kizlar benim evimde her yer laminant parke, buharli temizleyiciler laminant yuzeye zarar veriyor mu sizce?
agustos ayi icinde insallah bebegimiz olacak ve süpürge ya da hali yikama benzeri bir sey almam gerekiyor bende ikisi de yok. Aslinda utu de almam gerekiyor. Bebegim de olacagi icin buharli temizleyici almaya karar verdim
Karcher icin olumsuz yorumlarda vardi, vaporetto kullanan varsa yorumlarini yazabilir mi? Özelden de mesaj atabilirsin belki yorumlarinizi gec okurum falan, size danisarak almak istiyorum.
Benim icin laminant yuzeyleri, halilari, tuvalet ve lavoboyu, ocak ve firin icini, granit tezgah yuzeyini, camlari temizlemesi yeter aslinda(baska ne kaldi ki diyeeksiniz :) ) . perdeleri taktigimda , takili oldugu durumda buharla utuleyebiliyorsa arti bir özellik olur. ama mesela carsaf uzerinde gezdirdigimde, carsaf utulenebiliyor mu? tv de satilan modelinde(h2O mop ultra buharli) askidaki bir elbiseyi buharla utuledi ve tahmin edebileceginiz uzere muhtesem oldu :) Ama gercekten öyle mi acaba... onu mu alsam acaba diye de dusunmuyor degilim.