- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.240
- 248
- 38
Millet için hayırlısı ne ise o olsun, ama anlamadığım sırf barajı geçsin diye hdp'ye oy verenler ya hiçmi vicdanınız sızlamıyor adamlar bildiğin terörist gidiyosunuz bu adamları meclise sokuyosunuz nasıl bir mantıktır bu ya. Adamlar ne Türk ne Kürt, gerçekten kürt olsalar kürtleride öldürürlermi hiçmi araştırmıyorsunuz bissürü video var hepsi boynunda haç taşıyor, Osman Pamukoğlu'nun açıklamalarına bakın öldürülen çoğu pkk'lı erkek sünnetsiz. Hdp'yi destekleyeceğinize mhp'ye oy verin.
beni cımbızlamakmı istiyorsun? oha
Kişi arkadaşının dini üzerinedir demiş peygamberimiz kimle yola çıkarsan ahirette onla devam edersin sende netin başından kalkta imanı küfre düşüren sebepler neymiş öğrensakin ol ve elindeki din ölçeri yavaşça yere bırak dostum.
seni eğitime almak gerek
hayırdır canım sinirlendin mi mesele senin nickin rengin ya da hiçbir karın ağrın değil mesele oy vermeyi seçtiğin partinin hdp olması. ben okuduklarımı anlıyorum çok şükür ama sen ne okuduğunu anlamışsın ki bu yüzden hakaret evresine geçtik sanırım ne de hani dedin ya az önce biraz haber izleyin diye sen çok izlemişsin ama onu da anlamamışsın.Okuduğunu anlasan ! Ben kullandım sağol Saçmaladığınız burdan belli bir nicke takılıyorsun bir renklere konuştukça batıyosun ... Sus Bari ...
aman aman çabuk ispiyoncu okydini mesajlarda yasak. onlarıda kibleyeyim ben
Ben sorulan soruya karşılık kendi çocukluğumdan ve tüp kuyruğundan bahsettim bunu niye anlamamakta ısrarcısınız hala anlamadım bakın ne diyo aynı kişi belki zam vardır belki ı bölgede olan bişeydir ben ne diyorum peki olabilir ben bekledim diyorum yani ülke kıtlıktaydı açtık aç demiyorumDünya bir Gaz Bulutuydu diye başlayasım geldi.
neyden bahsediyorduk, ülke genelindeki kıtlıktan, hani yağ tüp un kuyruklarının olduğu dönem, ülkede karaborsanın olduğu, 29 Buhranıyla başlayıp 2. Dünya Savaşıyla zirveye çıkan ve 60'ların sonlarına hatta Muhtıra dönemine kadar devam eden bir dönemden bahsediyoruz.
bakınız Mune ne demiş:
siz de bir 77'li olarak şunu yazınca:
biz de o dönemde ülke çapında bir kıtlık yoktu dedik. ona bakarsanız insanlar bugün de çeşitli özel sebeplerle kuyruk bekliyor mesela iyi bir kadın-doğum uzmanına muayene olmak için ama bu ülke geneline vurulamaz, vurulursa tepki çeker.
eee. bunlar yeni. öğrensinler sitenin kurallarını.aman aman çabuk ispiyoncu oky
dini mesajlarda yasak. onlarıda kibleyeyim ben
Haydi kolay gele sana. Ben mesajlari takip edeyim derken başım ağrıdı. Yeni üyelere dikkat :))
kusura bakma ama çok saçma konuşuyorsun insanlara kırbaçlamak lazım çımbızlamak lazim falan diyorsun ayıp bence birde dalga geçiyorsun
Şirk koşmak en son baktığımda büyük günahtı, eğer HDP'ye ya da X partiye oy verip de Müslüman'ım diyen tek bir kişi bile varsa siz o partiye oy verenler Müslüman değildir diyerek Şirk koşmuş oluyorsunuz çünkü İslam İnancına göre kimin sahih Müslüman olduğunu yalnızca Allah bilir. kaldı ki kimsenin Müslüman olmak gibi bir zorunluluğu da yok. Şeriatla yönetilen ülkelerde bile böyle bir zorunluluk yoktur.Kişi
Kişi arkadaşının dini üzerinedir demiş peygamberimiz kimle yola çıkarsan ahirette onla devam edersin sende netin başından kalkta imanı küfre düşüren sebepler neymiş öğren
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy vallaha darlandım he canım heevet yeniyim. Bu site insanlar yazsın diye açıldı sende insanları tehdit ediyorsun kırbaçlamak lazim diye. Bunda bir sorun yok sanırım değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?