Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
o yüzden hakaret eden bir dakika düşünsün.
evet makam farkı vardır. ama kapıya polis geldiğinde duyulan his aynıdır
Bu aciklama gibi yani
Tabiki ne kotu kapiya polisin gelmesi

Makam farki var sanirim Gecen hafta benim komsumun kizini aldilar Nette demirtasa hakaret etmis bunuda gorduk buralarda
edilmez, demirtaşada edilmez, hem parti lideri, hem tc vatandaşı yahu. oldu ozaman herkes her sevmediği adama hakaret -küfür etsin. sonra görün ortalığı. kopan kafalar kollar..

aslında sadece akpye erdoğana değil,her parti başkanına gırla küfür ediliyor burada. ama nedense tek şikayet edilen akpye ve onun siyasetçilerine edilen sözler.

şu ayrıntıyı kaçırıyorsunuz kişiliğe hakaretin yaptırımı yok ama makama yapılan hakaretin yaptırımı var. Yani savcılığa gidip şu şuna hakaret etti dediğinizde büyük olasılıkla savcılık dilekçeyi dikkate almıyor ama cumhurbaşkanı makamına hakaret dedidiğinizde geri adım atamaz.

benim Cumhurbaşkanı için görüşlerim belli, düşüncelerimi hep saygı çerçevesinde ifade etmeye çalıştım. Muhalif olmak bir suç değil sonuçta.
burada yazan üyeleri tenzih ederim ama daha dün Kemal Kılıçdaroğlu için Ke Mal yazan bir üye vardı, altındaki beğenileri gördüm.
Kılıçdaroğlu hakkında bu akıl dolu benzetmeyi yapmıyorsunuz beğenmiyor musunuz da?
daha geçen ay Atatürk hakkında çok çirkin bir ima yapan bir üye vardı, banlandı gitti, süresiz mi bilmiyorum, altındaki beğeniler ne olacak.
dikkatinizi çekerim Tayyip Bey'in sadece makamı koruma altında Atatürk'ü koruyan bizzat bir kanun var.
Kemalist değilim bu arada.
ama ülkenin kurucusuna saygı duyulması gerektiğini düşündüğüm gibi
ülkenin Cumhurbaşkanının vatandaşa, vatandaşın cumhurbaşkanına saygı duyması gerektiğini düşünüyorum.
bu arada sanırım esas sorun insanların pc'nin arkasından yazınca yazdıklarının bir sonuç doğurmayacağını düşünüyor

Bu arada babam beni döver diye mesaj geldi demiştim ya kim olduğunu açıkladım mı ? Üye özelden gelmiş beni deşifre ettin diyor :))))

şaka inanın şaka bu vakalar....

tabii onu diyorum zaten. makamın kutsiyeti var bir yerde. simge. ama öbüründede yasalar gerekeni yapıyor. hadi serbestte olsan yaşadığın strese değmez

Hadi yaa kk yönetimide burda yazılanlar için zan altında mı kalıyorlar. işte bunu bilmiyordum.
Herkes dikkatli olsun arkadaşlar sakin olalım. Kimseye hakaret etmeyelim, polemiğe bile girmeyelim hiç kimseyle gerek yok. Görmediğimiz, tanımadığımız insanlar için özgürlüğümüzden olmaya.

Evet o üye kardelen..

feci ya. düşünsene. kapında 2 polis memuru. sizi karakola kadar alalım. hakkınızda şikayet var diyor. sonucu ne olursa olsun. serbestte bırakılırsın belki. ama o yaşadığın şey hiçte kolay değil

kimi ifadeler var verip çıkıyrosun kiminde de savcıdan haber bekliyoruz...

hele ki hafta sonu ve savcıya ulaşılmadıysa gerisini siz düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…