- 12 Mayıs 2013
- 10.903
- 30.664
- 798
cevaplayayım o zaman..ama tarih veremeyeceğim şimdi google da aramayayım..Gerçekten bilmiyorum onun için sordum sizin msj nı okuyunca aklıma geldi hani dokunulmazlıkları yok enazından bi soruşturma falan açılabilir
7 hazirandan önce bu 4 bakan dokunulmazlık sahibiyken meclis komisyonu toplandı oylamada sanırım AKP nin 9 ret oyuna karşılık 5 evet oyu çıkmıştı yani yüce Divan'a gitmeleri engellendi...seçim oldu dokunulmazlıkları düştü ancak sözkonusu suçlar vekillikleri zamanında olduğu için yargılanabilecekleri tek yer yüce divan...seçim oldu zaten meclis 3 gün falan toplandı,tatil girdi araya,sonra onca genç öldü Suruçta,arka sıra askerimiz,polisimiz...meclis toplansın dedi 3 parti AKP yanaşmadı çünkü meclis toplansa oylama yapılacak..önüne ket vuruldu...erken seçim kararı alındı seçim çalışmaları yüzünden meclis toplanmadı..Bu arada meclisi toplayacak olan kim?meclis başkanı?meclis başkanı kim?AKP milletvekili...Reis meclisi toplatma derse ne olur?toplanmaz..Olay bu işte Yaprakcım...Şimdi ben sana bir soru sorayım?Cumhurbaşkanı bu 4 bakanın yargılanmaları konusunda neden baskıcı değil?Bak tüm parçaları önüne koydum puzzle ı tamamlayacaksın sadece...