doktora gittik... mineral tuzlarla tedavi ediyor ve bu tuzlar Almanya’dan geliyordu... biz çok faydasını gördük... tedaviden sonra hiç astım krizi geçirmedi...

arap sabunu yada sirke kullanabilirsiniz
bendede alerjik astim var ozellikle yagmurlu havalar kisin ve polen mevsiminde cok daralirim fis fis kullaniyorum ama her gun karabiber bal karistirip yerim 1 kasik fia fisa ihtiyacim kalmiyor bu karisimla oksiruk krizlerime iyi geliyo cunku

Ben çogu seyler sirke+karbonat kullaniyorum. Yumasitici yerine sirke kullaniyorum ve bulasik makinesinde parlatici yerine yine sirke kullaniyorum.

Çok geçmiş olsun... Ev temizliğinde kimyasallara alternatif olarak doğal ürünler kullanabilirsiniz. Ben çamaşırlar da boron diğer alanlarda naturalive Beauty ürünleri kullanıyorum. Bir araştırın bu tarz doğal ürünler kullanın

Back
X