- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
- Konu Sahibi SevimliUye
- #1.441
Teşekkür ederim JannaRica ederm canım güle güle kullan:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim JannaRica ederm canım güle güle kullan:)
ben de bugün aşağıda yazdığım adresteki dizaynı uyguladım çok hoşuma gitti :) pembe oje normalde pek sevmem ama böyle çok hoş durdu bence
adres: /QUOTE]
Fotoğrafı var mı acaba yaptiginiz dizaynin kendi tirnaklarinizda:) çok merak ettim
Fotoğrafı var mı acaba yaptiginiz dizaynin kendi tirnaklarinizda:) çok merak ettim
Tamam bekliyorumm:) kolay gelsin :)tatlım şu an işyerinde olduğum için fotoğraf çekemiyorum çünkü çekersem çok dikkat çeker işle uğraşmadığım anlaşılır :) iftardan sonra göndermeye çalışacağım :)
ay canim masallah nasil bu kadar güzel uzatabiliyorsun tirnaginni sirrin var mi :)
bugun bu pembeeeeem var
ayy harika canim. nasil yapiyorsun yaa var mi ozel yöntemi? ve ojelerinin numarasi kac acabaYaptimm
French yapimini mi soruyorsun canmayy harika canim. nasil yapiyorsun yaa var mi ozel yöntemi? ve ojelerinin numarasi kac acaba
evet canim oje nuumaralariyla birlikte :)French yapimini mi soruyorsun canm
Eve gidince bakıp soyliym canım bant falan kullanmıyorum ben çok kolay aslında sürmek :)evet canim oje nuumaralariyla birlikte :)
tamam canım heyecanla bekliyorum :)Eve gidince bakıp soyliym canım bant falan kullanmıyorum ben çok kolay aslında sürmek :)
canim hala yazmadin (tamam canım heyecanla bekliyorum :)
canim yazmadin halaEve gidince bakıp soyliym canım bant falan kullanmıyorum ben çok kolay aslında sürmek :)