yazdıklarım cıkıyor mu göremıyorum ben ama umarım okumussunuzdur
Arkadaşlar bende uzun bir araştırma sürecine girmiştim ki benim iş güzar kocam evlilik yıldönümü hediyesi olarak arçelik'den almış... Şimdi deterjanlı temizliği duyunca biraz üzüldüm sanki o deterjan kokusu olmayınca temzilik yapılmış gibi olmuyor((
Ama bunun dışında banyo fayanslarını, derzleri falan temizledimki kiri söküp attı, ama sanırım inşaat kalıntılarını çıkarmadı, kullanımı kolay, banyo duarlarını silmekde zorlanırdım beş dakikamı almadı bununla temizlemek, sonra yerleride pırıl pırıl yaptı, çünkü ben viledayla sildikten sonra bi bakardım yerler kum kum süpürdüğüm halde, kaç gün oldu hala tertemiz yerlerim...Yalnız bi kilimimde leke vardı çıkarmadı onu,yarın halıları silecem bakalım nasıl olacak....
Halıları sildin mi canım merak ettim bi de tam olarak modelini yazar mısın?
arkadaslar bende karcher kullaniyorum
utusunude aldim
yag ve kirec diye bisey yok evimde walla
halilari guc kullanmadan temizliyor
sanki supuruyo gibi cokta rahat
yardimci gelio haftada 1 gun kadin bayilio
avizelerim tasli mesela
tek tek silmeye gerek kalmiyo buhari tutunca toz kalmiyor
camlar yok gibi oluyo buharla silince
ve utusude cok basarili carsaflari 4 katken bile jilet gibi yapio
en zor utulenen seyler bile kolayca utuleniyor
ve storlarida cok guzel temizliyor
yani evdeki her alani oyle guzel temizliyorki
gonul rahatligiyla alabilirsiniza.s.
Arkadaşım bende birkaç gündür buharlı ve vakumlu makineleri araştırıyorum. İşyerinden bir arkadaşım vaporetta kullandığını ancak seneler önce yurtdışından aldığını bu yüzden vakumlama özelliği olmadığını anlattı, buna rağmen senelerdir ütüsünü kullanıyormuş, çok güzel ütülüyormuş ve hala bozulmamış. sitesinden araştırdım yeni modeli çıkmış buharlı süpürge ve vakumlama da yapıyor bar basıncı da oldukça yüksek..fiyatı hiçbiryerde yazmıyor bunun için sitesindeki iletişim sayfasından bilgi talebinde bulundum..cevap gelirse sizlerle de paylaşırım..yine de araştırmaya devam etmekteyim çünkü herhangi bir yerde bu ürünle ilgili başka yorum bulamadım, hiç mi kullanan yok anlamadım..
Bu arada burda ariete ismi geçince şimdi onu araştırmaya başladım,buradaki yorumlar olumlu görünüyor ama halen kararsızım..
ilk karcher ı araştırıp ona meyil etmiştim ki, arıza durumlarında sıkıntı yaşandığı duyumunu aldım..
tek emin olduğum vakumsuz bir makine almak istemediğimdir, çünkü komşumda buharlı mop var, ilk aldığında halısı üstünde denedik sırılsıklam yapıp bıraktı, koridorundaki derzlerinde renginde bir açılma olmadı. sanırım karar vermeden önce en iyisi evde tanıtım istemek..
ayrıca bilgi veren arkadaşlara teşekkür ediyorum, biraz daha fikir sahibi olmamızı sağladınız..
Arkadaşım bende birkaç gündür buharlı ve vakumlu makineleri araştırıyorum. İşyerinden bir arkadaşım vaporetta kullandığını ancak seneler önce yurtdışından aldığını bu yüzden vakumlama özelliği olmadığını anlattı, buna rağmen senelerdir ütüsünü kullanıyormuş, çok güzel ütülüyormuş ve hala bozulmamış. sitesinden araştırdım yeni modeli çıkmış buharlı süpürge ve vakumlama da yapıyor bar basıncı da oldukça yüksek..fiyatı hiçbiryerde yazmıyor bunun için sitesindeki iletişim sayfasından bilgi talebinde bulundum..cevap gelirse sizlerle de paylaşırım..yine de araştırmaya devam etmekteyim çünkü herhangi bir yerde bu ürünle ilgili başka yorum bulamadım, hiç mi kullanan yok anlamadım..
Bu arada burda ariete ismi geçince şimdi onu araştırmaya başladım,buradaki yorumlar olumlu görünüyor ama halen kararsızım..
ilk karcher ı araştırıp ona meyil etmiştim ki, arıza durumlarında sıkıntı yaşandığı duyumunu aldım..
tek emin olduğum vakumsuz bir makine almak istemediğimdir, çünkü komşumda buharlı mop var, ilk aldığında halısı üstünde denedik sırılsıklam yapıp bıraktı, koridorundaki derzlerinde renginde bir açılma olmadı. sanırım karar vermeden önce en iyisi evde tanıtım istemek..
ayrıca bilgi veren arkadaşlara teşekkür ediyorum, biraz daha fikir sahibi olmamızı sağladınız..
arona papatya acaba aldığın üründen memnunmusun bende alıcam cevap yazarsan sevinirim
bimin ürünü de şu
BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler
mesela halıya uygulayacağımız zaman makina ucuna havlu mu sarıyoruz? ve ıslaklık kalıyor mu?
ayrıca kırıntı nevi şeyler ne oluyor?
arçelik buharika kullanan varmı arkadaşlar memnunmusunuz bir iki güne alıcam bende tavsiye ederseniz