Bugün Tırnağında Ne Renk Oje Var?

Suan tırnaklarım da aynen bu renk var daha bugün almıs bulundum renk bu hatunun ellerinde hos durmus ama sanki bende böyle durmadı gibi... ya da ben begenmiyorum bilemiyorum..
Zaten cıvıl cıvıl renklere heves ediyorum, alıyorum ama sürünce nedense kendime bir türlü yakıstıramıyorum..

Eklentiler

• $images.jpeg
    6,4 KB · Görüntüleme: 64

ya bende çok renkli cıvıl cıvıl oje alıyorum ma pek yakıştırmıyorum ben mürdüm kırmızı ve ten renkleri yakışıyo bide frenc
- ama bu rengide çok begendim

ya bende çok renkli cıvıl cıvıl oje alıyorum ma pek yakıştırmıyorum ben mürdüm kırmızı ve ten renkleri yakışıyo bide frenc
- ama bu rengide çok begendim

Görsen mavi, mor, yesiller bir ton sey alıyorum arada sürüyorum zar zor..
Önceden kırmızı ve bordo tonları kullanırdım cok, ama acayip sıkıldım kırmızı, kırmızı..
Hatta kendi tırnak rengim kırmızı gibi gelmeye basladı bana, o kadar bütünlesmistik..
Artık renkli ve acık tonları sürmeyi tercih ediyorum, ha bide kararsızlık yok mu? hangisini sürsem??? ödürüyor insanı..

aslinda haftanin her günü için bi oje belirlemek lazim seçme derdi , o kararsizlik ortadan kalkar böylece

aslinda haftanin her günü için bi oje belirlemek lazim seçme derdi , o kararsizlik ortadan kalkar böylece

En kötüsü de koyu rengin kolay cıkmaması, özellikle kırmızı tırnaklarda leke bırakıyor..
Koyu tonları gönül rahatlıgıyla kullanamıyorum bu sebeple..

benim de elimde ve ayağımda kırmızı renk oje var
zaten ya french yaparım ya da kırmızı sürerim

En kötüsü de koyu rengin kolay cıkmaması, özellikle kırmızı tırnaklarda leke bırakıyor..
Koyu tonları gönül rahatlıgıyla kullanamıyorum bu sebeple..

koyu renk ojelerın altına beyaz gbı renkler surun tırnaga gecmıyor oyle benmde sıyah ojede oluyordu byle kullanıyrm

Bugün benimde tırnaklarımda cecilenin 33 numaralı hafif simleri olan tatlı pembe ve nude tonları arası bir renk var ..

Az önce sürdüm ama beğenmedim, koyu renklerde düzgün sürülse tek kat daha hoş oluyor. 2 kat yapınca kalın bir tabaka gibi duruyor

Son düzenleme:
Bende de metalik şeker pembesi gibi bir renk var markasını hatırlamıyorum afrodit miydi neydi? Tuhaf bir marka.
Kuzenim neden böyle eski renkleri sürüyorsun diyor..
Hani simdi mat ojeler moda ya, kırmızı, bej, kahve olanlar bide kendileri sadece kırmızı tonları kullanırlar, tuhaf geliyor zahar.

Son düzenleme:
İyi yapmıssın, aaahh bende bi alabilsem ojesiz kendimi kötü hissediyorum bide uzun bir süredir hep ojeliyim dogal olarak tırnaklarım biraz sararmıs, görünce tuhaf oluyorum.

bende öyle görüyodum tırnakalrım renksiz çrkin öğğk yani ama ttırnaklarım kırılıyor ya sürsem bulaşık ev drken 3 gun gitmiyor.. Silsem kırılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…