Senin uyarmandaki maksat buydu zaten bazı sazanlar msj alıp atlasın öylede oldu :)))ben çok uyardım, soyu karıştırmak ırkçılıktır, başkası da sorgular, iş hoş olmayan yerlere gider diye. dinlemedi, bam teline basmaya devam etti.
o soruyu sordurana kadar uğraşmamalıydı.
bu aşağıdaki mesajı sayfalar önce yazdım ben. hala soy önemli, soy önemli diyerek işi buraya getireceği belliydi.
Sayın cumhurbaskanının soyagacını biliyor musunuz? Bİliyorsanız aydınlatır mısınız beni rica etsem, pek bilgim yok bu konuda.
O yüzden bırak o söylesin şarkıdan soğumayalım şimdi :))))Geç bunlaaarııııı, anaaaam babaaam geç buunlarııı... Levent yüksel ne güzel söyler bu parçayı.
O Akp li arkadaş ben oluyorum soya önem vermeyip ırkçı olmayanlarda sizdiniz dimi
Cumhurbaşkanının diyosunuzya benim başkanımsa sizenede araştırıyosunuzAY su isteyis seklimin neresi ters dostlar? NE kadar hanfendice istemisim, valla cok kırıldım
Senin uyarmandaki maksat buydu zaten bazı sazanlar msj alıp atlasın öylede oldu :)))
Cumhurbaşkanının diyosunuzya benim başkanımsa sizenede araştırıyosunuz
Sorumun cevabini hala alamadimSenin uyarmandaki maksat buydu zaten bazı sazanlar msj alıp atlasın öylede oldu :)))
Bence de..ulkeyi guzel yoneten ilerici ozgurlukcu durust hem calmayan hem calisan alcak gonullu ileri goruslu baris sever hukuka onem veren demokratik ilkelere bagli evrensel degerleri onemseyen herkes bu dunya da favori liderimdir..kasi gozu boyu posu karizmasi olmasin ruhu olsunUlkesine hizmet eden , vatandasini ayristirmayan , ulkesini gelistiren,zenginlestiren ,Cumhuriyeti koruyan lider olsun isterse yamyam soyundan olsun benim icinn onemli degil.Soy soy diye tutturan sizsiniz.
O yüzden bırak o söylesin şarkıdan soğumayalım şimdi :))))
herkesi kendin gibi sanma. ben kimsenin soyuna sopuna bakmam. hangi soydan olursa olsun, anası babası ne olursa olsun, bu memleketin, bu vatanın kalkınması için uğraşan herkes benim için vatandaştır. Türk müdür, Rum mudur, Ermeni midir, Haymatlos mudur, beni bağlamaz.Senin uyarmandaki maksat buydu zaten bazı sazanlar msj alıp atlasın öylede oldu :)))
Sen ne kadar sabırsızsın dur soruna yanıt vericem biraz daha bekle araştırma yapmıyorum buarada :))))MArlinin mesajını okumadım bile..soy soy deyip durdun, senin reis nereli diye soruverdim.. kactır toto ustu dusuyosun ama yaprakcım..balıgı cok severim bu arada
Ben hala sorumun cevabini alamadimSiyaset Konusu açılınca ilk yapılan yorumlardan biri Cumhurbaşkanımızın soyu ermenilere dayanır derler genelde burdada oldu soranlar onlar benim sormama bağladı benim sormamda onlara bağlıydı aslında gelmek istediğim nokta tam olarak buydu şimdi diyceksiniz bunu biz söylemedik söyleyenlerde bizi ilgilendirmez evet burasıda doğru biraz sizi kullanmış gibi oldum ama sizde atlamasaydınız
Siyaset Konusu açılınca ilk yapılan yorumlardan biri Cumhurbaşkanımızın soyu ermenilere dayanır derler genelde burdada oldu soranlar onlar benim sormama bağladı benim sormamda onlara bağlıydı aslında gelmek istediğim nokta tam olarak buydu şimdi diyceksiniz bunu biz söylemedik söyleyenlerde bizi ilgilendirmez evet burasıda doğru biraz sizi kullanmış gibi oldum ama sizde atlamasaydınız
Sorun ne senin ya bidaha sorBen hala sorumun cevabini alamadim
Anladigim kadari ile sohbet ecdad ve soy soyleminizden cikti..gercekten siyasiler konusunda boyle bir ayriminiz var mi merak ettim..Ben hala sorumun cevabini alamadim
Alt yazı geçsin sana anlamana yardımcı olurYaprak arkadaşımız burada ne demek istemiş?
Cevap hala yok.. Neyse ben film izlemeye gidiyorum, dönene kadar iki makale oku da hazırlan. Kıvırıp durma.
yani? sonuç ne şimdi?Siyaset Konusu açılınca ilk yapılan yorumlardan biri Cumhurbaşkanımızın soyu ermenilere dayanır derler genelde burdada oldu soranlar onlar benim sormama bağladı benim sormamda onlara bağlıydı aslında gelmek istediğim nokta tam olarak buydu şimdi diyceksiniz bunu biz söylemedik söyleyenlerde bizi ilgilendirmez evet burasıda doğru biraz sizi kullanmış gibi oldum ama sizde atlamasaydınız
bizde bunu yedik şimdi. oradan o kadar safmı görünüyoruz gerçekten:)Siyaset Konusu açılınca ilk yapılan yorumlardan biri Cumhurbaşkanımızın soyu ermenilere dayanır derler genelde burdada oldu soranlar onlar benim sormama bağladı benim sormamda onlara bağlıydı aslında gelmek istediğim nokta tam olarak buydu şimdi diyceksiniz bunu biz söylemedik söyleyenlerde bizi ilgilendirmez evet burasıda doğru biraz sizi kullanmış gibi oldum ama sizde atlamasaydınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?