• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Herkesler banlanmis siyaset boş kalmış :KK43:

Seçim sonuçları bence yine ilk seçimle benzer olacak ve o zaman ne olacak çok merak ediyorum.koalisyon mecbur yapılacak ama nasıl?

Seçim gününe yakın birbirlerine göz kırpmaya başlarlar.
Ve ne kadar kaçarlarsa kaçsınlar Akp , Chp veya Mhp ile koalisyon yapıcak.Ben Mhp ile yapabilirler diye düşünüyorum.Yeterli çoğunlukta olur fazla kalabalıkta olmaz ohh rahat rahat ...

Su bölümde kaç kişiyiz zaten? :) hala aktif kalan bi kaç kişi kaldik. Bizimde pek ateşli tartışmalara giristigimiz söylenemez.
Pfff tadi kacti buranin... :KK45::KK45:
Ben çok ateşli tartışmaya girebilirim de suskunlugum kazen den korktuğum için :)

Bir de tartışacak bi şey yok seçim günü coşar buralar.

Kazen den korkuyoruz

Mune nin cimbizinin açısından korkuyoruz

Atesimiz yükselecek bi laf edicez kapıya polis dayanacak diye de dünden beri korkuyoruz

Bu polis işi sıkıntı

Banlar ağırlaştırıldi bundan da ayrı korkmuyoruz.

Ülkenin geleceğinden seçim sonuçlarından bir dünya şeyden korkup kaygılanıyoruz.

Off ya korku filmi içinde gibiyim şahsım adına

_NurteN_ _NurteN_ ateş yok demiş ya

kadesa kadesa var o ateşte ucunu bi alevlendirsek o ateşte bizde yanicaz diye korkuyoruz galiba

Bizim yazdıklarımızın bir başkasını bağladığını bilsek a bile yazmazdık. Okur okur geçerdik. Bazı arkadaşlarımızın ceza almasına çok üzüldüm, bir kısmının ceza alması ise maalesef başkalarının ceza almaMAsı demek olduğu için üzgün değilim.
Ben ankete katılmadım, eşim dahi bilmez kime oy verdiğimi.
Ülke olarak ah bir rahat bırakılsak, ah bir başka ülkelerin planları ve çıkarları dahilinde olmasak...
Bakın bugün atamalar sonuçlandı, kaç kişi var doğuyu yazmaya korkan biliyor musunuz?
İnsanlar ekmek paralarının peşine düşmeye bile korkuyor.
Ne olur Allah'ıım ya, biraz da kötülere ceza ver artık.

Bizim yazdıklarımızın bir başkasını bağladığını bilsek a bile yazmazdık. Okur okur geçerdik. Bazı arkadaşlarımızın ceza almasına çok üzüldüm, bir kısmının ceza alması ise maalesef başkalarının ceza almaMAsı demek olduğu için üzgün değilim.
Ben ankete katılmadım, eşim dahi bilmez kime oy verdiğimi.
Ülke olarak ah bir rahat bırakılsak, ah bir başka ülkelerin planları ve çıkarları dahilinde olmasak...
Bakın bugün atamalar sonuçlandı, kaç kişi var doğuyu yazmaya korkan biliyor musunuz?
İnsanlar ekmek paralarının peşine düşmeye bile korkuyor.
Ne olur Allah'ıım ya, biraz da kötülere ceza ver artık.
Ama ben veya siz bir sitede hakkımızda kötü yazıldığını görsek,bilsek şikâyetçi olmazmıyız?
Ve Türkiye'nin kaderi bu maalesef.Rahat bırakılmayacağız.80 ihtilaline kadar değildik.(O dönemden itibaren bilinçli olduğum için söylüyorum)80 de ihtilallle birlikde olaylar duruldu,arkasından başka şeyler çıkmaya başladı(Yapılan işkenceler vs ortaya çıktı) 90lardan sonrasını ise aşağı yukarı yaşı 30 cıvarı ve daha büyük olanlar biliyor,

Şimdi Ülkeyi kim yönetiyor?
Hdp nin saz çalıp CHP nin alkış tutup MHP nin Çay eşliğinde izlediği bir siyaset var şu anda hdp barajı geçmeden önce olan AKP için oy vereceğim bir 13 sene daha bu ülke karışmayacaksa ben yine bu partiye veririm oyumu canım :)

Hdp nin saz çalıp CHP nin alkış tutup MHP nin Çay eşliğinde izlediği bir siyaset var şu anda hdp barajı geçmeden önce olan AKP için oy vereceğim bir 13 sene daha bu ülke karışmayacaksa ben yine bu partiye veririm oyumu canım :)
Her seçmen özgür iradesiyle dilediği partiye oyunu verecek elbette.
Şimdi de Ülkemizin AKP, R.Tayyip Erdoğan tarafından yönetildiğine inandığım için
akan kanın hiç vakit kaybedilmeden durdurulması için daha etkili olmasını bekliyorum kendisinden.
Ben en acil şekilde Ülkeyi istikrara kavuşturduğunu görürsem vereceğim oyumu AKP'ye.
Dilerim kazanan Türkiye olur.

Ortalık karışmıyor ama terör örgütü alttan alttan depolama yapıyor bu süreçte ne olacak peki? Şehit haberi duymuyorduk ama onlar palazlanıyorlarmış. Çözüm süreci safsatasını istemiyoruz biz Akpnin bu çözüm süreci hakkındaki tutumu nedir artık iktidara gelince tekrar barış mı olacak yoksa tamamen kökünü kazımayı mı planlıyorlar ne düşünüyorsunuz bu konuda?

13 senedir karışmadığına ikna ederseniz , bende AKP'ye vereyim oyumu..

CHP 'nin alkışı bir protesto yöntemiydi. Sloganıydı yani..
Tıpkı AKP'nin ;
-Durmak yok , yola devam gbi ,
-İmam Hatip mezunu Rabia'nın , Tıp fakültesi mezunu olması gibi ;)
-Onlar konuşur , AKP YAPAR gibi,
-Çözüm süreci başladı , Anaların gözyaşı dindi! reklamı gbi vsvsvs..

Back