- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.968
- 1.423
- 60
Konferansa aldım ama işte bizimde hükmümüz bir yere kadar.
Ki uyarmak zorunluluğumuzda yoktu aslında, sonuçta burası bir site, herkes hür iradesiyle giriyor ve yazıyor, üye olup yazmaya başladığımızdan itibaren ağzımızdan çıkan her kelime bizim sorumluluğumuzda.
Ikaz etmeseydikte bize niye ikaz etmediniz deme hakları yok. Sitenin heryeri uyarılarla dolu çünkü.
Bak burada yazıyoruz, Sayfanın altında kırmızı çerçeve içinde ne yazıyor, " Içerik sağlayıcı Paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 sayılı kanunun 8.maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre Tüm Üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur."
Bitti mi bitti.
Amaaan okadar ciddi ha
Abla benimde anlatmak istedigim buydu hep birsey deyince taraf tutuyorsun deniyor ama hakaret ayri bir yorum banada neler yazdilar ama girmezden geliyrm gelincede dalga geciyorlar cevap vermiyor diye verincede polemikten mudurem bani patlatiyor.Ben bile tedirgin oldum açıkcası,işler okadar ciddiymiş.
Ben bile tedirgin oldum açıkcası,işler okadar ciddiymiş.
Ya kimseye bişi demediğim halde bende tedirginimBen bile tedirgin oldum açıkcası,işler okadar ciddiymiş.
Yönetim olarak sizlerde bir noktaya kadar ikaz edebiliyorsunuz tabiki..
Geriye kalanda sadece üyenin kendi düşüncelerini yazmak kalıyor,ama iyi ama kötü şekilde oluyor.
Dediğin gibi ikaz etmesen,neden uyarmadınız denir.
Bundan sonra ağzımızdan çıkacak her kelimeye daha da dikkat etmemiz lazım..
Elbette, inan vicdanen uyarı yaptık biz, açtığım konferansı da söyledim Kazen'e.
Uyarma yükümlülüğümüz yok aslında, ne site kuralları ne yasalar için, Manifesto'da da yazar yükümlülüğümüz olmadığı, biz işlemi yapar çekiliriz fakat burada yazanlar ya ailesinden gizli yazıyor, ya mülakata girecek, ya Çocuğum var, çocuğuma ne derim polis kapıma gelirse diyen insanlar.
Ee şimdi ne olacak? Adli tatil bitti sanırım kağıtlar gelince ne olacak? Biz düşünemeyiz ne olacağını da, herkes kendi düşünmeli.
bakın konu X Y Z kişisi değil Cumhurbaşkanlığı makamı, Başbakanlık makamı.
Bunu anlatamadık, sorun zaten bundan doğuyor. hakaretler havada uçarken isim X verilse de şikayet makama yapıldı olarak bize geliyor.
ciddi mi ? Sahilde kahvaltı yaparken ailenizin yanından yaka paça karakola götürülmek ? Ofise (ki ofisimiz üniversite içinde) polis gelmesi ? Kampüste konuyu bilen yok sürekli polis gelmesi, 3 günde bir ihtarname gelmesi !
Ne diyeyim ki? Şimdi düşünsünler kara karababam beni döver diyen ?
Abla benimde anlatmak istedigim buydu hep birsey deyince taraf tutuyorsun deniyor ama hakaret ayri bir yorum banada neler yazdilar ama girmezden geliyrm gelincede dalga geciyorlar cevap vermiyor diye verincede polemikten mudurem bani patlatiyor.
Herkes birbirine saygi duymali
Ofisinize polisin geldiğini biliyorum,bu durumdan da rahatsız olmuştunuz hatta.,
Bu konuda çok haklısınız,sizlerde çok zor durumda kaldınız.
Konu makamlar olunca durum daha da içinden çıkılmaz bir hale geliyor elbette.
Ben hep bu tarz seyleri kibledim ama hic sikayet etmedim ama benim disimda yetkili kimse yok mu acaba bunu goren diyede dusunmedim degilşimdi değil sabah yazılmış ama size buyrun bir örnek ! bu mesajı kibleyen gidip şikayette de bulunacak kuvvetli muhtemel...
Abla ben fanatik degilim ama saygi herseyden onemli benim icinBazen taraf tutmak aşırılığa kaçıyor ya,o zamanda tepkiler büyüyor..
Ben hep bu tarz seyleri kibledim ama hic sikayet etmedim ama benim disimda yetkili kimse yok mu acaba bunu goren diyede dusunmedim degil
eski polisler olsa sorun yok yer değişikliği olmuş yeniler bizi tanımıyor. Ne diyorum size kahvaltı masasından ifade vermeye götürüldüm. Kampüs kapısına ekip otosu bizim için geliyor neden ? 2-3 kendini bilmez nefretini kustu diye...
Cok fena bir durum umarim bir daha yasamazsinizeski polisler olsa sorun yok yer değişikliği olmuş yeniler bizi tanımıyor. Ne diyorum size kahvaltı masasından ifade vermeye götürüldüm. Kampüs kapısına ekip otosu bizim için geliyor neden ? 2-3 kendini bilmez nefretini kustu diye...
Bende ettim ama zaten gri olmuşBen hep bu tarz seyleri kibledim ama hic sikayet etmedim ama benim disimda yetkili kimse yok mu acaba bunu goren diyede dusunmedim degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?