Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Uvvvvv, tamam Kazen .
Anladım ben sebebini. Paylaştığın kanun maddesi işletiliyor ülkede zaten ve maalesef burada hatırlatmamıza ve siyaset bölümünde çok önce uyarı olsun diye kanunu koyduğum halde devam ediliyor.

bu arada yorum yazanların içinde toplasan 10tane akpye verebilecek üye var, bence kim hangi tercihi yaptı görebilelim tamamen karışsın buralar
Ben anketteki oyumu söyleyeyim, Çekimser, benim dışımda 2 kişi daha Çekimser oyu vermiş ama gizli oylama olduğundan onlar kim bilemem.

Kız hdp ye verenleri taşlarlar kız naptın kız
Valla aynı şeyi biz çekimserler içinde yapıyorlar.
Taraf olmayan bertaraf olur deniyor, seçime kadar düşünüyorum, oy vermem demedim ama şimdilik Düşünme sürecindeyim, oy bu, tüm halkı etkileyecek sonuçta.

Çekimser demek henüz karar veremedim demek herhalde. O yuzden onlar taşlanmaz ama oy kullanmayacaklara ben de kızıyorum ne yalan söyleyeyim. Bir seylerden şikayet etme hakkının olması için bir seyler yapmak gerektiğini düşünüyorum. Bizim vatandaş olarak elimizden gelen de oy vermek. İşe yaramaz, boşa gider, beni temsil eden biri yok demeyi ben yanlış buluyorum. Akp'ye yakın hisseden akp'ye oy vermeli, chp'ye yakın olan chp'ye. Mesela bazı arkadaslar var, ben akp'yi doğru bulmuyorum ama chp gelirse başörtüsünü yasaklar diye korkuyorum o yuzden akp'ye oy veriyorum diyor. Bu bile kabul edilebilir. Ama oy vermemek olmaz. Senin sesin, senin gücün oy vermek çünkü.

Ha bu oy vermeyenleri taşlayacağım anlamına gelmiyor tabiki

Ne yalan söyleyeyim 7 Haziran seçimleri öncesi Geçersiz oy atıyordum, çünkü hiçbir parti aslında beklentilerimi karşılamıyor, beklentim derken eminim aslında hepimizin beklentilerini de kapsıyor aslında istediklerim.
Birde ben farklı düşünüyorum, biri gitsinde kim gelirse gelsin diyemiyorum, oyumun çok büyük bir sorumluluk olduğunu düşünüyorum, yani sizden biri benim oy verdiğim kişiye ah etse, oy veren olarak o vebali üstlenmiş sayıyorum kendimi, buna da kızılıyor ama ben doğru düşündüğümü biliyorum, benim doğrum bu.

Ama 7 Haziran'da bu Geçersiz oy atmalarıma son verdim, aklıma yatan birini buldum o da barajı geçemedi. Nasip bakalım, icraatleri, alt metinleri iyi okuyup bu seçimlerde uygun birini bulurum inşallah.

yok ben zaten hakaret etmem, sadece polisin ne için kapıya geldiğini merak ettim, demek iş okadar ciddi.
umarım bundan sonra kimse zarar görmez..

yaz ayı başında da ifade vermiştim araya adli tatil girdi o dönem ki şikayet edilen üyeler seçime kadar ifade vermeye alınır.

yaz ayı başında da ifade vermiştim araya adli tatil girdi o dönem ki şikayet edilen üyeler seçime kadar ifade vermeye alınır.
ben işin bukadar ciddi olduğunu bilmiyodum, gerçi eşim hep uyarıyordu yazdıklarına dikkat et bide seni almak zorunda kalmayayım diye :) demek burda biri bişi yazsa sizde zan altında kalıyosunuz, işiniz zor. daha dikkatli olmak lazım.

Ben oy kullanamayacağım. Ysk listesine 2 seferdir almıyor :) Ama kullanabilseydm, sevinirdim.

Sare Lavinya biz taa Haziran'dan bu yana gerek topiklerde gerekse özelden ikaz yapıyoruz uyarı verdiklerimize.
Kanunlar internet ortamında yok sayılmıyor, devlete karşı işlenen suçlar, Kişilerin birbirine karşı hakaretleri vs internette de suç, sonuçta siz burada yorum Yazdığınız anda bir suç işliyorsanız yorumunuz suçun delili sayılıyor.

sanırım kimse bu ciddiyetin farkında değildi abla, geçen bi konuda da anlatmaya çalıştım sev yada sevme TC CUMHURBAŞKANı diye bişi var, elbette hakaret edemezsin, kaldıki bende sana hakaret edemem, kanun var yani.
neyse sanırım daha huzurlu forum olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…