Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Neyse kizlar

Ne icin ogrenmek istediginizle orantili olarak degisir:) soy meraki olan birisine ermeni ya da rum etnisiteleriyle cevap vermek sizin savundugunuz degerlere de ters degil mi..gonderme konusu olmadi bile yanlis
ben çok uyardım, soyu karıştırmak ırkçılıktır, başkası da sorgular, iş hoş olmayan yerlere gider diye. dinlemedi, bam teline basmaya devam etti.
o soruyu sordurana kadar uğraşmamalıydı.
bu aşağıdaki mesajı sayfalar önce yazdım ben. hala soy önemli, soy önemli diyerek işi buraya getireceği belliydi.

5. 5 milyon seçmeni olan bir partiyi yok sayamazsınız denilebiliyor ama yüzde 46 alan bir parti yerden yere vurulabiliyor.
Bu mantığı anlayan beri gelsin ..
Dünyanın neresine giderseniz gidin iktidarlar eleştirilir..hatta bu eleştiriler demokratik ülkelerde iktidarı besler..hatalarına ayna olur...yarın CHP iktidara gelse o eleştirilecek ve eleştirilmeli de..

Katılıyorum.
Aynı şekilde 1. Abdülmecid'in zamanında ilk kez cumhuriyet kavramı dile getirilmiştir ama o esnada buna zemin hazırlanamamıştır.
bunun Öncesinde hazırlık amacı ile Islahat ve Tanzimat Fermanı yayınlanmıştır.
Meşrutiyet'in ilan edilme sebebi tamamen demokratik bir cumhuriyet kurmak adına uygun taşları döşemektir.
Tarihte hiçbir Oluşum ya da devrim kendiliğinden Olmamıştır, Öncesinde yıllarca Süren bir hazırlık safhası vardır.

Fikrimi soyledim....

mesela benim soy taa zimbabveye kadar gidiyor dedemin dedesi kabile reisi mugabeydi:)
amanın diyorum niye kanım kaynadı okye diye kan çekmiş demek ,benim ki de Ogabe küçüğü..bide 3 numara var bugame dede..hatırladın mı

amanın diyorum niye kanım kaynadı okye diye kan çekmiş demek ,benim ki de Ogabe küçüğü..bide 3 numara var bugame dede..hatırladın mı
aaa bugame dedeyi hatırlamammı bizim dedemin kabilesinin büyücüsüymüş o..
bende diyorum bir yerden gözüm ısırıyor.
bak akraba çıktık. soylar güzel.
biz bu güzel soy ağacımızla, geçeriz bu aşamayı bence:)

Burda bu kadar muhabbeti geçince merak ettim araştırdım. Son yarım saattir okuyorum. Buraya koymamanızın nedenini de anlıyorum yavaş yavaş.
Siz koyun benim bi çekincem yok sadece başkası için araştırma yapmak istemedim isteyiş şekli tersdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…