• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buguün ne derdin var?

benim canım çok sıkılıyor. kimsenin beni anlamadığını düşünüyorum. sıkıldım hayattan. 1,5 yıllık evliyim mutlu olamıyorum, hiç bir şeyden mutlu olmuyorum. hayat yordu beni. ne yapsam ne çıkış yolu bulsam hiç bir şey düşünemiyorum. psikolojik vakayım yani

eşim için üzülüyorum. şu an para kazanamadığı için bunu kendine sorun ediyor. ve dün akşam burnu kanadı.
teselli etmeye çalışıyorum destek oluyorum.
kendini işe yaramaz ve beceriksiz hissediyor. ama böyle olmadığını biliyor. çok yetenekli ama şanssız.
ona birşey olacak diye ödüm kopuyor.
bu günler geçecek elbet ama kendini bu kadar sıkarsa hasta olacak

senağlama

içimde sebebini bilmediğim bi huzursuluk ve mutsuzluk var.sanki her an kötü bir haber alacakmış gibi tetikteyim

eşim için üzülüyorum. şu an para kazanamadığı için bunu kendine sorun ediyor. Ve dün akşam burnu kanadı.
Teselli etmeye çalışıyorum destek oluyorum.
Kendini işe yaramaz ve beceriksiz hissediyor. Ama böyle olmadığını biliyor. çok yetenekli ama şanssız.
Ona birşey olacak diye ödüm kopuyor.
Bu günler geçecek elbet ama kendini bu kadar sıkarsa hasta olacak

senağlama

üzülme herşeyin başı sağlık sen sağlıklı olmalısınki ona moral veresin. Sevdiği insanları bir araya getirmeye çalış.hala vaktim var bu akşam için.

uyuyorum uyanıyorum. okulu salladım, hiçbişiyle uğraştığım yok.
hayatımda iyi giden bir şey yok. uzun zamandır güzel bir haber almadım, boşa aldım resmen hayatı.

Cok yogun bir gunun ardindan uykusuz ve yorgunum,cok sukur bir cok konu yoluna girmeye basladi ama bu yasam savasi ne icin? Cok mu gerekli? Bazen bunlari dusundukce cok seyin bos oldugunu sanki baska bir yerlere isinlanmam gerektigini hissediyorum,,sanirim butun yil boyunca yasadiklarim yordu beni..ne yapsam acaba???.:roflol::roflol:

Back