Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Senin uyarmandaki maksat buydu zaten bazı sazanlar msj alıp atlasın öylede oldu :)))

O Akp li arkadaş ben oluyorum soya önem vermeyip ırkçı olmayanlarda sizdiniz dimi

Ulkesine hizmet eden , vatandasini ayristirmayan , ulkesini gelistiren,zenginlestiren ,Cumhuriyeti koruyan lider olsun isterse yamyam soyundan olsun benim icinn onemli degil.Soy soy diye tutturan sizsiniz.

Senin uyarmandaki maksat buydu zaten bazı sazanlar msj alıp atlasın öylede oldu :)))
Sorumun cevabini hala alamadim
Ulkesine hizmet eden , vatandasini ayristirmayan , ulkesini gelistiren,zenginlestiren ,Cumhuriyeti koruyan lider olsun isterse yamyam soyundan olsun benim icinn onemli degil.Soy soy diye tutturan sizsiniz.
Bence de..ulkeyi guzel yoneten ilerici ozgurlukcu durust hem calmayan hem calisan alcak gonullu ileri goruslu baris sever hukuka onem veren demokratik ilkelere bagli evrensel degerleri onemseyen herkes bu dunya da favori liderimdir..kasi gozu boyu posu karizmasi olmasin ruhu olsun

herkesi kendin gibi sanma. ben kimsenin soyuna sopuna bakmam. hangi soydan olursa olsun, anası babası ne olursa olsun, bu memleketin, bu vatanın kalkınması için uğraşan herkes benim için vatandaştır. Türk müdür, Rum mudur, Ermeni midir, Haymatlos mudur, beni bağlamaz.
Alevi de olabilir, Sünni de Dinsiz de, Budist de. ben insanların fikirlerine bakarım, derilerinin rengine, dinlerine ya da milliyetlerine değil.

MArlinin mesajını okumadım bile..soy soy deyip durdun, senin reis nereli diye soruverdim.. kactır toto ustu dusuyosun ama yaprakcım..balıgı cok severim bu arada
Sen ne kadar sabırsızsın dur soruna yanıt vericem biraz daha bekle araştırma yapmıyorum buarada :))))

Siyaset Konusu açılınca ilk yapılan yorumlardan biri Cumhurbaşkanımızın soyu ermenilere dayanır derler genelde burdada oldu soranlar onlar benim sormama bağladı benim sormamda onlara bağlıydı aslında gelmek istediğim nokta tam olarak buydu şimdi diyceksiniz bunu biz söylemedik söyleyenlerde bizi ilgilendirmez evet burasıda doğru biraz sizi kullanmış gibi oldum ama sizde atlamasaydınız

Ben hala sorumun cevabini alamadim

Yaprak arkadaşımız burada ne demek istemiş?
Cevap hala yok.. Neyse ben film izlemeye gidiyorum, dönene kadar iki makale oku da hazırlan. Kıvırıp durma.

yani? sonuç ne şimdi?
soya bakıyor muyuz, bakmıyor muyuz?

bizde bunu yedik şimdi. oradan o kadar safmı görünüyoruz gerçekten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…