Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Bizler sen ve senin gibiler gibi mantik disi dusuncelere sahip degiliz rahat ol sakinles

Bizler sen ve senin gibiler gibi mantik disi dusuncelere sahip degiliz rahat ol sakinles
O DÜŞÜNCE BANA AİT DEĞİL YALNIZ TÜRKÇENİ SEVEYİM.mantık dışı dediğin insanlar seninle aynı partiye oy veren insanlar bebeğim... gerçekler ortada googleden bak ve gör kimler ne demiş erdoğana ve sen o mantık dışı dediğin insanlarla aynı düşüncede olmalısın ki aynı yere oy veriyorsun. kendiyle çelişen AK insan :):):):):)

Evet alnimiz ak ciktik secimden. Senin de neren kara bilemem bos bos bildigini saniyorsun. Ama sen aslnda hic kimsesin ve hic birsey bilmiyorsun. O yuzden hic bosa usteleme. Seni goz ardi ediyorum

Evet alnimiz ak ciktik secimden. Senin de neren kara bilemem bos bos bildigini saniyorsun. Ama sen aslnda hic kimsesin ve hic birsey bilmiyorsun. O yuzden hic bosa usteleme. Seni goz ardi ediyorum
İnan bana benim cevabıma iki kelimeyi bir araya getiripte tatmin edici bir cevap veremedin ya seni muhatap almam şu saatten itibaren :) ''Sen aslında hiç kimsesin'' nasıl bir laftır ya hahahah sen beni göz ardı etmeden önce gel sana bir Türkçe dersi vereyim. Evellallah mesleğimi severek yapıyorum, sende öğrencilerim arasına katıl. :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…