Ne olmuş ya dün gece hepsi buradaydı Allah Allah herkes gri olmuş...
Ne demek oluyor bu kimse buraya yorum yapamayacak mı yani...
Anladım ablam teşekkür ederim :)Tabiki yorum yapılacakta,bundan sonra her yazdığımız mesajları bin kere düşünerek yazacağız..
Hım ne olmuşta Kazeni sıkıntıya sokan üyeler mi olmuş acaba?yorum yapmakla alakası yok ki, bazı yorumlar suç teşkil ediyor, onlara dikkatli olmak lazım dedi yönetim, haa yok dediğim dedik derseniz yönetim yeteri uyarıyı yaptığı için başınıza geleceklerden direkt siz sorumlu oluyorsunuz. seçim sizin tabiki özgürsünüz. suç işleme özgürlüğünüzü kullababilirsiniz
Anladım ablam teşekkür ederim :)
Hım ne olmuşta Kazeni sıkıntıya sokan üyeler mi olmuş acaba?
Neyse saolun yinede 50 li sayfaları okumadım sadece dün gece bir göz attım med apranx okyy buradalrdı ondan sordum yani
özet olarak; burda biri hakaret ettiğinde önce kazeni ifadeye götürüyorlarmış, zamanında cumhurbaşkanına vs hakaret edenler adli tatil bittiği için bu gün yarın polisle muhatap olacakmış. durum baya ciddi yaniAnladım ablam teşekkür ederim :)
Hım ne olmuşta Kazeni sıkıntıya sokan üyeler mi olmuş acaba?
Neyse saolun yinede 50 li sayfaları okumadım sadece dün gece bir göz attım med apranx okyy buradalrdı ondan sordum yani
Hım durum o kadar ciddi yani....özet olarak; burda biri hakaret ettiğinde önce kazeni ifadeye götürüyorlarmış, zamanında cumhurbaşkanına vs hakaret edenler adli tatil bittiği için bu gün yarın polisle muhatap olacakmış. durum baya ciddi yani
yani bizim kib yapmamızla ilgisi yokmuş üstlelik, yapmasakta görülüyormuş, yapılan imalar hakaretler. benim gözüm korktu şahsenHım durum o kadar ciddi yani....
Yuksek ihtimal eski hakaret icerikli konulari paylastiklari icin olabilirha bu arada oky, apranax medcezir neden gitti bende bilemedim.
Yuksek ihtimal eski hakaret icerikli konulari paylastiklari icin olabilir
4 kiz marly okyp med aprax di sanirimsanırım onlar 3 lü polemikten gittiMune ?
4 kişi polemikten banlandı.sanırım onlar 3 lü polemikten gittiMune ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?