• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bujucloud un çeyizcikleri

bujubuju

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
3.130
935
123
merhaba aslında bu ceyız topıgını acmakdan yana degıldım zaten suan okadar fazla ceyızımde yok ama adasım december 90 'ın

ıstegıyle acıyorum aldıkcada sızlerle paylasıcam

ınsallah ceyızlerım paylasdıkca cogalır :1::nazar:

merhaba aslında bu ceyız topıgını acmakdan yana degıldım zaten suan okadar fazla ceyızımde yok ama adasım december 90 'ın

ıstegıyle acıyorum aldıkcada sızlerle paylasıcam

ınsallah ceyızlerım paylasdıkca cogalır :1::nazar:

Canım hayırlı olsun topiğin aldıkça ekleersin . benim de bir şeeyim yokk ama heves edip açtım . :52:

Zorunlu gibi hissediyorsun kanedini canım aldıkça alasın geliyor :1:

$yemek takımı.webp kutahya porselen mısafır yemek takımım

$gunluk yemek takımı.webpkutahya porselen gunluk yemek takımım ıkısını beraber almısdım
$catal bıcak takımım.webp kutahya porselen 12 kısılık catal bıcak takımım
$emsan celık tencere setim.webpemsan celık tencere setim

$images.webpbu nevresım takımının pudra rengını aldım soleyın
$kadın elbıse askısı.webpbu elbıse askınında kırmızı ve sıyahını aldım toplamda 20 adet markafonıden
$nevresım takımım.webpbunun tam resmını bulamadım kızlar buna benzer bır nevresım takımı aldı annem bır suru var ama modellerı aklımda degıl
$pike takımı.webpbu pıke takımının da mavısı ve turuncusunu aldım

$maşa.webpbu masanın sarısını aldım zaten markafonıden set olarak aldım kızlar
$spatula.webpbununda sarısını aldım
$yumurta fırcası.webpbununda sarısını aldım ayrıca bırde cırpma telı var sılıkon ama resmını bulamadım toplam hepsıne 15 tl verdım

Adaşım ne güzel cicilerin var senin öyle güle güle mutlu huzurlu günlerde kullan :16:

En önemli büyük parçaları çıkarmışsın bile tatlım . ben henüz karar vermiş değilim hala .

Canım Çok Güzelmiş Çeyizlerin :16:
Mutlulukla, aşkla Kullanmak Nasip Olsun :16:

Adaşım ne güzel cicilerin var senin öyle güle güle mutlu huzurlu günlerde kullan :16:

En önemli büyük parçaları çıkarmışsın bile tatlım . ben henüz karar vermiş değilim hala .

burcum tesekkur ederım daha bırsey almamısımkı ben ya al al bıtmıyor zaten
Canım Çok Güzelmiş Çeyizlerin :16:
Mutlulukla, aşkla Kullanmak Nasip Olsun :16:

sagol perım tesekkur ederım canım

Canımcım çok güzeller aşkla huzurla kullan inşallah gayette büyük parçaları çıkarmışsın aradan benimkilere bakıldıgında seninkiler fazla fazla alınmış:21:paylaştıkça çogalsın inşallah:16:

Canımcım çok güzeller aşkla huzurla kullan inşallah gayette büyük parçaları çıkarmışsın aradan benimkilere bakıldıgında seninkiler fazla fazla alınmış:21:paylaştıkça çogalsın inşallah:16:

bana nıye oyle gelmıyor ya buyuk parcalar tamamlanmıs mı dıyorsun nehırım hadı bakalım daha bornoz setımı falan alıcam havlularım da cok eksık yok

öncelikle hayırlı olsun canım :16: birşey sormak istiyorum kütahya y. takımlarını set halinde kampanyadan mı aldın? ayrı ayrı mı? ben dün uğradım kütahya porselene de beğendiğim şeyler oldu hoşuma gitti malları :31:

güle güle kullan canım yalnız seni ben çok merak ettim hem nasipse düğün tarihimiz aynı hemde çeyizlerimiz %80i aynı kopyammısın :1:

öncelikle hayırlı olsun canım :16: birşey sormak istiyorum kütahya y. takımlarını set halinde kampanyadan mı aldın? ayrı ayrı mı? ben dün uğradım kütahya porselene de beğendiğim şeyler oldu hoşuma gitti malları :31:

canım mısafır yemek takımı ıle gunluk yemek takımımı 2009 da 850 tl mı ne almısdım

catal bıcak takımımı sonrakı ay aldım oda o cıvarda bırseydı ama onlar 2009da aldım yanı valla kutahyanın tabaklar kaba olmuyor bu modelde benım hosuma gıttı catal bıcak takımımı 3 kere degıstırmısdım ben en son bu modelı aldım :1:

Canım çok güzel çeyizlerin maşallah :16:hem öyle az falanda deme büyük parçalar var :16:

Back
X