Bugün Tırnağında Ne Renk Oje Var?

birine katkısı olması mı gerek?bir şeyler paylaşıyoruz burada.beğenmek zorunda değilsin.seni tutan yok!beğenmediysen hemen defolabilirsin!

Ne bu sinir? Herkes yorum yapma hakkına sahip.. Ama kimse kimseye "defol" deme hakkına sahip değil... Ben de açtığım konularda veya yaptığım yorumlarda karşıt görüşlerle karşılaşıyorum..Bu çok normal.. Hatta sinirlendiğim de oluyor, kızdığım da.. Ama kimseyi kovma hakkına sahip değilim! İsteyen istediği konuda dolaşır, istediği yorumu yapar saygı çerçevesinde. Burası babanızın forumu değil!! Konuyu açtınız diye, sahiplenemezsinizz.

Son düzenleme:

Haklı bir cevap verdim.O benim konuma böyle hakaret ederse,bende cevabını veririm HAKLI olarak.Kimse bana karışamaz.Buda saygı çerçevesi içerisinde,ona layık bir cev ap! Kovarım tabiiki,beğenmiyorsa gitsin,ne yapalım yani?O hakaret etme hakkını kendinde nasıl buluyorsa,bende bulurum.LÜTFEN UZATMAYIN!

Sende diyorsun SAYGI ÇERVESİNDE İSTEDİĞİ YORUMU YAPAR diye.Bu SAYGI ÇERVESİ İÇERİSİNDE yapılmış bir yorum mu?Sana göre olabilir alıştım dediğine göre.AMA BANA GÖRE DEĞİL!Karşılığınıda veririm!LÜTFEN UZATIP KONUYU KARIŞTIRMAYALIM.HADİ İYİ GECELER..

Hayır efendim, başka cevap verebilirsin ama ko-va-maz-sın! Arkadaşa laf söylüyorsun ama sen daha saygısızsın. Burası babanın forumu değil. "Beğenmek zorunda değilsin" dersin, ama "defol" diyemezsin.UZATMAYACAĞIM ZATEN MERAK ETME.

Son düzenleme:

Sen kimsinki? SEN BANA SAYGISIZ DEME HAKKINI NERDEN ALIYORSUN?BANA SAYGIYI ÖĞRETMEYE ÇALIŞANA BAK!Seni ilgilendiren bir şey yok!Lafın ortasına atlamasaydın,konu buraya gelmezdi!İkidebir aynı şeyi tekrarlayıp durma.

Konu iyice dağıldı maydonozlar yüzünden..

KUSURA BAKMAYIN KIZLAR..

Son düzenleme:

Saygısız olduğun hala devam eden kelimelerden belli.. Konu açmayı yazmayı bilmeyenlerin sonu bu işte.. Önüne gelen konu açıyor. Seninle tartışmayacağım. BU FORUMUN KURALLARI YOK MU? KÖTÜ İÇERİK BUTONUNDAN UMARIM SESİM DUYULUR...

Ayy boş işlerle uğraşıyorsun her lafa maydonoz olursan böyle uzar gider.. Hadi ikile başkasını bul uğraşacak işim gücüm var konuyu dağıtma. Beğenmiyorsan siteyi sende dfolabilirsin.

Son düzenleme:
kızlar sakin olun
bakalım neler olmuş burda...

Biri geldi lafa maydonoz oldu konuyu iyice dağıttı.Gitmiyor bir türlü Kuralları çiğniyor,bana saygısız diyor,bana konu açmayı,yazmayı bilmiyor diyor,konu yazmak ne demekse artık Yani kısaca kendi bilmediği şeyleri bana öğretmeye çalışıyor..

arkadaşlar kimse kimseyi konudan kovma hakkına sahip değil
açılan konuların luzmu da konu değil burda
zira nasıl aile içi şiddet, ailevi mevzular vs ne kadar luzumluysa
kozmetik ürünleri hakkında herhangi bi ürün de o konular kadar luzumludur.
lütfen bu uyarımdan sonra saygısız yorumlar yapmaya devam etmeyiniz
tekrarı uyarı ve ceza sebebidir, bilginize.

Ben konunun lüzumsuz olduğunu söylemedim, hatta cevap yazmak için girmiştim. Ama arkadaşın yazdığını okuyunca uslubunu yanlış buldum ve bunu dile getirdim.. Uyarılarınız için çok teşekkürler... Sevgilerle..

Topikler açıldığı andan itibaren kişiye özelden çıkar herkesin yorum yapabileceği bir platform haline gelir,genele hitaben açılmış her konu açıldığı an kişinin değil kişilerin topiği olur ve konuyu kim açarsa açsın yorum yapanlara hakaret etme,kovma hakkına sahip değildir.Bu tür yorumların sahipleri derhal uyarı alır.
Nahoş yorumlara çataçat cevap vermek yerine KÖTÜ İÇERİK butonunu kullanmanızsa tartışmaların uzamasına engel olur...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…