Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .

Sen yenisin galiba? Partileri terörist olarak yazmak yasak kardeşim. Istirham ediyorum yeni gelenler, partileri ve secmenlerini terörist diye yaftalamayin. Yassahh!

Okuduğunu anlasan ! Ben kullandım sağol Saçmaladığınız burdan belli bir nicke takılıyorsun bir renklere konuştukça batıyosun ... Sus Bari ...
hayırdır canım sinirlendin mi mesele senin nickin rengin ya da hiçbir karın ağrın değil mesele oy vermeyi seçtiğin partinin hdp olması. ben okuduklarımı anlıyorum çok şükür ama sen ne okuduğunu anlamışsın ki bu yüzden hakaret evresine geçtik sanırım ne de hani dedin ya az önce biraz haber izleyin diye sen çok izlemişsin ama onu da anlamamışsın.
nickin konusuna gelince ki bak bi daha söylüyorum mesele senin ismin değil ama sen bu kafayla gerçekten de saatli bomba kıvamındasın patladın patlıycan bari kimsenin olmadığı bi yerde patla ki etraf batmaya. hadi kuzum

Ohoooo buranin da tadi kacar ofis de kacar haydi iyi geceler..

Ben sorulan soruya karşılık kendi çocukluğumdan ve tüp kuyruğundan bahsettim bunu niye anlamamakta ısrarcısınız hala anlamadım bakın ne diyo aynı kişi belki zam vardır belki ı bölgede olan bişeydir ben ne diyorum peki olabilir ben bekledim diyorum yani ülke kıtlıktaydı açtık aç demiyorum

Madem herkes birbirinin partisini eleştirince çekemiyor düşüncesi oluşuyor, o zaman herkes kendi desteklediği partiyi eleştirsin, eleştirecek yanları var, bence yok deyip kestirip atmak yok

Aynı zamanda Seçmen olarak siyasîlerden, partilerden beklentileriniz nedir? Eksikler neler? Neler yapılmalı?
Eğitim, teknoloji, üretim, Maaşlar vb şeyler için neler düşünüyorsunuz?

kusura bakma ama çok saçma konuşuyorsun insanlara kırbaçlamak lazım çımbızlamak lazim falan diyorsun ayıp bence birde dalga geçiyorsun

sen buralarda yenisin galiba

bak evvelden burda 3-4 mesaj üst üste birisi ile takışşan mapusa giriyodun yani ban alıyordun yani eski sistem olsa burada çoktan herkes ceza almıştı yani yöneticinin deyimiyle cımbızlanmıştı anladınmı ?

evet yeniyim. Bu site insanlar yazsın diye açıldı sende insanları tehdit ediyorsun kırbaçlamak lazim diye. Bunda bir sorun yok sanırım değilmi

Kişi

Kişi arkadaşının dini üzerinedir demiş peygamberimiz kimle yola çıkarsan ahirette onla devam edersin sende netin başından kalkta imanı küfre düşüren sebepler neymiş öğren
Şirk koşmak en son baktığımda büyük günahtı, eğer HDP'ye ya da X partiye oy verip de Müslüman'ım diyen tek bir kişi bile varsa siz o partiye oy verenler Müslüman değildir diyerek Şirk koşmuş oluyorsunuz çünkü İslam İnancına göre kimin sahih Müslüman olduğunu yalnızca Allah bilir. kaldı ki kimsenin Müslüman olmak gibi bir zorunluluğu da yok. Şeriatla yönetilen ülkelerde bile böyle bir zorunluluk yoktur.

Hdp ye oy veren bir kişi oğlunu yada bir yakınını doğuya askere gönderipde her gece sağ sağlim dönmesi için dua etmemiş bir kimsedir. Hdp ye oy veren bir kişi bi bebeğin öksüz yetim büyümesine yardım eden kişidir. Hdp ye oy veren kişi bnm türkçemle hepimiz kürdüz diyen ve ardından kürt kardeşlerimizi öldüren kişidir.

Bence....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…