Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .

Bir ben yokum zaten

Anladıydım,bu kadar cazibe bir bizim medde olur didim,herbir tarafını izlemeye aldım

parkon ve ben hakkımızda ki asılsız iddialar için ekran görüntüsü aldık duyurulur

kılıçdaroğlu şuan kanal d de canlı yayında gayette güzel konuşuyor, erdoğanın konuşması gerektiği gibi birlik beraberlik mesajları, başka kimseden duymuyorum ben bu mesajları herkeste bi atar bi gider, kimse burnundan kıl aldırmıyor

ama işin daha ilginç tarafı halkın bunu zayıflık gibi algılaması, çünkü 13 senedir böyle şeyler pompalanıyor millete

Olmasi gereken budur. Türkiye siyaseti olunca ne yazik ki bu duruşuyla pasif görünüyor.

Şu an Türkiyede desteklenecek hiçbir parti yok malesef. Bahçeli Mhp den çekilse ve koltuğuna göz koyarlar diye iyi vekillerinin önünü kapatmasa oyları yükselir. Çünkü vatan, din, milliyetçilik bunları barındıran tek parti. Gerisi hikaye..

ben evime gelen mektubu okumadım, Sayın Davutoğlu uzun yazıyor, ne demiş de şaşırmışlar?
size de geldi mi?
haberi ilk gördüğümde önemsememiştim.bir arkadaş face'te kendine gelen mektubu yayınlayınca paylaştım.

muhtemelen mektubun isimlere özel gelmesine şaşırdılar.

size de geldi mi?
haberi ilk gördüğümde önemsememiştim.bir arkadaş face'te kendine gelen mektubu yayınlayınca paylaştım.

muhtemelen mektubun isimlere özel gelmesine şaşırdılar.
Bana geçen seçim döneminde Sevgili İzmir'li Hemşehrim diye bir mektup gelmişti. Yine postalayacaklarmış sanırım.

bana sadece geçen seçimde chpden sevgili hemşehrim geldik ama sizi evde bulamadıkla başlayan bi mektup geldi, hatta yokum diye kapıya bırakmışlar ama ne bi çiçek ne bi kahve hiç birinden görmedim. kınıyorum hepsiciğiniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…