Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Heval heja ulke senin zaten.kimin hakkiymis ki mahrum birakmak..

Canımya sırf birilerini bozayım bana aferin desinler diyemi uğraşınız oysaki tartışma kılıçdaroğlu üzerineydi her fırsatta Cumhurbaşkanımızın soyunun nereye dayalı olduğu tartışıldığı için herşeyden haberdar olan arkadaşa sormak istedim bu konudada bilgisi varmı diye yani senin yaptığın ters oldu bu paylaştığın zaten hep konuşulan ben diğerini konuşmak istedim birkerede

Shirine-alish
Tezer Özlü çok haklı diyorum içimden "Bu ülke bizim değil bizi öldürmek isteyenlerin ülkesi "
Bu topraklarda doğduk büyüdük atalarımız hep beraber bu topraklar için savaştı. Nedendir bu ötekileştirme çabası ?
Türk Kürt kardeştir ayıran en büyük kalleştir.

iyiki sizle paylaştım ve rahatladım. O anki ofkem goruşlerimi fikirlerimi çok farklı yerlere itecekti yoksa
aslında tartışma değil konuşma yeri burası..çok gereksiz buluyorum...keşke cevap vermeseydin diyeceğim ama benimde dinime,dilime,ırkıma laf etseler kayıtsız kalamazdım...ama provokatörler her yerde,gerçekte sanalda...

ulkesini kendi eliyle ayrımcılığa ittiğinin farkında bile değil kız. Benim yazdığım onca barış kardeşlik cumlesinden sonra o sozu beynime kan fışkırttı

Ya bu oylama çok ilginç geldi bana..sizce böyle bi sonuç çıkabilir mi :)))

Bişey sormak istiyorum bahsettiğiniz 4 bakan uzunca zamandırbakan değiller ve dokunulmazlıklarıda yok ve haklarında hiçbir soruşturma falanda yok şuan yargılanamazmı onlar niye yapılmıyo

insan sandım cevap yazdım. Hatasını anlar sandım. Daha beter battı

Çanakkale de Dumlupınar da İnönü de kurtuluş mücadelesi olan her yerde akan kan sadece türklere ait değil....askerlik çağına gelen her erkek cephelere koştu..Ben Türk atanın torunuyum sen Kürt atanın...Seni nasıl dışlayabilirim,yok sayabilirim,kendimden küçük görebilirim...Gerçekten aklım hafsalam almıyor.... Yanındayım Shirine-alish

Ben şahsım adına beyenmedimm:)) bu nasıl bir beyenme ya çok iyiymişsin daha ikinci msj da anladık bunu birde katlettiğim türkçe ye bi örnek verirsen merak ettim

içimdeki ofkeyi bi nebze olsun azalttın. Çok teşekkur ederim.. İnan bu cumleleri duymasam gozume uyku girmezdi

ulkesini kendi eliyle ayrımcılığa ittiğinin farkında bile değil kız. Benim yazdığım onca barış kardeşlik cumlesinden sonra o sozu beynime kan fışkırttı
Bir Kürt barış istediği zaman neden bu kadar dokunuyor anlamıyorum bu insanlara ? Utanıyorum çok utanıyorum. Bana da dediler benzerini hakkımda tek bir fikri bile olmadan söylediler bunu. İki üç gündür barış diyerek kendimi parçaladım kan dökülmesin dedim ben bile bölücü damgası yedim. Yani bu ülkede kendilerinden olmayan herkesi bölücü ilan edebilirler, vatan haini diyebilirler kendi siyasileri o şekilde söylemde bulunuyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…