Bişey sormak istiyorum bahsettiğiniz 4 bakan uzunca zamandırbakan değiller ve dokunulmazlıklarıda yok ve haklarında hiçbir soruşturma falanda yok şuan yargılanamazmı onlar niye yapılmıyo
işte bu ulkeyi kan golune çevirenler o zihniyetteki insanlsr değil mi.. Ya insan oyle bi cumleyi yazarken nasıl eli titremez benim aklım almıyor. GerçktenBir Kürt barış istediği zaman neden bu kadar dokunuyor anlamıyorum bu insanlara ? Utanıyorum çok utanıyorum. Bana da dediler benzerini hakkımda tek bir fikri bile olmadan söylediler bunu. İki üç gündür barış diyerek kendimi parçaladım kan dökülmesin dedim ben bile bölücü damgası yedim. Yani bu ülkede kendilerinden olmayan herkesi bölücü ilan edebilirler, vatan haini diyebilirler kendi siyasileri o şekilde söylemde bulunuyor çünkü.
insan sandım cevap yazdım. Hatasını anlar sandım. Daha beter battı
Hdp yukselır mi saçma bence yükselme hdp nin oyu düşecekCikmaz...benim tahminim akp %39 chp %30 hdp%15 mhp %16
Yargi bagimsiz degil...komisyonda akp li uyelerin oylari ile sorusturulmalari red edildi.Bişey sormak istiyorum bahsettiğiniz 4 bakan uzunca zamandırbakan değiller ve dokunulmazlıklarıda yok ve haklarında hiçbir soruşturma falanda yok şuan yargılanamazmı onlar niye yapılmıyo
önce sen bunca gündür buradasın az çok siyasetin içindesin neden olmadığını mantığınla bir açıkla sonra ben cevaplayayım bu sorunu...Bişey sormak istiyorum bahsettiğiniz 4 bakan uzunca zamandırbakan değiller ve dokunulmazlıklarıda yok ve haklarında hiçbir soruşturma falanda yok şuan yargılanamazmı onlar niye yapılmıyo
Yoooo sacma degil...Hdp yukselır mi saçma bence yükselme hdp nin oyu düşecek
zaten soruşturmaları istendi ve AKP'lilerce reddedildi, meclis de daha toplanmadı seçimler dolayısıyla.Bişey sormak istiyorum bahsettiğiniz 4 bakan uzunca zamandırbakan değiller ve dokunulmazlıklarıda yok ve haklarında hiçbir soruşturma falanda yok şuan yargılanamazmı onlar niye yapılmıyo
Sence neden hdp nin oyu yukselır kiYoooo sacma degil...
Bende bir tahminde bulunayım Akp % 45 Chp 27 Mhp 15 hdp 13Cikmaz...benim tahminim akp %39 chp %30 hdp%15 mhp %16
haklısın chescim, buyuk ders oldu gerçkten..ne burda ne gerçekte insanları kendin gibi sanmıcaksın canım yoksa hayal kırıklığına uğruyorsun ben de dilim yana yana ve gözlemleyerek öğrendim, bi çıkar ya da fikir çatışmasında insanlar aniden ters dönüyor neye uğradığını şaşıyorsun
Bunlardan çok daha kötü cümleleri de duydum. Hiç moralini bozma canım. Kendi ülkelerinde ciddiye alınmamak gibi bir duruma düşmezler inşallah kendileri de. Senin yanında duran seni anlayan çok insan olduğunu unutmaişte bu ulkeyi kan golune çevirenler o zihniyetteki insanlsr değil mi.. Ya insan oyle bi cumleyi yazarken nasıl eli titremez benim aklım almıyor. Gerçkten
Bu tahmin degil:)) temenni:))Bende bir tahminde bulunayım Akp % 45 Chp 27 Mhp 15 hdp 13
çok teşekkur ederim canm..bu ulke hepimizin ve eminimki biz onun gibilerden çok daha fazla bu ulkenin geleceğini duşunuyoruz..Bunlardan çok daha kötü cümleleri de duydum. Hiç moralini bozma canım. Kendi ülkelerinde ciddiye alınmamak gibi bir duruma düşmezler inşallah kendileri de. Senin yanında duran seni anlayan çok insan olduğunu unutma
Sence neden yukselemezSence neden hdp nin oyu yukselır ki
Benim bi fikrim yokSence neden yukselemez
Ben teşekkür ederim canım. Ben uyumaya gideyim artık. Ama önce çok sevdiğim yine bir katliama kurban gitmiş sevgili aydınımız Hasret Gültekin in türkülerinden bir alıntı yapacağım.çok teşekkur ederim canm..bu ulke hepimizin ve eminimki biz onun gibilerden çok daha fazla bu ulkenin geleceğini duşunuyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?