Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .

Sanada söylenecek okadar şey varki, GEREK YOK!!!

Güle güle

takılmamak elde değil. bu topikte bu kadar dili kullanamayan az insan gördüm. siz de bu topikten çıkmadığınız için sürekli görüyorum, gözüme batıyor. ayrıca işime geldiği zaman dikkat ederim lafınız bütün mesajlarınızın bir özeti gibi oldu. :))

Bu topik diksiyon kursu değil canım sizin kadarda tecrübeli değilim işime geldiği zaman evet burda sohbet tartışma yapıyoruz dikkat etmem gereken bi husus yok dilekçe yazmıyorum sonuçta noktadan sonrada büyük harfle başlanır hatırlatıyım dedim

Arkadaşlar bence konuşmanın yönünü değiştirelim derim..geçmişine çok takılan önünü göremez tökezler....mesela 2 kasım sabahı ne olur?öngörünüz nedir?merak ediyorum..

Daydrepost: 43254512 .!.:
Arkadaşlar bence konuşmanın yönünü değiştirelim derim..geçmişine çok takılan önünü göremez tökezler....mesela 2 kasım sabahı ne olur?öngörünüz nedir?merak ediyorum..

Olan olur

2 kasim günü buralar iyiden birbirine girer

Ben büyük harf küçük harften, virgülden noktadan bahsetmiyorum. Kelimeleri düzgün yazın yeter. Birazcık okursanız gazete kitap, geliştirirsiniz kendinizi.

akp mhp kısa süreli koalisyon yapar sonra yine seçim
Ali Babacan 1 yılda 4 seçim oldu tekrar seçim halkı sıkar hükümet kurulmalı dedi...Cumhurbaşkanıyla aralarında soğuk rüzgarlar esiyor gibi Bülent Arınç zaten muhalefetten çok muhalefet yapıyor..

Ali Babacan 1 yılda 4 seçim oldu tekrar seçim halkı sıkar hükümet kurulmalı dedi...Cumhurbaşkanıyla aralarında soğuk rüzgarlar esiyor gibi Bülent Arınç zaten muhalefetten çok muhalefet yapıyor..

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nuc-cikarsa-yeniden-secim-konusulacak.870502/
mehmet ali şahinde gayet gergin bir uslüpla istedikleri oyu alamazlarsa tekrar seçim olacağını söyledi, genel olarak halkı pek düşündüklerini sanmıyorum ben, zaten halk söyleyeceğini söylemiş, bu seçim zaten gereksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…