• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Konferansa aldım ama işte bizimde hükmümüz bir yere kadar.
Ki uyarmak zorunluluğumuzda yoktu aslında, sonuçta burası bir site, herkes hür iradesiyle giriyor ve yazıyor, üye olup yazmaya başladığımızdan itibaren ağzımızdan çıkan her kelime bizim sorumluluğumuzda.
Ikaz etmeseydikte bize niye ikaz etmediniz deme hakları yok. Sitenin heryeri uyarılarla dolu çünkü.
Bak burada yazıyoruz, Sayfanın altında kırmızı çerçeve içinde ne yazıyor, " Içerik sağlayıcı Paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 sayılı kanunun 8.maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre Tüm Üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur."

Bitti mi bitti.

Yönetim olarak sizlerde bir noktaya kadar ikaz edebiliyorsunuz tabiki..
Geriye kalanda sadece üyenin kendi düşüncelerini yazmak kalıyor,ama iyi ama kötü şekilde oluyor.
Dediğin gibi ikaz etmesen,neden uyarmadınız denir.
Bundan sonra ağzımızdan çıkacak her kelimeye daha da dikkat etmemiz lazım..

Ben bile tedirgin oldum açıkcası,işler okadar ciddiymiş.
Abla benimde anlatmak istedigim buydu hep birsey deyince taraf tutuyorsun deniyor ama hakaret ayri bir yorum banada neler yazdilar ama girmezden geliyrm gelincede dalga geciyorlar cevap vermiyor diye verincede polemikten mudurem bani patlatiyor.
Herkes birbirine saygi duymali

Ben bile tedirgin oldum açıkcası,işler okadar ciddiymiş.

bakın konu X Y Z kişisi değil Cumhurbaşkanlığı makamı, Başbakanlık makamı.
Bunu anlatamadık, sorun zaten bundan doğuyor. hakaretler havada uçarken isim X verilse de şikayet makama yapıldı olarak bize geliyor.

ciddi mi ? Sahilde kahvaltı yaparken ailenizin yanından yaka paça karakola götürülmek ? Ofise (ki ofisimiz üniversite içinde) polis gelmesi ? Kampüste konuyu bilen yok sürekli polis gelmesi, 3 günde bir ihtarname gelmesi !

Yönetim olarak sizlerde bir noktaya kadar ikaz edebiliyorsunuz tabiki..
Geriye kalanda sadece üyenin kendi düşüncelerini yazmak kalıyor,ama iyi ama kötü şekilde oluyor.
Dediğin gibi ikaz etmesen,neden uyarmadınız denir.
Bundan sonra ağzımızdan çıkacak her kelimeye daha da dikkat etmemiz lazım..

Elbette, inan vicdanen uyarı yaptık biz, açtığım konferansı da söyledim Kazen'e.
Uyarma yükümlülüğümüz yok aslında, ne site kuralları ne yasalar için, Manifesto'da da yazar yükümlülüğümüz olmadığı, biz işlemi yapar çekiliriz fakat burada yazanlar ya ailesinden gizli yazıyor, ya mülakata girecek, ya Çocuğum var, çocuğuma ne derim polis kapıma gelirse diyen insanlar.

Ee şimdi ne olacak? Adli tatil bitti sanırım kağıtlar gelince ne olacak? Biz düşünemeyiz ne olacağını da, herkes kendi düşünmeli.

Elbette, inan vicdanen uyarı yaptık biz, açtığım konferansı da söyledim Kazen'e.
Uyarma yükümlülüğümüz yok aslında, ne site kuralları ne yasalar için, Manifesto'da da yazar yükümlülüğümüz olmadığı, biz işlemi yapar çekiliriz fakat burada yazanlar ya ailesinden gizli yazıyor, ya mülakata girecek, ya Çocuğum var, çocuğuma ne derim polis kapıma gelirse diyen insanlar.

Ee şimdi ne olacak? Adli tatil bitti sanırım kağıtlar gelince ne olacak? Biz düşünemeyiz ne olacağını da, herkes kendi düşünmeli.

babam beni döver diyen ?

bakın konu X Y Z kişisi değil Cumhurbaşkanlığı makamı, Başbakanlık makamı.
Bunu anlatamadık, sorun zaten bundan doğuyor. hakaretler havada uçarken isim X verilse de şikayet makama yapıldı olarak bize geliyor.

ciddi mi ? Sahilde kahvaltı yaparken ailenizin yanından yaka paça karakola götürülmek ? Ofise (ki ofisimiz üniversite içinde) polis gelmesi ? Kampüste konuyu bilen yok sürekli polis gelmesi, 3 günde bir ihtarname gelmesi !

Ofisinize polisin geldiğini biliyorum,bu durumdan da rahatsız olmuştunuz hatta.,
Bu konuda çok haklısınız,sizlerde çok zor durumda kaldınız.
Konu makamlar olunca durum daha da içinden çıkılmaz bir hale geliyor elbette.

biz burda karşılaşırız çok, meydanda ana avrat küfür eden aslan kesilen gençler, polis kelepçeyle yaklaştığında abi kurbanın olayım götürme diye pısıyorlar. demekki yapmadan önce düşünmek lazım, sonunun nereye varacağını.

Abla benimde anlatmak istedigim buydu hep birsey deyince taraf tutuyorsun deniyor ama hakaret ayri bir yorum banada neler yazdilar ama girmezden geliyrm gelincede dalga geciyorlar cevap vermiyor diye verincede polemikten mudurem bani patlatiyor.
Herkes birbirine saygi duymali

Bazen taraf tutmak aşırılığa kaçıyor ya,o zamanda tepkiler büyüyor..

Ofisinize polisin geldiğini biliyorum,bu durumdan da rahatsız olmuştunuz hatta.,
Bu konuda çok haklısınız,sizlerde çok zor durumda kaldınız.
Konu makamlar olunca durum daha da içinden çıkılmaz bir hale geliyor elbette.

eski polisler olsa sorun yok yer değişikliği olmuş yeniler bizi tanımıyor. Ne diyorum size kahvaltı masasından ifade vermeye götürüldüm. Kampüs kapısına ekip otosu bizim için geliyor neden ? 2-3 kendini bilmez nefretini kustu diye...

Ben hep bu tarz seyleri kibledim ama hic sikayet etmedim ama benim disimda yetkili kimse yok mu acaba bunu goren diyede dusunmedim degil

siteden üyelerin şikayet etmesine gerek yok ki ! zaten bu konuda çalışma yapan şirketler var. yani siz şirkete diyorsunuz ki benim hakkımda ne yazılmış araşltır ve gerekli yasal süreci başlat.

eski polisler olsa sorun yok yer değişikliği olmuş yeniler bizi tanımıyor. Ne diyorum size kahvaltı masasından ifade vermeye götürüldüm. Kampüs kapısına ekip otosu bizim için geliyor neden ? 2-3 kendini bilmez nefretini kustu diye...

Ben sizi çok iyi anlıyorum,bu durumda ne hissedebilirsiniz ki.
Ancak dediğiniz gibi,sınırları aşan nefret ve öfke dolu yazılar.
Sevmeyen çok ama,bu sevgisizliği hakarete vardırmamak lazım..

Back