Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Bu arada anketi sıfırlayıp kimin neye oy kullandığını açık yapalım mı ? sahte oyların da önüne geçmiş oluruz. Şu an için sahte oy var mı yok mu bilemiyoruz ?

Burdan şunu anlıyorum ki iki üyelikle oy kullananlar var??

Bdv bölümünde bazi durumlar icin 2. Üyelik alindigini biliyorum da siyaset için neden alınabiliyor?

biri deneme amacı ile oy verebilir mi ?

görüşlerinden dolayı dışlanmamak veya linç edilmemek için.

Yani kendi üyeliğiyle söyleyemediği şeyleri ikinci üyelikle rahatça söylesin ama onu bilen uysal kendi halinde bilsin öyle mi.
Kişi oy verdiği partiyi söylediğinde dışlanmaktan neden çekiniyor ki anlamış değilim.
Zaten seviyeli bir şekilde yorumunu yaparsa dışlanmaz, benimle zıt görüşte olan arkadaşlarım var hiç buradaki zıt görüşlü insanlar gibi seviyeyi bozmadığım kişiler.
Belkide burada ölümüne birilerini savunanlar ikinci üyelikleriyle yazıyorlardır, cesaret eksikliği gibi geldi.

herkesi kendiniz gibi bilmeyin lütfen !
X partiye oy verdi diye arkadaş listesinden silenler var....
cesaret eksikliği değilde parti kriterine göre arkadaş seçenlere seslenelim

Evet haklısınız herkes seviyeli bir şekilde konuşamıyor, zıt parti olunca kalpleri kırmaktan çekinmiyorlar.
Belkide cesaretle değil medeniyetle alakası vardır.
Ve sırf istediği partiye oy vermediğim için arkadaşlıktan silenler arkadaşım olmasın zaten düşüncesindeyim.
Herkesin işleyişi farklı tabi..

Parti kriterine gore arkadaş seçenlerden arınmış oluyor iste fena mi?

Her neyse...

Son düzenleme:
Yani ben bir parti dışında herkesle arkadaş olabilirim

Valla ben kimseyi partiye göre ayirmiyorum. Etrafimda HDP'li CHP'li MHP'li yani her partiden arkadaşım var. Hepsi de dünya iyisi insanlar. Eksik olmasınlar hayatimdan.

Aman siyaseti siyasetçiler yapsın dostluklar bozulmasın.

Valla ben kimseyi partiye göre ayirmiyorum. Etrafimda HDP'li CHP'li MHP'li yani her partiden arkadaşım var. Hepsi de dünya iyisi insanlar. Eksik olmasınlar hayatimdan.

Aman siyaseti siyasetçiler yapsın dostluklar bozulmasın.
Evet aslında dediğin doğru ama iste bazı tiplerde var selam veresin gelmiyor.

Bakalım gene 100lere gelinecek mi Gerçi çoğu kişi ben oy vermiştim diye bakmaz görmez yeni oylamayı. O yuzden 100lere gelmez tekrardan ama en azından oranlar benzer mi kalacak onu görmüş oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…