Ah şu sen yokmusun galp galp galpBen mi yanlis okudum yoksa iscilerin son model esyalari, evleri ve 2 arabalari mi varmis? Isvec den bildirdi arkadas herhalde.. biriniz sevabina sokaga cikarin kizi evde her seyden bi haber kalmis yaw yazik..
Olen askerimize yazik degilmi kardesim bumu akil anlayisin akp geldiginde en azindan cocuklari daglara kacirmaz bombalar patlatmaz askerine polisine esinin cocugunun kursun sikmaz.ama illede vericem diyorsan o senin vicdani meselen sirf ak parti basa gelmesin gerekirse vatan elden gitsin gerekirse asker polisin olup gitsin diyorsun yani.yazik tek kelimeyle yazik insanin ak partiye olan hincinin kininin vatan sevgisinin onune gecmis olmasi ne aci.askerimiz polisimiz oldugunden uzuldugunuzdende supheliyim su durumda malum siz bilincli sivazliyorsunuz bu teroristlerin sirtini.siz elinizdekiyle yetinemeyen elindeki vatanini korumaya calisan yoneticinin kiymetini bilmeyen insanlar yarinlara bakmakta sorunlusunuz vatan gidiyor vatan suriye gibi elinizde cocukla yasayacak guvenli yermi aramak istiyorsunuz rahatlikmi batiyor size.allah bildigi gibi yapsin gozlerini kulaklarini kapatana aylarca anlatsan para etmez rabbim vicdan versin vicdani sorgulayarak oylarinizi verdirtsin insNormalde Chp'ye oy vermeyi planlıyorum ancak seçime yaklaşırken Hdp'nin baraj altında kaldığını görürsem gider Hdp'ye oy veririm, daha önce de belirttiğim gibi. Akp'nin tek başına iktidar olması benim açımdan en kötü senaryo, stratejik ilerleyeceğim bu nedenle. İster vatan haini ilan edin, ister Pkk'lı deyin bence bunun adı akılcılık.
Hala hdp ye oy vermeyi düşünen varsa yazıklar olsun diyorum. Ve bu zihniyette insanlara bizim maasimizdan kesilen vergilerde haram olsun. Vatan haini demek az kalır şehit katilisiniz siz ve sizin gibiler !Normalde Chp'ye oy vermeyi planlıyorum ancak seçime yaklaşırken Hdp'nin baraj altında kaldığını görürsem gider Hdp'ye oy veririm, daha önce de belirttiğim gibi. Akp'nin tek başına iktidar olması benim açımdan en kötü senaryo, stratejik ilerleyeceğim bu nedenle. İster vatan haini ilan edin, ister Pkk'lı deyin bence bunun adı akılcılık.
KATILLER SIZI ALLAH SIZI HELAK ETSİNTerbiyesiz misin ? Sanane kime oy verirse verir . Asil vatan haini koltuk sevdalilarina hala iy veren şakşakcilar . Demokrasi ozgurluk diyorsunuz ama hala baskasi istemesiginiz bir partiye oy verince kuduruyorsunuz . Cahiller . Inadina baris inadina hdp ✌
Terbiyesiz misin ? Sanane kime oy verirse verir . Asil vatan haini koltuk sevdalilarina hala iy veren şakşakcilar . Demokrasi ozgurluk diyorsunuz ama hala baskasi istemesiginiz bir partiye oy verince kuduruyorsunuz . Cahiller . Inadina baris inadina hdp ✌
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?