- 18 Temmuz 2011
- 70
- 0
- Konu Sahibi SevimliUye
Eki Görüntüle 233128
bugün bunu yaptım
Çook tatlı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 233128
bugün bunu yaptım
birine katkısı olması mı gerek?bir şeyler paylaşıyoruz burada.beğenmek zorunda değilsin.seni tutan yok!beğenmediysen hemen defolabilirsin!
arkadaşlar lütfen sakin olalımmm
Ne bu sinir? Herkes yorum yapma hakkına sahip.. Ama kimse kimseye "defol" deme hakkına sahip değil... Ben de açtığım konularda veya yaptığım yorumlarda karşıt görüşlerle karşılaşıyorum..Bu çok normal.. Hatta sinirlendiğim de oluyor, kızdığım da.. Ama kimseyi kovma hakkına sahip değilim! İsteyen istediği konuda dolaşır, istediği yorumu yapar saygı çerçevesinde. Burası babanızın forumu değil!! Konuyu açtınız diye, sahiplenemezsinizz.
Ne bu sinir? Herkes yorum yapma hakkına sahip.. Ama kimse kimseye "defol" deme hakkına sahip değil... Ben de açtığım konularda veya yaptığım yorumlarda karşıt görüşlerle karşılaşıyorum..Bu çok normal.. Hatta sinirlendiğim de oluyor, kızdığım da.. Ama kimseyi kovma hakkına sahip değilim! İsteyen istediği konuda dolaşır, istediği yorumu yapar saygı çerçevesinde. Burası babanızın forumu değil!! Konuyu açtınız diye, sahiplenemezsinizz.
Haklı bir cevap verdim.O benim konuma böyle hakaret ederse,bende cevabını veririm HAKLI olarak.Kimse bana karışamaz.Buda saygı çerçevesi içerisinde,ona layık bir cev ap! Kovarım tabiiki,beğenmiyorsa gitsin,ne yapalım yani?O hakaret etme hakkını kendinde nasıl buluyorsa,bende bulurum.LÜTFEN UZATMAYIN!
Hayır efendim, başka cevap verebilirsin ama ko-va-maz-sın! Arkadaşa laf söylüyorsun ama sen daha saygısızsın. Burası babanın forumu değil. "Beğenmek zorunda değilsin" dersin, ama "defol" diyemezsin.UZATMAYACAĞIM ZATEN MERAK ETME.
Sen kimsinki? SEN BANA SAYGISIZ DEME HAKKINI NERDEN ALIYORSUN?BANA SAYGIYI ÖĞRETMEYE ÇALIŞANA BAK!Seni ilgilendiren bir şey yok!Lafın ortasına atlamasaydın,konu buraya gelmezdi!İkidebir aynı şeyi tekrarlayıp durma.İyi bari gitmişsin.
Konu iyice dağıldı maydonozlar yüzünden..
KUSURA BAKMAYIN KIZLAR..
Saygısız olduğun hala devam eden kelimelerden belli.. Konu açmayı yazmayı bilmeyenlerin sonu bu işte.. Önüne gelen konu açıyor. Seninle tartışmayacağım. BU FORUMUN KURALLARI YOK MU? KÖTÜ İÇERİK BUTONUNDAN UMARIM SESİM DUYULUR...
ayy boş işlerle uğraşıyorsun her lafa maydonoz olursan böyle uzar gider.. Hadi ikile başkasını bul uğraşacak işim gücüm var konuyu dağıtma. Beğenmiyorsan siteyi sende dfolabilirsin.
kızlar sakin olun
bakalım neler olmuş burda...
sayın editör, lütfen birşeyler yaparmısınız.
arkadaşlar kimse kimseyi konudan kovma hakkına sahip değil
açılan konuların luzmu da konu değil burda
zira nasıl aile içi şiddet, ailevi mevzular vs ne kadar luzumluysa
kozmetik ürünleri hakkında herhangi bi ürün de o konular kadar luzumludur.
lütfen bu uyarımdan sonra saygısız yorumlar yapmaya devam etmeyiniz
tekrarı uyarı ve ceza sebebidir, bilginize.