vallahi ne yaşayacağının farkında değil heralde annen:1no2
nun için böyle bir tercihte bulunuyor...ayrıca daha iyi incelenmesi çok daha iyi olurdu onun için ama herşeyin hayırlısı...kendisi böyle istiyorsa yapılacak bir şey yok tabii:sm_confused:....bana ilaç olarak x_m diet şuruptan iki şişe yazılmıştı ve iki tanede sabah gitmeden 2 saat önce sıkmalı lavman vermişlerdi...neden bu kadar çok dedim..."bir şişe kafi gelmiyor bağırsaklar yeteri kadar temizlenmiyor çünkü... işimizi garantiye alalım sıkıntılı ve stresli bir işlem sizi tekrar tekrar sıkıntıya sokmayalım dediler...."benim boşalttığım iki şişe ve sıkmalı iki tüp lavmanı düşünürsek annenizin içtiği 3 tatlı kaşığı hiç bir şey içmemiş demek gibi birşey...ben iki şişe içtiğim halde sabah lavmandan sonra bile birşeyler geldi...bence annenizde lavman ne isede en azından iki şişeyi boşaltsınki işi daha garanti olsun... yada en azından çekimi yapacak yere bu konuyu bir kere daha hatırlatın...evet tadı çok hoş değil belki ama sürekli bu stresi yaşamaktan yada yapılacak çekimin bunca sıkıntısına rağmen yetersiz olmasından daha iyidir diye düşünüyorum...tekrar geçmiş olsun arkadaşım...sevgiler