Bugün Tırnağında Ne Renk Oje Var?

ben de bugün aşağıda yazdığım adresteki dizaynı uyguladım çok hoşuma gitti :) pembe oje normalde pek sevmem ama böyle çok hoş durdu bence :KK45:

Son zamanlarda çok hoşuma giden basit ama oldukça şık ve gösterişli duran bu tırnak dizaynını sizlerle paylaşmak istiyorum.

Öncelikle bunu yapmak için neye ihtiyacımız olduğuna bakalım. Bir adet taban rengine, birer pempe ve gümüş renkli ojeye, noktaları koymak için uygun bir araç ve gümüş renkli parçacıklara ihtiyacımız olacak. Malzemelerimizi daha iyi anlayabilmek için aşağıdaki resimde hepsini bir arada görebilirsiniz.

Önce taban boyasını uygulayın. Bir müddet bu boyanın kurumasını bekleyin ve tam olarak kuruduktan sonra pembe ojeyi sürmeye başlayın. Ojenin üzerini zaten kapatacağımız için çok dikkatli sürmek zorunda değilsiniz ama tabi bu sizin seçiminize kalmış. Aşağıdaki resimlerin ilki tabana uyguladığımız boyanın resmini, ikincisi ise üzerine pembe oje sürülmüş halini gösteriyor.

Pembe boyayı sürdüğümüze göre gümüş parçacıkları yerleştirmeye başlayabiliriz. Öncelikle baş parmağınıza ve serçe parmağınıza büyük gümüşleri yerleştirmekle başlayacağız. Aşağıdaki resimlerde nasıl yerleştireceğinizi gösterdim. İlk fotoğrafta tek bir gümüşün yerleştirildiğini, ikincisinde ise tamamının yerleştirildiği halini görebilirsiniz.

İşaret parmağınıza da aşağıdaki fotoğraftaki gibi küçük gümüş parçacıklarını yerleştirin.

Yüzük parmağınıza ise güzel ve şık bir gümüş fiyonk objesi yerleştirebilirsiniz. Fakat tek bir obje yerleştirdiğiniz parmaklarınıza ojenin kusursuz sürülmüş olduğuna dikkat etmelisiniz. Aşağıdaki fotoğrafta da bu gümüş fiyonk gösteriliyor.

Bugünkü tırnak dizaynımız bu kadar. Eğer bu dizaynı kendiniz uygularsanız fotoğraflarınızı yorum olarak görmek isterim. Diğer derslerde görüşmek üzere hoşçakalın! :)

Son düzenleyen: Moderatör:
IMG_20150705_100447.jpg

ben de bugün aşağıda yazdığım adresteki dizaynı uyguladım çok hoşuma gitti :) pembe oje normalde pek sevmem ama böyle çok hoş durdu bence :KK45:

adres: /QUOTE]
Fotoğrafı var mı acaba yaptiginiz dizaynin kendi tirnaklarinizda:) çok merak ettim

Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğrafı var mı acaba yaptiginiz dizaynin kendi tirnaklarinizda:) çok merak ettim

tatlım şu an işyerinde olduğum için fotoğraf çekemiyorum çünkü çekersem çok dikkat çeker işle uğraşmadığım anlaşılır :) iftardan sonra göndermeye çalışacağım :)

X