• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buguün ne derdin var?

ahh ahh moralim çok bozukk içimde o kadar dert varki üni e gidemedim vs.. ama son zamanlarda aklıma takılan bişe var belki size saçma gelecek ama çok takıyorum ben boyum u çok kısa görüyorum 1.58 boyundayım ve arkadaşlarım falan benden daha uzun bi sevgilim vardı onun boyu 1.82 ydi ve ayrıldıktan sonra arkamdan birsürü şey söylemiş kısacıktı falan diye :( üzülüyorum bu duruma lütfen yardım edin.. boy uzatıcı haplar falan yokmudur :(

tasındık karlı olalım dıe..daha pahalıya patlıcak sanırım..banyo tam takır kuru bakır ..mafoldumben
öncekı kıracı hazr banyosu varmış sökmş gitmiş ufffffffffffffffffffffffffffffffffff
her evın banyosuna br dunya para gıdyor ve hepsını bırakıyrum sıkılıp...
ne yapsam bılmıyorum bır ayna 40 dan asaga degılmafoldumben dolap alsam oda vadr bı okadar..askısı bılmamnesı derken 150 bulcak..
hazr banyo alsamCADIARZU koçtastan 290 a falanCADIARZU
helppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp senağlama

s.gif

esimin isi yoğunmus özene bezene yaptığım yemeğe cayı bile demleme rağmen o bütün yorğunlugunu acısını benden cıkardı
kücük cocuğum oldugunu bildigi halde bir iki dakika icerisinde cayı getirecekmisim halbüki zaten icimeden ise gidecekti ortalğı yıktı kalbimi cok kırdı yine
ağzımla kus tutsam bile bu adamın böyle yapması ailesinin yaptıklarını bile benden acısını cıkarması bana yapılan hakısızlıkları bile kendi bile gördüğü halde hala onlar icin kalbimi kırması yasamaktan bıktım bu gün yine sinir haplarıma basladım baska türlü ben bu adamı cekemiyorum artık cocğum olsun diye yıllarca ugrastım simdi keske olmasa idiler lafını bile bana dedirten adam mutluluk sana haram olsun sen bana ettin cünki

üzüldüm canım, bu erkekleri anlamıyorum. niye streslerini eşlerinden çıkarırlar. halbuki insan evine gelip eşine çocuğuna kavuştuğu ve onları görebildiği için mutlu olmalı.
o stresini attı peki sen napıcan? eşini ya bir psikoloğa götür yada sakinleştirici ilacı o da içsin.
offfffffffffffffffffff yuva kolay kurulmuyor. biz neler çektik yuvamızı kurmak için. yılmadık yıkılmadık ama hala bizi yıkmaya çalışıyorlar.
eşin bir silkelensin kendine gelsin. oturup tatlı dille konuşsan derdi neymiş ne istiyormuş.
sorunu neyse beraber çözün. :teselli:

olsun ama ben boyum daha uzun olsun istiyorum :(

sen o kadar kısa değilsin ki eski sevgilin uzun güzelim sen ondan öyle hissetmişsindir. topuklu ayakkabı filan giysen 1.65 olur boyun. boy uzatıcı tabanlık filan vardı. nette reklamları çıkıyor. google amcadan bir bak istersen. ama bunu da sorun etme emi.
sağlığın iyi çok şükür senin yerinde olmak isteyen insanları düşün. :teselli:

bugünlerde huzursuzum evet küçük kızım içinmafoldumbenkızım bu sene göz ameliyatı geçidi gözünde kayma vardı .ameliyattan sonra bayağı bir düzelme oldu ama şu son 1 haftadır sol gözünde yine kayma başladı gibi.çok canım sıkılıyo canım dünyayı istemiyo:gitme:
allah evlatlarımızla sınamasın bizi ben bu kadarına bile dayanamıyorum.allah beterinden saklasın:Saruboceq:

Back