Bugünü unutmayacağım..

Ya hata yapabilirim, kovulabilirim herşeyi anlarım ama o kadar hakarete , aşağılamaya ne gerek vardı . Ben bir bayanım ya. Karsisindaki kişi bayan ve dün gece onca erkeğin icinde gece 12 ye kadar tek başıma çalıştım. Oradaki çalışanların üretim personelinin içinde beni nasıl aşağılamış, zaten iki kez kovacaktim demiş. Üretim sorumlusu arkadaşa beni niye tuttun demis. O niye gitti, onun hatası siz çalışıyorsunuz o eve gitti vs demiş. Ki zaten mesai yapacaklardi gece. Allah belasını versin onun. Mahvetti piskolojimi çok kötüyüm sabahın bu saati yaşadıklarımi düşünüp kahroluyorum.. geçen aya kadar 2500'du bu arada sonra 3000 yaptı zaten o maaşı da bir kez alabildim..

hayvan herif! sıkmayın canınızı böyle insanlar için..
Çok ama çok üzgünüm. Dün ugradigim piskolojik şiddet öyle büyüktü ki... Neye uğradığımi şaşırdım. Sabah kendi kendime uyandım, olayı hatırladığım gibi canım çok yandı tabi. Üzgün ve kırgınım, artık korkuyorum yeni bir yerde ise baslamaya... Ki bu ekonomik cokuste o da ne mümkün..

aradaki yorumları okuyamadım zannediyorum kimya ile alakalı bir sektördesiniz. bu aptallar hem 10 kişinin işini size yıkmış hem de böyle adilik yapıyorlar inanamıyorum. yani formları hazırlamak bambaşka bir iş, ar-ge bambaşka, kalite kontrol bambaşka, ihracat evrakı hazırlamak bambaşka. benim çalıştığım şirkette yazdığınız görevler için 15 kişi çalışıyor neredeyse.
patronlar iktidara yakın diye düşünmeyin lütfen. benim çalıştığım firma sahibi de iktidara çok ama çok yakın, buna rağmen muhasebesel olarak çok titiz her şey. o işler o kadar kolay değil. ne var ne yok açıkları çıkarın meydana, şikayet edin muhakkak. ben olsam tazminat davası da açardım eğer mümkünse.
insanların emeklerini hiç eden yaratıklara yazıklar olsun ya, inanın çok üzüldüm durumunuza. bu işin peşini bırakmayın bence. uğradığı zarardan on kat fazlasını kazanırken çıt çıkarmazlar, üç kuruşu gidince kıyameti koparırlar. bizim firmada 2015 yılında neredeyse 3 milyon para batırdı iki satışçı kimse de bi şey demedi onlara. iş hayatı bu kazanmak kadar kaybetmek de var. iğrenç insanlar ya.

benim de işten çıkartıldığım oldu kavga hakaret olmasaydı da zorunuza giderdi, daha 2017 mezunusunuz öğrenecek çok şeyiniz var. iyi ki o kağıtları imzalamadınız ama keşke kendileri çıkartsaydı bir de tazminat alırdınız :)

eğer maddi sıkıntınız yoksa kendinize biraz zaman ayırın. iş bulmak zor evet ama enin de sonun da bulacaksınız kendinize güvenin ve olan oldu artık düşünüp kendinizi yıpratmayın

Keakw aglamak yerine kendinizi savunsaydiniz.
Üzulmeyin kötü bi tecrübe olmuş.
2013 yilinda çaliatigim ozel sektorde dünya kadar işi yaptiriyolardi ve o donem stres ve yogunluktan 10 kilo vermis birde alerji hastasi olmustum.
Emegimin karsiligi ise 1200 tl idi aylik..
Ve sonunda firma kendi cikarlari icin bi buyuk iftira ile beni isten vikarmislardi..gunlerce agladim ozguvenim alt ust oldu..herkes biliyordu kimi iftiraya inaniyordu kimk inanmiyordu..
Yillar gecti ben simdi devletteyim.
Hirs azim yapip araliksiz 2.5 sene kpssye hazirlandim..cok keyifliyim isim idarem cok iyi..o bana iftira atan dönemin muduru ise perisan halde isten cikarildi ismi kotuye cikti ve issiz..etme bulma dunyasi

Evet kimya sektoru. Çok iğrenç insanlar ben de tiksiniyorum. İsimlerini bir yerde görmek bile istemiyorum artık. Şöyle bir düzeltme yapayım. İhracat evraklarını başka biri düzenliyor ben bazen banka analiz sertifikası da istiyor ya onu duzenliyordum. Banka istemese de gerçi her hafta her konteynır için ben bayilere analiz sertifikası duzenleyip gonderiyordum. He bu arada şöyle birşey var. Öyle bir pis bir adam ki, hem mail gelirdi bir iki saat önce diyelim, benim de isim orda aşkın olurdu, bakamadım diye laf ederdi. Ya da orda acil bir iş var pc başındayım diyelim. Çok da uzun sürmeyecek ama dikkat ve titizlik isteyen ürün formları için çeviri yapacağım mesela Turkce'den İngilizce'ye niye burda yapıyorsun evde yap derdi. Bir ara üretim müdürü almışlardı buraya(kovuldu o da) ona gitmiş söylemiş burda PC başına oturmasın alsın laptopu hergun evde uğraşsın. Hayır deyip reddetmiştim. İşe ilk başladığım zaman 25 ürünün bilgi formları istenmişti, hepsi de Türkçe den İngilizce ye çeviri. Yetisemedigim icin günlerce eve laptopu getirip gecelere kadar çeviri yapmıştim. Kendisi de yurtdisindaydi. Benden önce ilgilenen adam(satısta çalışıyor ama alakasız işler yapıyor) o da yurtdisindaydi. Tek basima yaptım. Haram zıkkım olsun tüm emeklerim.

Niye istifa ettin
Kendileri kovsalardı
Ben istifami verdim ya muhasebe müdürüne, aldı kağıdı zaten x bey de az önce geldi çok sınırlıydı, bağırdı çağırdı senle çalışmak istemediğini söyledi. Yani bilerek üstüme geldi şerefsiz herif istifa edeyim de tazminattan kurtulsun. Bu kadar alçaklar işte.

Kendilerinin çıkartmasını beklesem tımarhanelik olurdum. Zaten o yüzden üstüme geldi ya o kadar, kendim çıkayım diye. Maddi duruma gelince orda sıkıntı çok işte annem de ne yani evde mi oturcaksin diyor. Sanki yıllarca evde oturacağım. Çok ama çok moralim bozuk..

O kadar üstüme geldi ki.. ne olduğunu anlayamadım bile. Zaten hassas bir insanım önceki gün 16 saat mesai yapmışım, bir de üstüne sabah işe gelmişim yorgunluktan bitap haldeyim. Saçma sapan hakaret etmeye başladı. Çok canım yandı gerçekten. Kötü hallerini görmek istiyorum..

ben öyle mühendis falan değilim :) muhasebeciyim normal de çok kolay iş bulurken evlendikten sonra hiç bulamadım. ciddi anlamda maddi sıkıntımız vardı. sonra 15 günlük bir tanıtım da çalıştım mağaza da az da olsa geçici de olsa katkı sağlayabilmek için. siz de geçici olarak bu tarz işlere bakabilirsiniz hiç olmazsa harçlığınız çıkar.. ki ben orada çalışırken bulunduğum şehir de çok çok iyi olan bir firmanın müdürüyle tanışıp teklif almıştım :) ama izin hafta içi olduğu için kabul edememiştim.

İyi ki imzalamamışsınız ve bir avukata danışmadan sakın bir şey imzalamayın. İnşAllah daha iyi bir iş bulursunuz.

Bir süre evde dinleneyim diyorum. Eğer bulamazsam ben de geçici birşeyler bakarim dediğiniz gibi harçlık cikar en azindan. Hakkımızda hayırlısı olsun :)

Ya bu dediğim çok ukalaca gelebilir ama insan böyle böyle hayatta pişiyor. Benim başıma bu iş meselesinden neler neler geldi, mobbinge uğradım, dağ başında bir kasabada yalnız yaşadım, kovuldum, 4 aylık maaşıma el konuldu, mülakattan çirkinsin diye kovuldum, iş bulamayayım diye eski patronum bizzat beni herkese kötüledi, tam 3 tane bulduğum işe engel oldu ki bunu sonradan detaylarıyla öğrendim falan. Daha bu senenin başında bile salya sümük ağlıyordum, bir daha asla iş bulamayacağım yaşım 30 oldu kimse iş vermeyecek diyordum.

İş buldum, çalışıyorum, artık kendi işimi açmayı düşünüyorum. Şimdi bana deseler ki o kadar gözyaşına değer miydi? Cidden değmezmiş, her şey bitiyor, unutuluyor. Artık kolay kolay etkilenmiyorum hiçbir şeyden, kolay kolay sesim titremeden tartışamazdım kimseyle bu yıl koordinatörümle birbirimize girdik, açtım ağzımı yumdum gözümü. Başımdan bu kadar çok şey geçmeseydi belki kendimi savunmayı öğrenemeyecektim. İnsan her şeyi atlatabiliyor, kendinize inanın.

İyi ki imzalamamışsınız ve bir avukata danışmadan sakın bir şey imzalamayın. İnşAllah daha iyi bir iş bulursunuz.
Ben de öyle söyledim. Yani ne malum o yazıdan sonra sinirle o şerefsizin mahkemeye vermeyeceği. Ama ne kadar kötü bir anı olarak kaldı hafizamda. Ben suçlu gibi oturuyorum bir koltukta, karşımda muhasebe müdürü işte saten bir gömlek, ceket etek giymiş. Bana bakıyor ah canım çok da gençsin diyor. Bunu imzalatmaya çalışıyorlar bir yandan. Sanki ben adam mı öldürdüm bu düştüğüm durum ne dedim. Ağlayıp en son kolundan tutuyordum birilerinin. Gitmek istiyorum artık diye .Çıkmıyor işte hafizamdan. İntikam almak istiyorum..

Sizin adınıza sevindim inşallah kendi işinizi açar çok başarılı olursunuz. İşte aynı ben. Biri bana bagirsin, terslesin hemen sesim titrer. Ama dün yaşadığım çok kötü birşeydi onca insanın içinde. Tek yaptığım şey neydi biliyor musunuz. Deli gibi çalışmak. Verilen her işi yapmaya çalışıyordum. Ama DEGMEZMİS. bunlar kalitesi 0 insanlar. Ben sanmıyorum bu duygusal durumdan kurtulabilcegemi

madem istifa edecen ağzına geleni saysaydın sende

bir avukatla görüş kazanagın paranın yarısına anlaş o uğraşsın bu terbiyesiz insanlarla

madem istifa edecen ağzına geleni saysaydın sende

bir avukatla görüş kazanagın paranın yarısına anlaş o uğraşsın bu terbiyesiz insanlarla
Neye uğradığımi sasirmistim. Bir anda hakaret etmeye başladı onca insanın içinde. Allah onun bin belasını versin. Bunlarla uğraşılmaz. Karısı silahla istediğini kocasına yaptırmaya çalışan bir manyak, adam ayrı manyak. Bir de bunlar bakan makan bile araya koyabiliyorlar.

Üzülme, çok kötü insanlarmış
Batarlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…