Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Ben bilmiyorum canım ah bilsem bende sormam ee incirlik üssüdemi satılmış

Yav he he..

arkadaşlarınızın oyunuzu boş ya da hiç atmamazlık etmeyin. vatanı bırakıp başkalarına gidermisiniz? oyunuzu niye bırakıp gidesiniz. ha vereceğiniz partiyi bilemem burası hala demokratik bir ülke hala. herkes bu ülkeye sorumlu olduğunu ve sahip çıkması gerektiğini bilsin.

henüz 2 yıl oldu çünkü başörtü serbestliği

ha neden mi çözemedi

neden acaba ???

herneyse ben elimdeki fırsatları kaçırmama sebeb oldular şimdi ise atamalarımız az mezun çok oldumu
bu bana özel bi sebeb

başka sorunuz ?

arkadaşlar 87 yılında ne kuyruğu yahu? biz de cumartesileri köy ekmeği için kuyruk bekliyoruz mesela, ben de 30 sene sonra gidip çok ekmek kuyruğu bekledik AKP zamanında mı yazayım?

Örnek mi istiyorsun iyi oku o zaman.ODTÜ'de okullarından yol geçmesisini istemeyen ööğrencilerin yaptıkları yürüyüşte polis öğrencileri alevlerin içine attı.Pek çok yaralı...Gezi parkı olaylarında 1 metreden başından vurulan Ethem Sarısülük ve gözleri kör olan BİNLERCE İNSAN...Sakın bana oradaki insanların hepsinin pkk olduğundan falan bahsetmeyin.Ben hergün canlı canlı takipteydim.İsterseniz Kanal B NİN ARŞİVLERİNDEN İSTEYİN ilk günü.hAVADA TAKLALAR ATAN ELİ BAYRAKLI YAŞLI AMCALARI GÖRECEKSİNİZOnlar sonradan katıldılar ve hükümet ortalığı kendi yakıp yıktı ki.Haklı bir neden bulabilsin.O protestolarda sadece gezii parkında yapılacak değişikliğe tepki yoktur.Hükümetin bu zamana kadar yaptıkları birikmişti.Orda patladı.Hükümetse insanların gözünü korkuttu böylece.Çünkü polis onlarındı.

Gelelim ergenekona ele geçirmedikleri bir askeriye kalmıştı...Onu da paralelle ortaklaşa hazırladıkları uydurma darbe planlarıyşla hallettiler.Pek çok insana iftira atıp. hapse attılar.İnsanlar yıllarca hapis yattılarKanser hastası olanlarda vardı içince hiç acımadılar.Mehmet Haberalda onlardan biri.Bu adam kim biliyor musun.Türkiye'de organ naklini gerçekleştiren ilk kişi.Türkan Saylan mesela.Ama onlar kafir değil mi size göre? Onlar gebersin önemli değil.

Sonra bu hükümet başa geldiğinden beri artış gösteren terör olayları.Son zamanlarda her hakları tanınmışken ana dilde eğitim bile verilmişken.Hala kardeşlik değip pkkyla masaya oturmaları.Terörle birlikte çözüm aramaya çalışmaları.pkknın doğuda polisler gibi kontrollere başlamaları neredeyse özerklik ilan etmeleri.Bayrak açmaları...Onlar ne kadar yüz verildiğini gösteriyor.

Üstelik ortaya çıkan bir sürü yolsuzluklar...
Bu parti kapatılmayı en başından beri yaptıklarıyla hakkediyordu zaten.Yaptıkları tek şey başörtüsü zaten başka bir şey yaptıkları yok.
Yabancılara satılan ülke toprakları.Her yeri imaraa açılan istanbul.3.körü neden yapıldı sanıyorsunuz.Paralar kime tabiki...
Kaz dağlarını zehirleyerek yapılan arama çalışmaları.Bu çalışmaları kimler yapıyor.İçinde yabacı firmalarında olduğu özel firmalar...
Sinopta kurulan nükleer santral ki ülkemiz bu konuda yeterli altypıya sahip değil.Aslında nükleer santraller çok büyük miktarlarda üç üretir ama Japonyadaki gibi sorunlar olursa.Herneyse bu konuya çok vakıf değilim ama neden en ileri ülkeler bile yenilenebilir enerjiye geçiyor.Çünküü başka bir dünya yokda ondan.Bu işin taşıdığı risk diğerlerinden çok fazla.
Suriyenin iç işlerine karışıp üklemize zaman zaman saldırmalarına neden olması.IŞİD'İ desteklemesi.

Bu ülkeyi kimin kurtardığıunı unutuyorsunuz sanırım... Bir de şu var uydurulan tarih hikayeleri...Onlara çok gülüyorum biliyor musunuz:d yok vahdettin atatürke emir vermiş de aslında osmanşlı kurtarmış da bilmemne....

Bakın bir tarafta sizin dinsiz gördüğünüz bir adam ki eğer dinsiz olsaydı ezanı türkçeye çevirmekle falan uğraşmazdı direk silerdi.Okullara din dersi koydurmazdı.Bu adam ülkesi için çok şey yapmış.Sonrasında menderes zamanında din kullanılmaya başlanmış.Ve 80lerde de kenan evren döneminde başörtüsü yasağı geldi.Peki kenan evrene neden hükümet bir şey yapmadı.Çünkü hepsi bir oyun.Önce bir maduriyet yarattılar.Bu yasaklamalar falan bunların hiçbirine ianamıyorum.Misal olsun diye birkaç yerde yapmışlardır.Senelerce cemaatler nasıl ilerldi sanıyorsunuz.Cemaatleri kapatmak çok mu zordu.Atatürkü düşman yaptılar böylece her şeyi rahatça değiştirip kaldırabilirler.Sonra da insanları sömürüp kandırarak buralara kadar geldiler işte...
Neyse diğer tarafta dindar gibi gözüken ama ülkesini batağa sürükleyen bir adam var.Ama artık Türban serbest.Siz karar verin şimdi hangisi doğru ? Allah her şeyi görüyor.Ben de yanılıyor olabilirim.Ama bunlar gözümüle gördüğümüz şeyler.Artık siz karar verin...

Cumhuriyet ve laiklik hepimize lazım.Gün gelir yarattğığınız canavar sizi de esir alır.

Son düzenleme:
İstanbul Anadolu yakası, üstelik Anadolu yakasının çokta gelişememiş bir ilçesinde, 80 öncesi derseniz amenna ama Turgut ÖZAL iktidarından sonra tüp kuyruğu olmadı, sizin Yaşadığınız kuyruk büyük ihtimalle tüpçülerin zam gelecek diye tüpleri saklayıp zam gelene kadar çıkarmaması yüzündendir, çok yapıyorlardı çünkü.
Doğalgaz mı? Annem çamaşırı merdaneliyle yıkıyor, odun kömürüyle ısınıyorduk, 87'de nerde doğalgaz.

Aynen yaa. O yıllarda aygaz kamyonu bizim sokaktan geçiyordu her gün :)) bilmesek inanacagiz 80lerde 90larda tüp kuyruğu olduguna.
Pes yani size 95 lerden sonradan bahsediyorsunuz bide haklıymış gibi inanıcaz falan diyosunuz şimdi size diyicem kömürü bile yazılıp 1 ay sonra alabilirdik ama siz doğalgaz çocuklarısınız bunada insnmassınız

Nick E takılmayın ben öylesine yazmıştıma fakat o işleri sizin gibi aciz insanlar yapar
mesele senin sahte isimlerin değil canım benim sen hür iradenle yapmak istediğini söyledin ben de hür irademle sana yorumumu ilettim. ne zamandır hdp ye vermek kurtuluş bi akıl bunu nasıl mantıklı anlar onu da çözemem iyi geceler canım sana. allah sağlık sıhhat ve elbette akıl da versin. sağlık önemli sağlık.

"Neden acaba" diyerek soruya soruyla karşılık vermişsiniz. O nedenle "başka sorunuz?" demeniz anlamsiz. Neden acabaayi bi cevaplayin da bilelim

Son 2 yıldır neden atanamiyorsunuz? Atanan nasil ataniyor? 2 yıl öncesine kadar derece mi yapıyordunuz? Yeterince ders çalışmamaniz ya da kişisel başarısızlıginiz muhalefetin suçu mu?
Bunda da mı mağdursunuz?

Bence branşınız "mağdur dili ve edebiyati" olsa derece yaparsınız.

Bir de aklima geldi simdi; kabataş'ta türbanlilarin üzerine işediler, camiye ayakkabılariyla girdiler. O zaman da "yalancı" degil, hep magdurdunuz.

yav yönetim hep chplileremi attınız mesajları

cidddi şüphelerim var sizden

neyse biri bu anketlerin hep tersi çıkıyor sonuç dediydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…