Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Beni gerçekten sasirtiyor. Bunu surekli yapiyor bi kac gundur. Bi kaç hafta önce yorumlarini görüp ne kibar kadin dediğimi hatirliyorum. Su anki profil çok farklı... Üzüldüm.
Parti lideri fanatizmi bildiğim bir duygu olmadığı için bazı arkadaşları anlamakta zorlanıyorum elbette.
Her seçim dönemi partileri ve başkanlarını düşünce süzgeçimden geçirir artı eksi değerlendirmesi yaparak karar veririm.
AKP'yi ilk dönemlerde destekledim ama kişisel çıkarlarının Ülke çıkarlarının önüne geçtiğini gördükten sonra CHP'yi
desteklemeye başladım. Kısmet olurda CHP iktidara gelirse bu kez de onun yönetimini mercek altına alacağım.

Fikirler ve secimler degisebilir. Bu derece baglilik gerçekten tehlikeli... Ben anlam veremiyorum.

Yok ben elimi vicdanima.koyaraktan rahat rahat Ak Partiye veriyorum. Bence bazi insanlarin dusunceleri degismesi lazim . Neyse knusmuycm daha fazla. Rabbim ayarlasin

O nasil cirkin bir paylasim oyle...Burasi sizin kisisel facebook hesabiniz ya da Ak gencler takiplesiyor twitter tag'i degil.Paylasacaksaniz da,atifta bulunacaksaniz ve elestirecekseniz de kelimeleri(!) ve benzetmeleri (!) duzgun secilmis capslerle yapin bunu.

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Abla alintilamadim tekrardan caps en son sayfaya dussun istemedim ama 39. Sayfadaki gorseli siler misiniz lutfen ? Tabi mumkunse.

Ayrica şuan ankette chp oyu % 34 ama yariya düsürün çünkü yarısı hdp ye
Evet arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum ama gülmekten

Ilk seçimde akp nin doğu oyları hdp ye kaydı farkında mısın?saçma bi soru oldu değil mi,farkında olsan yukarıda ki cümleleri kurmazdın zaten

ahh canımcım herkes sen değilkiii..
Bişey sorucam kakao kk da chp liyim deyip hdp ye oy veren isimler kim açıklar misin?ya da ozelden yaz yani bu muhabbet sıktı artık.kimi neyle sucluyorsunuz bi gorelim.akp nin oyları hdp ye kaydı hala chp ye suçluyorsunuz ya akıl var fikir var ortada kanıtı olan şeyler var.

uzunca bir zaman hep chp'ye verdim.
en son iki seçimde pkk'ya karşı olan net durumundan dolahı mhp'ye.
Bu seçimlerde 400 alsında şu kan dursun diye akp'yi düşünür oldum son günlerde ama içimden gelerek, gönül rahatlığıyla değil.

Vallahi senden de bunu duydum ya kalpten gidicem.adamın amacı bu zaten.

pelin yapma etme lütfen. sen ve akp

Vallahi senden de bunu duydum ya kalpten gidicem.adamın amacı bu zaten.

evet amacı bu bende biliyorum kadesa ama yürek dayanmıyor be arkadaşım. İnsan bazen istemediği şeyleride düşünebiliyor ne bilim elim gitmez yinede biliyorum ama bununla nasıl başa çıkacağımızı da bilmiyorum.

buradaki insanlari nerden bilecem hayatim..kendi cevremde var esimin akrabalarindan teyzesinin kizlari..bu konulari toplandikca konusuruz..ve vermelerinin sebebi demirtasta liderlik vasfi varmis chp nin asla basa gelemiyecginden kendileri bahseder...esimin teyzesi.. enistesi..iki tane kiz kuzenleri.. vee bir tanede erkek kuzeni.. cok severiz kendilerini ama siyasette anlasamayizz..ve elbet siyaset bizi belli bir yere kadar baglarr.. ha sunuda soyleyeyim is yerinde samimi oldugum mardinli ve dostum dedigim de akpye verirdi oyunu ve kendi dedi oyumu hdp ye verdim diye yani ornekler cokk ve inan isteyen istedigine atsinn herkesin kendi hakki

Bu kan dursun diye hdp'ye oy atmayi dusunuyorum cok duygusalim bu aralar Selahattin basganimizi elinde elma sekeriyle duslemeye basladim tek korkum horoz sekeri işte ona hayir diyemem lütfen birileri beni ikna odasına alsın yapma etme desin

Yoksa beni biliyorsunuz ben ve hdp ne alaka

kadesa
Son anketleri değerlendirerek stratejik tercih yapacağını CHP, HDP arasında son dakika kararı vereceğini söyleyen arkadaşlarımız oluyor.
HDP'nin barışa katkıda bulunmak için parlamentoya girmek istediğini, destekleyenlerin gayelerinin de bu amaca hizmet etmek olduğunu düşünüyorum.
CHP'nin ötekileştirmeye karşı duruşu ve Ülkemizin tamamını kucaklayıcı söylemleri, çok zamandır kararımı bu yönde kesinleştirdi. Kararım net olamasaydı eğer bu stratejik tavrı düşünebilirdim.

E şimdi Ülkeyi kim yönetiyor pelinyaman?
AKP değil mi?

AKP algı yönetimindeki başarısını Ülke yönetiminde gösterebilseydi keşke.

E şimdi Ülkeyi kim yönetiyor pelinyaman?
AKP değil mi?

Ülkenin cumhurbaşkanı bile seçimlerde akpye oy istiyor düşünsene.
Objektif bakamıyor, davranamıyor. Sonrada herşeyi benden biliyorsunuz diyor. Ne kadar da masum.

Kulitta ben msjini anlayamadım cidden anlayamadım.bu aralar kızım için bakici sorunu yaşıyorum kafam dalgın.biraz daha açıklayıcı olur musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…