• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buguün ne derdin var?

kızım beni deli etti bi sn bensiz durmadı ağladı ağladı ağladı dizlerime tırmandı yemek yaparken şuanda tam uyudu yazıcaktım ağlıyo ben kaçar:(((

Ben çook özledim...:sinifsinif:

Ve tek görme yolum içimi çook sıkan,karartan ve çekmek zorunda olduğum o yere gitmek

Off off...

Maddi olarak çok sıkılıyorum.Küçük oğlum ana sınıfına başladı çok mutlu olmm lazım ama içim daralıyor.Allah herkezin yardımcısı olsun.Sıkılıyorum işte anlatmak istedigim ama anlatamadıgım çok şeyler var.

:uhm:benimde içimde bi sıkıntı war umarım kötü şeyler olmaz zaten annemle de aram limonu üfff yaaaaa neidr böle yaaaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bugünkü Derdim ne kadar büyük bilmem
ama Çok karamsarım çok sıkıntılıyım ben bugün mafoldumben
Oturup aplamak istiyorum ağladıkça açılmak istiyorum mafoldumben
Kimseye kendimi anlatmak istemiyorum karşımdaki beni anlasın istiyorum :sinifsinif:
Uğraşmak istemiyorum kendi kendine çözülmek istiyorum :gitme:
Mutlu olmak istiyorum en önemlisi de aşkı bulmak istiyorum :gitme:
Sıkıldım artık ama kimseye güvenemiyprum kimse diğerlerinden farklı gelmedi ki :bbo:
Hep aynı laga lugalar işte ben ona banzemem lann neyin farklı :oklava::mymeka:
Böyle bişeyim bugün işte kötü kötü hemde çok kötü :dilcikar:​

eski sevgilimden haber alamıyorum, günlerdir göremiyorum. iyi olup olmadığını bilsem kafi halbuki...
okula gitmedim huzursuzum, bayadır salladım dersleri.
sabah 6'da uyudum, 9'da kalktım uykusuzum ve ben uykusuzken çok tatsız olurum.

bi kaç gündür stresliyim...
yetişmeyecek diye korkuyorum.endişeleniyorum
çok gerekli bi şeyi bulamıyorum.aramadığım yer kalmadı
izin durumum için daha süreç işletilmemiş bile
ne yapıcam nasıl yapıcam bilmiyorum
bu sefer beceremiycem sanki

maddi olarak çok sıkıntılıyım.
eşim hala iş bulamadı. çok zordayız.
allah yardımcımız olsun.

2 gündür aile gündemimizde olan araba,denildiği gibi çıkmamış:sinifsinif:
Dolayısı ile gene arabasızız..:gitme:

esimin isi yoğunmus özene bezene yaptığım yemeğe cayı bile demleme rağmen o bütün yorğunlugunu acısını benden cıkardı
kücük cocuğum oldugunu bildigi halde bir iki dakika icerisinde cayı getirecekmisim halbüki zaten icimeden ise gidecekti ortalğı yıktı kalbimi cok kırdı yine
ağzımla kus tutsam bile bu adamın böyle yapması ailesinin yaptıklarını bile benden acısını cıkarması bana yapılan hakısızlıkları bile kendi bile gördüğü halde hala onlar icin kalbimi kırması yasamaktan bıktım bu gün yine sinir haplarıma basladım baska türlü ben bu adamı cekemiyorum artık cocğum olsun diye yıllarca ugrastım simdi keske olmasa idiler lafını bile bana dedirten adam mutluluk sana haram olsun sen bana ettin cünki

Back