• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan tarafından korunuyor olabilirler mi?

Ama h

Yargi bagimsiz degil...komisyonda akp li uyelerin oylari ile sorusturulmalari red edildi.

zaten soruşturmaları istendi ve AKP'lilerce reddedildi, meclis de daha toplanmadı seçimler dolayısıyla.
Arkadaşlarım ben özellikle cevap vermedim..önce bir araştırsın Yaprak,neden ol(a)madığını görsün...7 haazirandan sonra ölen o kadar candan sonra 3 parti meclis toplansın diye kendisini yırtarken meclis neden toplanmamış bunu bi düşünsün cevaplayacağım sonra sorusunu..

Arkadaşlarım ben özellikle cevap vermedim..önce bir araştırsın Yaprak,neden ol(a)madığını görsün...7 haazirandan sonra ölen o kadar candan sonra 3 parti meclis toplansın diye kendisini yırtarken meclis neden toplanmamış bunu bi düşünsün cevaplayacağım sonra sorusunu..
Hadi ama yorma bizi. :KK15:

Bende sizin neden bahsettiğinizden bahsetmiyorum noktalama işaretlerinin kullanış kurallarından bahsediyorum bu çokta önemli değilde sizin takıntınız varya karşı tarafa söz hakkı vermeyin diye söylüyorum inanın benim okuduğum kadar çoğu kimse kitap okumuyordur türkçeyide gayet düzgün kullanırım bunun eğitiminide aldım lakin burayı samimi bir ortam bulduğumdan ters çarpık cümleler kurmuş olabilirim veya telefondan birşeyler yazmaya çok alışkın olmadığımdan harf hataları olabiliyor
neyse yaşınıza hürmeten susuyorum. yoksa cesaretinize şaşırmamak mümkün değil.

çok teşekkur ederim canm..bu ulke hepimizin ve eminimki biz onun gibilerden çok daha fazla bu ulkenin geleceğini duşunuyoruz..
Aaaaa okudum simdi..ciddiye alip cevap bile vermeseydin.hatta biraz kafa bulsaydin..ego sahibi bile degil:) tum irkcilar gibi zir cahil..yazik iste oluyor boyle bazilari

Akla uygun değil ki aklımız alsın bebem. Kendini bu ülkenin tek sahibi olduğunu zanneden bir zihniyet.

Hadi ama yorma bizi. :KK15:
Olmaaaaz önce o şöyle akıllıca,mantıklı bir şekilde yazsın bir hele...nedenmiş?sonra üzerine konuşalım :KK45:

önce sen bunca gündür buradasın az çok siyasetin içindesin neden olmadığını mantığınla bir açıkla sonra ben cevaplayayım bu sorunu...
Gerçekten bilmiyorum onun için sordum sizin msj nı okuyunca aklıma geldi hani dokunulmazlıkları yok enazından bi soruşturma falan açılabilir

Back