• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
şimdi yangın var diye bağıracağım iyice çeşme başına karılar hamamına çevirdiniz siyaseti ha! yeter yahu! küfretmeden anlatamıyor musunuz derdinizi.
Yok anlatamazlar:KK14:
Koyalım mı bir hamam videosu, Adile Naşit'i de rahmetle anarız, burası hep Seferoğulları'yla, Tellioğulları tadındaydı, memlekette Yeşil Vadi.
Ama eskiden banlanma vardı, şimdi yok.

laflari yiyip oturmaktan memnunum. hakaretten baska laf edemeyen dusunsun.
okudugunu anlayamayan kendini hakaret etmeden ifade edemeyen biri bana serefsiz dedi diye serefsiz olmuyorum nasil olsa.
hehehe Okuyan nasıl olsa her şeyi görür kendini daha fazla yorma cicim:d

bir takıldığım genede bu bölüm vardı. bunuda bugün itibariyle mahvetmiş olduk. nereye takılsam artık diye düşünüyorum

Uyuyacagim diyorum elimde telefon kaldim :KK53: hani magazin programlarinda alkolun su gibi aktigi gece derler ya bu da siyaset sayfalarinin su gibi aktigi gece oldu :KK53:
Gökten küfür yağıyor, şemsiyelerinizi yanınıza almayı unutmayın.

Devletin olduğu heryerde
Niye geçen seçimde kimse çıkıpta trafoya kedi girdi oylar çalındı demedi işinize geldi çünkü kusura bakma biz bu devleti vatan haini 3 5 teröriste bırakmayız vatanı milleti bölmek isteyen ülkede terör estiren pkk takımının sonu geliyor artık boşa son çırpınmalar

pardon
eskiden türbanlılar gerçekten dinin gerektirdiği gibi örtünen insanlardı evet kadınlar geröekten hakkı ile kapanmıştı
ama şimdi ne oldu ?
türban deve hörgücü gibi oldu
türbanın altına süslü taşlı boneler geldi
hızma ile dikkat çekildi
açık renk ve dar kıyafetlerle türban süslendi
ee biraz makyajda oluverdi
hatta tayt üstü türban takıldı
cık olmadı kemer ayakkabı çanta türban kombinlendi
sonra markalar yarıştı ben x markadan aldım ipek
yok ben y aldım
ya bir türbana bir kumaşa 1500 tl para verildi yazık yazık
ha birde alınan marka eşarp israil markası o da ayrı konu
kusura bakmayın layıkıyla kapalı olmayan biri benim gözümde çıplak gezse ve kapalılara olan saygımızı da hiç etmese daha iyi
akp türbanlı bacım dedi yahu bacılara bakıyorum da steç pantalon sütyen ortada saçı topuz yapmış sarmışta sarmış
neyse
bazı insanlar daha savunduğu şeyi yaşamıyorlar
neymiş chp türban açtırmış sanki şimdi örtündünüzde layıkıyla hiç göze batmıyorsunuz

kurallara riayet ederek örtünenlere saygım sonsuz kesinlikle üzerlerine alınmasınlar

Gökten küfür yağıyor, şemsiyelerinizi yanınıza almayı unutmayın.
ay aman incileriniz dökülmesin...insanların öldürülmesini kıyafetle kıyaslama çalışıyor siz hala küfür diyorsunuz ya pes!

Sayfalarca yorum okudum başım döndü resmen :confused:
Konu isterse bin sayfaya ulaşsın, karşıt görüşlüler birbirlerini anlamayacaklar.
Yani istediğiniz kadar laf anlatın belge gösterin görmek istemeyen görmez.
Ha öyle miydi bilmiyordum demez, herkes herşeyi biliyor maşallah.
Boşuna küfür sallayıp kalitenizi düşürmeyin komik oluyor.
Yani sonuç olarak bu saatten sonra belgelerle sunsanız bile kafalar aynı değişmeyecek.
O yüzden çırpınmaya, polemik yaratmaya gerek yok diye düşünüyorum şahsen. :KK69:

Back