bulanti

Reflüne bağlı bu durum muhtemelen. Bende de var, zaman zaman oluyor. Atak evreleri mi var nedir anlamadım. Git bence bir doktora. Ülsere falan çevirmesin Allah korusun.
helikobakteride vardi en son oda ulsere ceviren bakteriymis en iyisi gitmek bi doktora. cok tesekkurler

gercekten mi ne yapiyosun. ya da ne yapcam. asisi var bidee:KK57:
dikkat edilecek şeyler belli. evi havalandırman gereken saatlere özen göstermelisin, her gün muhakkak yerlerin ve mobilyaların tozunu almalısın, halı kullanmamalısın :KK12: hepsi de imkansız gibi. hele ki yerler halı kaplı bir ofiste çalışırken :KK23:

dikkat edilecek şeyler belli. evi havalandırman gereken saatlere özen göstermelisin, her gün muhakkak yerlerin ve mobilyaların tozunu almalısın, halı kullanmamalısın :KK12: hepsi de imkansız gibi. hele ki yerler halı kaplı bir ofiste çalışırken :KK23:
bide ben il disinda ogrenciyim anca kendi evumde yapabilirim bunlari ya :KK43:

aslinda ben de oyle dusundim bi bakima iyi kilo veririm dedim :KK70:ama snrda ciddi bisi varsa diye de dusundum:KK57:

benim reflü ile başladı aldırış etmedim pek ilgilenmedim helikobakter pylori çıktı şimdi hayattan soğudum midem çok kötü
bence ilerlemeden dr.a gidin ben 1-1,5 aydır ilaç tedavisi oluyorum hala tam bitmedi...

eşim stresli bir dönemindeyken bu belirtileri sık sık gösteriyordu şimdi seyreldi ama bitmedi arada nüksediyor
drönce mide girişindeki kapakçığın gevşek olduğunu bu yüzden reflü ortaya çıktığını söyledi şişkinlik için mide fıtığı olabilir dedi ve kolon tembelliğinden bahsetti adam gayet geniş bir tanı yelpazesi sundu ama benimki endoskopi istemediği için fikir düzeyinde kaldı bunlar :KK48:

işin fizyolojik boyutunu bilemem ama stresle ilişkili olduğunu bizzat gözlemledim.

eşim stresli bir dönemindeyken bu belirtileri sık sık gösteriyordu şimdi seyreldi ama bitmedi arada nüksediyor
drönce mide girişindeki kapakçığın gevşek olduğunu bu yüzden reflü ortaya çıktığını söyledi şişkinlik için mide fıtığı olabilir dedi ve kolon tembelliğinden bahsetti adam gayet geniş bir tanı yelpazesi sundu ama benimki endoskopi istemediği için fikir düzeyinde kaldı bunlar :KK48:

işin fizyolojik boyutunu bilemem ama stresle ilişkili olduğunu bizzat gözlemledim.
banada gastrit reflü helikobakteri teshisi kondu 2 kez endoskopiye girdim yediklerim ictiklerim hersey dokunuyo bana ya ben herseyi herseyi kafama takarim. armudun sapi uzumn copu bidr kendi derdim yetmez gibi insanlari kafaya takarim aman onlari uzmeyim aman onlar uzulmesin aman kirilmasin aman canlri sklmasn derken uzul uzul uzul saclrm dokulur o arada basim agrir mide agrim bulantim tavan yapar cidden :KK70:

banada gastrit reflü helikobakteri teshisi kondu 2 kez endoskopiye girdim yediklerim ictiklerim hersey dokunuyo bana ya ben herseyi herseyi kafama takarim. armudun sapi uzumn copu bidr kendi derdim yetmez gibi insanlari kafaya takarim aman onlari uzmeyim aman onlar uzulmesin aman kirilmasin aman canlri sklmasn derken uzul uzul uzul saclrm dokulur o arada basim agrir mide agrim bulantim tavan yapar cidden :KK70:

valla kendinize eziyet ediyorsunuz :KK43: tamam bazı özelliklerimiz yaradılıştan ama onları törpülemek lazım bakın fiziksel olarak acısı çıkıyor. eşim bu mide sıkıntısı dışında saçkıran olmuştu o dönem :KK43: bir arkadaşım var aynı sizler gibi hatta bazen eşimle o kadar ortak noktaları çıkar ki biz kardeşiz derler. o stresten ötürü arkadaşım hamile kalamıyor fiziksel bir sorun olmamasına rağmen :KK43:
lütfen takmayın hiçbirşeyi klişe ama bu dünyada sağlıktan başka her sıkıntının çözümü var.

valla kendinize eziyet ediyorsunuz :KK43: tamam bazı özelliklerimiz yaradılıştan ama onları törpülemek lazım bakın fiziksel olarak acısı çıkıyor. eşim bu mide sıkıntısı dışında saçkıran olmuştu o dönem :KK43: bir arkadaşım var aynı sizler gibi hatta bazen eşimle o kadar ortak noktaları çıkar ki biz kardeşiz derler. o stresten ötürü arkadaşım hamile kalamıyor fiziksel bir sorun olmamasına rağmen :KK43:
lütfen takmayın hiçbirşeyi klişe ama bu dünyada sağlıktan başka her sıkıntının çözümü var.
ben takmayim tam tamam diyorum bir bakiyorum birsey oluyor. ben insanlari taniyarak yavas yavas takmamaya basladim. cok deger verdigim insaanlar var cok seviyorum onlari onlar uzulnce cok uzuluyrm bazende kalbimi kiriyolar paramparca ediyolar o zamanda fiziksel olarak asiri etkileniyorum. simdi simdi ogrendim hata yaptgmi ama bi kez gitti saglik insann sevdukleri kalbni kirinca zor toparliyir insallah tamamen vazgecerm bu huylarmdan cnku cok etkiliyor beni kendm inemliyim once aslnda cidden ama sevdiklerime verdgm deger yillara siginca ikilemde kaliyorumo_O:KK14::KK61:

merhabalar. ben bi soru sorcaktim. benim bu aralar ne yesem ne icsem midem bulaniyor azicik bisi yiyorum hemen midem bulaniyor.hic bisi guzel gelmiyor.cikolata cok severim o bile cazip gelmiyor.zor yiyorum bitiremiyorum yemekleri. saatler gecse bile yemek yemek gelmiyor içimden...sizce sebep ne olabilir

dahiliyeye gozukmelisin sebebi kansizlik olabilir

Bulantı bendede var meğerse demir eksikliği varmış demir hapı alalı bulantılarım geçti

X