Oyle miiisiteden üyelerin şikayet etmesine gerek yok ki ! zaten bu konuda çalışma yapan şirketler var. yani siz şirkete diyorsunuz ki benim hakkımda ne yazılmış araşltır ve gerekli yasal süreci başlat.
Abla ben fanatik degilim ama saygi herseyden onemli benim icin
Makam farki var sanirim Gecen hafta benim komsumun kizini aldilar Nette demirtasa hakaret etmis bunuda gorduk buralardakılıçdaroğluna yada demirtaşa edilen küfürler şikayet edildimi. sanmam
o yüzden hakaret eden bir dakika düşünsün.Makam farki var sanirim Gecen hafta benim komsumun kizini aldilar Nette demirtasa hakaret etmis bunuda gorduk buralarda
o yüzden hakaret eden bir dakika düşünsün.
evet makam farkı vardır. ama kapıya polis geldiğinde duyulan his aynıdır
Bu aciklama gibi yanibakın konu X Y Z kişisi değil Cumhurbaşkanlığı makamı, Başbakanlık makamı.
Bunu anlatamadık, sorun zaten bundan doğuyor. hakaretler havada uçarken isim X verilse de şikayet makama yapıldı olarak bize geliyor.
ciddi mi ? Sahilde kahvaltı yaparken ailenizin yanından yaka paça karakola götürülmek ? Ofise (ki ofisimiz üniversite içinde) polis gelmesi ? Kampüste konuyu bilen yok sürekli polis gelmesi, 3 günde bir ihtarname gelmesi !
edilmez, demirtaşada edilmez, hem parti lideri, hem tc vatandaşı yahu. oldu ozaman herkes her sevmediği adama hakaret -küfür etsin. sonra görün ortalığı. kopan kafalar kollar..Makam farki var sanirim Gecen hafta benim komsumun kizini aldilar Nette demirtasa hakaret etmis bunuda gorduk buralarda
aslında sadece akpye erdoğana değil,her parti başkanına gırla küfür ediliyor burada. ama nedense tek şikayet edilen akpye ve onun siyasetçilerine edilen sözler.
feci ya. düşünsene. kapında 2 polis memuru. sizi karakola kadar alalım. hakkınızda şikayet var diyor. sonucu ne olursa olsun. serbestte bırakılırsın belki. ama o yaşadığın şey hiçte kolay değilBu aciklama gibi yani
Tabiki ne kotu kapiya polisin gelmesi
kılıçdaroğluna yada demirtaşa edilen küfürler şikayet edildimi. sanmam
tabii onu diyorum zaten. makamın kutsiyeti var bir yerde. simge. ama öbüründede yasalar gerekeni yapıyor. hadi serbestte olsan yaşadığın strese değmezşu ayrıntıyı kaçırıyorsunuz kişiliğe hakaretin yaptırımı yok ama makama yapılan hakaretin yaptırımı var. Yani savcılığa gidip şu şuna hakaret etti dediğinizde büyük olasılıkla savcılık dilekçeyi dikkate almıyor ama cumhurbaşkanı makamına hakaret dedidiğinizde geri adım atamaz.
benim Cumhurbaşkanı için görüşlerim belli, düşüncelerimi hep saygı çerçevesinde ifade etmeye çalıştım. Muhalif olmak bir suç değil sonuçta.
burada yazan üyeleri tenzih ederim ama daha dün Kemal Kılıçdaroğlu için Ke Mal yazan bir üye vardı, altındaki beğenileri gördüm.
Kılıçdaroğlu hakkında bu akıl dolu benzetmeyi yapmıyorsunuz beğenmiyor musunuz da?
daha geçen ay Atatürk hakkında çok çirkin bir ima yapan bir üye vardı, banlandı gitti, süresiz mi bilmiyorum, altındaki beğeniler ne olacak.
dikkatinizi çekerim Tayyip Bey'in sadece makamı koruma altında Atatürk'ü koruyan bizzat bir kanun var.
Kemalist değilim bu arada.
ama ülkenin kurucusuna saygı duyulması gerektiğini düşündüğüm gibi
ülkenin Cumhurbaşkanının vatandaşa, vatandaşın cumhurbaşkanına saygı duyması gerektiğini düşünüyorum.
bu arada sanırım esas sorun insanların pc'nin arkasından yazınca yazdıklarının bir sonuç doğurmayacağını düşünüyor
aynen. bahçeliyede.. adamın medeni hali sorgulandı ya. şaka gibiHele garibim Kılıçdaroğluna ne hakaretler edildi yav :)
feci ya. düşünsene. kapında 2 polis memuru. sizi karakola kadar alalım. hakkınızda şikayet var diyor. sonucu ne olursa olsun. serbestte bırakılırsın belki. ama o yaşadığın şey hiçte kolay değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?