- 28 Aralık 2007
- 1.272
- 421
- 323
- 42
- Konu Sahibi SEVDALAR.ONADIR
-
sanrıım sartık buna pek ilgi göstermiyorsunuz hanımlar ama sizin yerinizde olsam BEKONUN
BUHARLI MAKİNASINA HAYIR DEMEZDİM
ÇOK DÜŞÜNDÜM ALMADIM VAZGEÇTİM SONRA KARAR VERDİM VİLEDA İLE YERLERİ SİLİYORDUM SİZ EĞİLİP ELLE Mİ SİLİYORSUNUZ BİLMİYORUM AMA ÇALIŞAN BİRİ SADECE HAFTASONLARI KIZIMLA EŞİMLE BERABER OLMA ŞANSINA SAHİP OLAN BİRİ OLARAK( HAFTAİÇLERİ AKŞAMLARI TEMİZLİK YAPMADIĞIM İÇİN SAYMIORUM ANCAK YEMEK YE GEZ EĞLEN YAT UYU ) VİLEDANIN YAPTIĞI İŞİ YARI ZAMANDA YAPAN VE SÜPER TEMİZLEYEN BİŞİ
HAAA SÜPER TEMİZLEYEN DERKEN BUNDAN LEKE ÇIKARMASINI BEKLEMEYİNBEN TAMAMEN VİLEDAYA RAKİP EĞİLEREK SİLEREK OLUŞAN BEL BIKIN AĞRILARINA RAKİP OLARAK DÜŞÜNDÜM İYİKİ DE DÜŞÜNMÜŞÜM BUHARIYLA UCUNDAKİ BEZİYLE BİR GÜZEL TEMİZLİYOR Kİ YERLERİ SORMAYIN KAPILARII OCAĞIII MUTFAK DOLAPLARINIIII OCAĞIN YAĞINI O YUMUŞATTI BEN SERT SÜNGERLE YİNE CİFLEDİM AMA ÖÖLE KAZIDIĞIM UĞRAŞTIĞIM İŞ 10DK SÜRDÜ SÜRMÜDE TAVSİYEMDİR DUYURULUR DAHA PRATİK BİR TEMİZLİK İÇİN HİJYEN İÇİN BİREBİR AMA LEKE ÇIKARMAZ HALIDAN ONU BİLİN ONU İSTEMEYİN ARTIK, DUVARLARDAKI İSİ ÇOK GÜZEL TEMİZLİYOR YERİ ÇOK GÜZEL TEMİZLİYOR ULAŞILMAZ YERLERİ E YETER BU FİYATA, MESELA BANYONUN DUVARLARINI UCUNDAKİ BEZLE SİLDİM PARLADI İSİ PİSİ ALDI 1LT SU ALIYOR 2+1 TÜM EVİ TEMİZLİYOR ÖLE KISA SÜREDE KAPANMIYOR YETİYOR 1LT SU HACMİ TÜM EV İÇİN KORKMAYIN, İÇİME SİNDİ
halıda kullanıyorum,
parkede kullanıyorum
kalebodurda kullanıyorum
minefloda kullanıyorum..yer silmek dışında yaptığı bir iş yok.. yanı cam fayans vs ocak temızlemıyor... benım almaktakı tek amacım halıyı ve yerlerı buharlamak paspas yapmaktan nefret edıyorum cunku emekleyen bebegım var ve yerlerde surunune ıkı tane daha canavarım. amacıma cok uygun bır urun..
banyo ve balkonu deterjanlı sildim mis gibi oldu diğer yerleride sadece su ile..
iki tane tankı var birisi su diğeri deterjan..
birdoldurma ile yerleri ve halıları butun evin 3 oda bir salon temizleyebildim..
fişe takar takmaz ısınıyor.. fişide uzun..
baska :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?