• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
buradaki insanlari nerden bilecem hayatim..kendi cevremde var esimin akrabalarindan teyzesinin kizlari..bu konulari toplandikca konusuruz..ve vermelerinin sebebi demirtasta liderlik vasfi varmis chp nin asla basa gelemiyecginden kendileri bahseder...esimin teyzesi.. enistesi..iki tane kiz kuzenleri.. vee bir tanede erkek kuzeni.. cok severiz kendilerini ama siyasette anlasamayizz..ve elbet siyaset bizi belli bir yere kadar baglarr.. ha sunuda soyleyeyim is yerinde samimi oldugum mardinli ve dostum dedigim de akpye verirdi oyunu ve kendi dedi oyumu hdp ye verdim diye yani ornekler cokk ve inan isteyen istedigine atsinn herkesin kendi hakki
Ha sen burası için yazmasdin.evet dediğin gibi ya da tam tersi olan insanlar var.

Bu kan dursun diye hdp'ye oy atmayi dusunuyorum cok duygusalim bu aralar Selahattin basganimizi elinde elma sekeriyle duslemeye basladim tek korkum horoz sekeri işte ona hayir diyemem lütfen birileri beni ikna odasına alsın yapma etme desin

Yoksa beni biliyorsunuz ben ve hdp ne alaka
Şaka dimi?yok artık bana hdp deyince bi şey oluyor ya sinirim bozuluyor.

Kulitta ben msjini anlayamadım cidden anlayamadım.bu aralar kızım için bakici sorunu yaşıyorum kafam dalgın.biraz daha açıklayıcı olur musun?
Mesajımın ana fikri. :KK22:
''Kararlı CHP lilerden değil, CHP ye gönlü kaymış ama kararsız olan seçmenden HDP ye oy kayması oluyor.''

Son düzenleme:
Mesajımın ana fikri. :KK22:
''Kararlı CHP lilerden değil ama CHP ye gönlü kaymış ama kararsız olan seçmenden HDP ye oy kayması oluyor.''
3 kez okudum yeminle :)

Evet hem kafasi karışık olanlar hem de barış bilmem ne diyen o çok sempatik seloya da inanıyor insanlar.bir de akp ye inat oy verenler var.

Bu kan dursun diye hdp'ye oy atmayi dusunuyorum cok duygusalim bu aralar Selahattin basganimizi elinde elma sekeriyle duslemeye basladim tek korkum horoz sekeri işte ona hayir diyemem lütfen birileri beni ikna odasına alsın yapma etme desin

Yoksa beni biliyorsunuz ben ve hdp ne alaka

Yapma prezentabl yapmaaa... siz ayri dunyalarin insanlarisiniz yapmaaaa...

Böyle yapacağını açık açık soyleyen arkadaşlariniz var. Ac sayfalari oku
Polemiğe girmicem kimseyle, herkesin aklı var. Inandığınız ideolojinin arkasindan gidin:KK51:
Senin inandigin ideolojin hirsizlik yapip calip cirpan bi partiye oy vermek mi bu ulkenin kurucusuna laf soleyen ermeni soyunun arkasindan gitmekmi yada ortada kurani kerimimizle oy dilenen bi insani hala savunmakmi biz ataturkcuyuz ne hainleri severiz ne de oy veririz hain yalakasi olan lar zamaninda gosterdiler kendilerini bizim derdimiz sehitlerimiz bazilarininki gibi koltuk derdinde degiliz . 1 kasimda her zaman oldugu gbi nefes alip veriyosam ozgurce yasiyosam buna borclu oldugum ataturk icin oyum CHP yeeee bana aydinlik yarinlar lazim karanlik yarinlar degill

Hani bazı akp'liler "istedikleri kadar üzerimize gelsinler,inadına akp" diyor ya,işte o akpliler hdplilere saldırdıkça onlar da "inadına hdp" demeye devam edecek...:KK14:

Akp halen önde bu işte bi iş var :)
Kendine gel özüne dön kk.

Bişey sorucam kakao kk da chp liyim deyip hdp ye oy veren isimler kim açıklar misin?ya da ozelden yaz yani bu muhabbet sıktı artık.kimi neyle sucluyorsunuz bi gorelim.akp nin oyları hdp ye kaydı hala chp ye suçluyorsunuz ya akıl var fikir var ortada kanıtı olan şeyler var.

Kadesem burda chpliler kendileri yaziyorlar zaten ki o_O

Senin inandigin ideolojin hirsizlik yapip calip cirpan bi partiye oy vermek mi bu ulkenin kurucusuna laf soleyen ermeni soyunun arkasindan gitmekmi yada ortada kurani kerimimizle oy dilenen bi insani hala savunmakmi biz ataturkcuyuz ne hainleri severiz ne de oy veririz hain yalakasi olan lar zamaninda gosterdiler kendilerini bizim derdimiz sehitlerimiz bazilarininki gibi koltuk derdinde degiliz . 1 kasimda her zaman oldugu gbi nefes alip veriyosam ozgurce yasiyosam buna borclu oldugum ataturk icin oyum CHP yeeee bana aydinlik yarinlar lazim karanlik yarinlar degill

Yav he he

Back