Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Bişey sormak istiyorum bahsettiğiniz 4 bakan uzunca zamandırbakan değiller ve dokunulmazlıklarıda yok ve haklarında hiçbir soruşturma falanda yok şuan yargılanamazmı onlar niye yapılmıyo

Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan tarafından korunuyor olabilirler mi?

işte bu ulkeyi kan golune çevirenler o zihniyetteki insanlsr değil mi.. Ya insan oyle bi cumleyi yazarken nasıl eli titremez benim aklım almıyor. Gerçkten

insan sandım cevap yazdım. Hatasını anlar sandım. Daha beter battı

ne burda ne gerçekte insanları kendin gibi sanmıcaksın canım yoksa hayal kırıklığına uğruyorsun ben de dilim yana yana ve gözlemleyerek öğrendim, bi çıkar ya da fikir çatışmasında insanlar aniden ters dönüyor neye uğradığını şaşıyorsun

Ama h
Bişey sormak istiyorum bahsettiğiniz 4 bakan uzunca zamandırbakan değiller ve dokunulmazlıklarıda yok ve haklarında hiçbir soruşturma falanda yok şuan yargılanamazmı onlar niye yapılmıyo
Yargi bagimsiz degil...komisyonda akp li uyelerin oylari ile sorusturulmalari red edildi.

önce sen bunca gündür buradasın az çok siyasetin içindesin neden olmadığını mantığınla bir açıkla sonra ben cevaplayayım bu sorunu...

zaten soruşturmaları istendi ve AKP'lilerce reddedildi, meclis de daha toplanmadı seçimler dolayısıyla.

haklısın chescim, buyuk ders oldu gerçkten..

işte bu ulkeyi kan golune çevirenler o zihniyetteki insanlsr değil mi.. Ya insan oyle bi cumleyi yazarken nasıl eli titremez benim aklım almıyor. Gerçkten
Bunlardan çok daha kötü cümleleri de duydum. Hiç moralini bozma canım. Kendi ülkelerinde ciddiye alınmamak gibi bir duruma düşmezler inşallah kendileri de. Senin yanında duran seni anlayan çok insan olduğunu unutma

Emanet oylar düşecek hdp nin oyları da düşecek ....yada ters köşede olabilir açıkçası bu seçimi çok merak ediyorum

çok teşekkur ederim canm..bu ulke hepimizin ve eminimki biz onun gibilerden çok daha fazla bu ulkenin geleceğini duşunuyoruz..

çok teşekkur ederim canm..bu ulke hepimizin ve eminimki biz onun gibilerden çok daha fazla bu ulkenin geleceğini duşunuyoruz..
Ben teşekkür ederim canım. Ben uyumaya gideyim artık. Ama önce çok sevdiğim yine bir katliama kurban gitmiş sevgili aydınımız Hasret Gültekin in türkülerinden bir alıntı yapacağım.
Ekilir ekin geliriz,
Ezilir un geliriz,
Bir gider bin geliriz
Beni vurmak kurtuluş mu?
İşte böyle güzel sözler söyleyen güzel insanlarımızı da yitiriyoruz malesef bu düzende. İyi geceler herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…