• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
sanırım kimse bu ciddiyetin farkında değildi abla, geçen bi konuda da anlatmaya çalıştım sev yada sevme TC CUMHURBAŞKANı diye bişi var, elbette hakaret edemezsin, kaldıki bende sana hakaret edemem, kanun var yani.
neyse sanırım daha huzurlu forum olacak..
Aynen öyle, kanunlara aykırı yazılar yazılamaz, ki aslında başka sosyal paylaşım sitelerinde devlet aleyhine işlenen suçlar kapsamında hakkında işlem yapılanlar oldu, onları örnek almaları ve işin ciddiyetinin farkına varmaları gerekirdi.
Ki okumayan millet olduğumuz ortada, bu bölüme 2013'te Kanunları eklediğimiz bir konu açtık http://www.kadinlarkulubu.com/forum...alara-gore-suc-kapsamina-giren-haller.658251/ bu konuyu okuyup yorumlarını frenlemesi gerekirdi insanların.

sanırım kimse bu ciddiyetin farkında değildi abla, geçen bi konuda da anlatmaya çalıştım sev yada sevme TC CUMHURBAŞKANı diye bişi var, elbette hakaret edemezsin, kaldıki bende sana hakaret edemem, kanun var yani.

Dediğin gibi, vatandaş vatandaşa hakaret edemezken, elbette cumhurbaşkanına da hakaret edilemez.
Ama artık ülke öyle bir hal aldı ki, her eleştireni, doğru yanlışı her söyleyeni içeri alıyorlar..Yani hiç bir şeye tahammül yok.
Hani egemenlik milletindir, hak ve özgürlükler vatandaşlar için temeldir ya, bunlar hikaye..

Anayasa tınlanmıyor artık. Kişisel hak ve özgürlüklerin zerresi kalmadı ülkede.

Bu arada bir de Atatürk yasası var, hazır yeri gelmişken buna da dikkat etsin insanlar..
Atatürk ile ilgili ileri geri çok konuşan var..

yaz ayı başında da ifade vermiştim araya adli tatil girdi o dönem ki şikayet edilen üyeler seçime kadar ifade vermeye alınır.

Kazen Kazen ,madem şikayet edilen üyeler varmış,yönetim olarak özel mesajdan uyararak,kendinize gelin yazdıklarınıza dikkat edin diye uyarı yapılabilirmiydi.
Sadece burda uyarmak yeterli gelmemiş olabilirmi acaba.
Bazen kantarın topuzu kaçıyor burada.

Sare Lavinya Sare Lavinya biz taa Haziran'dan bu yana gerek topiklerde gerekse özelden ikaz yapıyoruz uyarı verdiklerimize.
Kanunlar internet ortamında yok sayılmıyor, devlete karşı işlenen suçlar, Kişilerin birbirine karşı hakaretleri vs internette de suç, sonuçta siz burada yorum Yazdığınız anda bir suç işliyorsanız yorumunuz suçun delili sayılıyor.

Bende bunun sormuştum yazdım hatta,özelden uyarı yapılabişlrmi diye.

Evet ya Cumhurbaskanina yapilan hakaretler ve benzerleri cok uyardim yonetim uyariyor dedim de sakalim yok ki dinletem... :KK43:birde ispiyoncuya cikti adim yoneticilere haber veriyrm diye
Allahtan cok hakaret yedim ama kimseye hakaret etmedim.

Dediğin gibi, vatandaş vatandaşa hakaret edemezken, elbette cumhurbaşkanına da hakaret edilemez.
Ama artık ülke öyle bir hal aldı ki, her eleştireni, doğru yanlışı her söyleyeni içeri alıyorlar..Yani hiç bir şeye tahammül yok.
Hani egemenlik milletindir, hak ve özgürlükler vatandaşlar için temeldir ya, bunlar hikaye..

Anayasa tınlanmıyor artık. Kişisel hak ve özgürlüklerin zerresi kalmadı ülkede.

Bu arada bir de Atatürk yasası var, hazır yeri gelmişken buna da dikkat etsin insanlar..
Atatürk ile ilgili ileri geri çok konuşan var..
Atatürkle ilgili açık açık konuşanı görmedim, ama çirkin imalar vardı doğru. yani o-bu diye ayırmamak lazım, bilmemkime oy veren insanlara troll, bilmemkime oyverene terörist, yok ben oy vermedim benim başkanım değil vs vs. bunlar açıkça olmasada alttan alttan hakaret etmek bence. hiç biri olmamalı.

Atatürkle ilgili açık açık konuşanı görmedim, ama çirkin imalar vardı doğru. yani o-bu diye ayırmamak lazım, bilmemkime oy veren insanlara troll, bilmemkime oyverene terörist, yok ben oy vermedim benim başkanım değil vs vs. bunlar açıkça olmasada alttan alttan hakaret etmek bence. hiç biri olmamalı.

Aynen..Terörist, hain, cahil v.s gibi imalar çirkin..Atatürkle ilgili açık açık yazılanlar da oldu..Ama bildiğim kadarıyla şikayet edildi onlar..

Bu arada ben desteklemiyorum, evet başkanım olarak görmüyorum ama oy vermediğimden değil..
Kendim demokrat olmadığımdan :)

Demokrasi savunuluyorsa, başa geçen herkese saygı duymak zorundasın, demokrasi bunu gerektirir..Bu konuda haklısın.

İlk defa siyaset sayfasinda ciddi yorum yapiyorum öncede yaptim bi kaç yorum ama geyigine yapmıştım

Bugün nokta dergisi cumhurbaşkanını selfi pozu verirken kapak yapmış yillar öncesinde de rahmetli Turgut Özal a marliyn monro kiyafeti giydirmis kapak yapmış

Yani sevmesenizde bi devlet büyüğü bizi yöneten en üstün kişi olarak saygı duyulması gerekiyor

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygi duymak zorunda

İster erdogan olsun ister kılıçdaroğlu ister bahçeli

Böyle aşağılık karikaturlerle milleti galyana getirmesin nefret ettirmesinler o dergi sahipleri

Hiçbir lider şehit cenazesinde böyle poz vermez şakası bile iğrenç

Ne yapmaya çalışıyorlar böyle iğrenç kapaklarla şehit ailelerinin bir kere daha ölmesine vesile oluyorlar

Not: Sarecim tatlim birden alıntı yaptim yazmak zorunda kaldım

Kazen Kazen bey hakettiysem cezama razıyım saygılar

Kazen Kazen ,madem şikayet edilen üyeler varmış,yönetim olarak özel mesajdan uyararak,kendinize gelin yazdıklarınıza dikkat edin diye uyarı yapılabilirmiydi.

Uyarılmış abla..Müdür herkesi toplayıp uyarmış..

İsimler açıklanabilir, şu yüzden;
İfade vermeye gidildiğinde kimse avukatsız gitmesin ya da avukatınız olmadan tek kelime etmeyin..
Hani en azından insanlar bir avukat ayarlar, bu sebeple isimler o kişilerin özeline verilebilir.

Mune bu kişilerin hepsini konferansa aldı ve açıklama yaptı. Araya adli tatil girdi bugün yarın polis bu kişilere ulaşacak.

İlk defa siyaset sayfasinda ciddi yorum yapiyorum öncede yaptim bi kaç yorum ama geyigine yapmıştım

Bugün nokta dergisi cumhurbaşkanını selfi pozu verirken kapak yapmış yillar öncesinde de rahmetli Turgut Özal a marliyn monro kiyafeti giydirmis kapak yapmış

Yani sevmesenizde bi devlet büyüğü bizi yöneten en üstün kişi olarak saygı duyulması gerekiyor

Böyle aşağılık karikaturlerle milleti galyana getirmesin nefret ettirmesinler o dergi sahipleri

Ne yapmaya çalışıyorlar böyle iğrenç kapaklarla şehit ailelerinin bir kere daha ölmesine vesile oluyorlar

düişüncelerini hakaret etmeden ifade eden kimseye bugüne kadar ceza vermedik. Vermişsek te kötü bir günümdür, benimde eşref ve eşşek saatim var.

ben o konuyu es geçtim, o dergiyi savunanlarda suç işliyor mantık olarak. bişi yazsam yandaş yaftası yiyeceğimi bildiğim için sustum. ama anlatamıyorum ben insanlara recep tayyip erdoğan değil söz konusu olan TC cumhurbaşkanı. oy vermemen sevmemen cumhurbaşkanına hakareti meşrulaştırmaz.

Mune bu kişilerin hepsini konferansa aldı ve açıklama yaptı. Araya adli tatil girdi bugün yarın polis bu kişilere ulaşacak.

Bundan sonra çok daha dikkatli olup,bin düşünüp bir kere yazmak gerekiyor.
Siz ne kadar söylesenizde bir anda herşey değişebiliyor demekki.
Öfkeyle yazmamak lazımmış.

Benimde hatam olduysa affola diyorum..

Uyarılmış abla..Müdür herkesi toplayıp uyarmış..

İsimler açıklanabilir, şu yüzden;
İfade vermeye gidildiğinde kimse avukatsız gitmesin ya da avukatınız olmadan tek kelime etmeyin..
Hani en azından insanlar bir avukat ayarlar, bu sebeple isimler o kişilerin özeline verilebilir.

Uyarılmaları iyi olmuş,yoksa daha da zora girebilirdi herşey..

düişüncelerini hakaret etmeden ifade eden kimseye bugüne kadar ceza vermedik. Vermişsek te kötü bir günümdür, benimde eşref ve eşşek saatim var.

Estağfurullah beyfendi :KK57:

Siyasetten hep gittiler üyeler belki benimde bir yorumum farklı olmuştur diye sizi etiketlemistim En Büyük TÜRKİYE

Bende bunun sormuştum yazdım hatta,özelden uyarı yapılabişlrmi diye.
Valla Hanım, biz uyarı yaptık, yapmadığımızı iddia edemez kimse, ki tüm siteyi ikaz edemeyiz, en Uç noktalarda yazanlara banlama sonrası yazdık özelden, mutlaka kulaktan kulağa yayılmıştır yönetim ikaz ediyor diye, yetmedi topiklerde de yazdık bilmeyenler görmeyenlerde okusun haberdar olsun diye.

Biz yapabileceğimiz herşeyi yaptık, kaldı ki insanların Ağzına vurup hııı söyleme öyle diyemeyizde, koca koca insanlar sitede özellikle burada yazanlar.
Yaş ortalaması kaç Allah Aşkına siyaset bölümünde? En genci 20 yaşındadır.
Hem hepimiz biliyoruz, bilmeyenlerimizde öğrensin, "Her TC vatandaşı Kanunları bilmekle yükümlüdür" maddesi var TCK'da.
Hatta aynen şöyle TCK Madde 4: " Ceza Kanunlarını bilmemek mazeret sayılamaz."

Hakim karşısına çıktığında bilmiyordum hakimim lafı kabul edilmiyor.

Valla Hanım, biz uyarı yaptık, yapmadığımızı iddia edemez kimse, ki tüm siteyi ikaz edemeyiz, en Uç noktalarda yazanlara banlama sonrası yazdık özelden, mutlaka kulaktan kulağa yayılmıştır yönetim ikaz ediyor diye, yetmedi topiklerde de yazdık bilmeyenler görmeyenlerde okusun haberdar olsun diye.

Biz yapabileceğimiz herşeyi yaptık, kaldı ki insanların Ağzına vurup hııı söyleme öyle diyemeyizde, koca koca insanlar sitede özellikle burada yazanlar.
Yaş ortalaması kaç Allah Aşkına siyaset bölümünde? En genci 20 yaşındadır.
Hem hepimiz biliyoruz, bilmeyenlerimizde öğrensin, "Her TC vatandaşı Kanunları bilmekle yükümlüdür" maddesi var TCK'da.
Hatta aynen şöyle TCK Madde 4: " Ceza Kanunlarını bilmemek mazeret sayılamaz."

Hakim karşısına çıktığında bilmiyordum hakimim lafı kabul edilmiyor.

Müdürüm,
Sayfalarda sürekli yazıyordun ,aman dikkat edin diye,hakaret etymeyin bunun cezası var diye sürekli söylüyordun.
Demekki dikkate almayanlar olduki,iş bu raddeye kadar geldi.
Özelden de yazıldığını bilmediğim için sormuştum.

Müdürüm,
Sayfalarda sürekli yazıyordun ,aman dikkat edin diye,hakaret etymeyin bunun cezası var diye sürekli söylüyordun.
Demekki dikkate almayanlar olduki,iş bu raddeye kadar geldi.
Özelden de yazıldığını bilmediğim için sormuştum.
Konferansa aldım ama işte bizimde hükmümüz bir yere kadar.
Ki uyarmak zorunluluğumuzda yoktu aslında, sonuçta burası bir site, herkes hür iradesiyle giriyor ve yazıyor, üye olup yazmaya başladığımızdan itibaren ağzımızdan çıkan her kelime bizim sorumluluğumuzda.
Ikaz etmeseydikte bize niye ikaz etmediniz deme hakları yok. Sitenin heryeri uyarılarla dolu çünkü.
Bak burada yazıyoruz, Sayfanın altında kırmızı çerçeve içinde ne yazıyor, " Içerik sağlayıcı Paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 sayılı kanunun 8.maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre Tüm Üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur."

Bitti mi bitti.

Back