- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
- 398
soyadını değiştiren kendisi değil, baba Kılıçdaroğlu. dedesinin eşkıya olduğunu söyleyen de var, köyde herkes Karabulut olduğu için değiştiğini söyleyen de. muhtemelen bu ikincisi babanın soyadını neden değiştirdiğine dair uydurduğu bir yalan.Ya geç onları kamuya hiçbir başörtülü giremez diyen adam temizlikçileri düşündü öylemi bu adam zaten buna karşı kimi savunuyosunuz her fırsattada bunu söyler kılıçdaroğlumu asla demez :)))) çok araştırıyorsunuz ya bide bunun geçmişini araştırın soyadını niye değiştirmiş bizibi aydınlatın bi zahmet
saost: 43248865 .!.:Seçim sonrası bir ayar yapacağız sanırım, o yüzden ankete izin verilmemiştir.
örnek verdi aklınca, mesela senin annen hayat kadını diyeHayda ne dedi ki annene ? Onları bilmiyorum ben
töbe yarabbimm gülmekten karnıma ağrılar girdi bu nasıl laf yaaaaa..Sidikli zekiye ne ya :))))))
Banlanınca yeniden banlanırdım diye bu kadar yazılmıyordu Kakao.ama anlamadım niye ban durdursunkii.. cidden anlamadım bir kışkırtma varsa o yazıda bir alay, bir hakaret, bir küçültme varsa o yazılarda ban neden engellesinki cevap vermeleri.. munee..
O ne biçim örnekörnek verdi aklınca, mesela senin annen hayat kadını diye
o lafı kınıyorum sonsuza kadar kınıyorum okyy ama burada saraylım siz akpye oy vermeye devam edin. hiç acımıyorum size . siz bu kafayla 2 karılarda olursunuz 3. de diye hakaret etti aynı hassasiyeti neden ona durr napıyorsun sen demedin.. okyyörnek verdi aklınca, mesela senin annen hayat kadını diye
valla öyle yazdı oliviaya
biliyormusun bilmem annemle o iğrenç benzetmeyi yaptıydı.
hakaretlerine devam ediyor o şahıs. buda böyle olmamalı artık.
anne kelimesiyle hayat kadının örnek verdi ve benim annemi örnek vererek. iğrenç bir olaydı benim için. yani böyle tipler yeni üye ban yok dibine vuruyorlar küfrün artıkO ne biçim örnek
Yanlış,olmaması lazım
benim banım bittip geldiğimde. banlar kalkmıştı.
ilk yazdığım buydu.. bunu o zaman yazmıştım. bu durumuna geleceğini.
ha,polemik ban olmamalı diyorum hala. bu bölümde.
çünkü zaten fikirler karşılıklı tartışarak savunulur siyasettede. ama küfür ,hakaret
özele olayı getirmek özel hayatı ihlal beddua, ban sebebi olmalı.
daha demin oliviaya o kişi banada hakaret eden şahıs, küfretti
şunu yazdı
Seni gidi sidikli Zekiye
ve devam edecek küfretmeye herkese. bunun bir yaptırımı olmalı artık
kakao onu onu hatırlamıyorum ama abnneyle hayat kadını örneği bunun yanında solda sıfır kalıro lafı kınıyorum sonsuza kadar kınıyorum okyy ama burada saraylım siz akpye oy vermeye devam edin. hiç acımıyorum size . siz bu kafayla 2 karılarda olursunuz 3. de diye hakaret etti aynı hassasiyeti neden ona durr napıyorsun sen demedin.. okyy
örnek verdi aklınca, mesela senin annen hayat kadını diye
k. k yeni üyekim canım bunu diyen ya, açıkca yazmak istemezsen baş harfini yazsan anlarım
evet. hakaretlerine son hızla devam ediyor yeni üye. her mesajı hakaret içeriyor.Olivyaya yazan aynı kişi değilmi..
kim canım bunu diyen ya, açıkca yazmak istemezsen baş harfini yazsan anlarım
e ben hala dediğimin arkasındayım. sizin baş örtünüzün önünde bir engel olmadığını düşünüyorum. olursa üniversitede yaptığımı, yine yaparım diyorum. ama şu anda başörtülü arkadaşım dersten atılmazken, belki atarlar diye kağıdı hocaya verip dersten çıkmamın adı ne sence? geçmişte yaşananları artık bir şehir efsanesine dönüştürdüğünüzü ve tıpkı çocukların korkutulduğu öcü gibi bak X parti gelmezse baş örtünü kafandan çıkaracaklar diye bunu sürekli ortaya koyduğunuzu, ve bunun medya tarafından pompalandığını düşünüyorum.Ama ben sana şunu demiştim o soruyu sorarken faraza ''Bizi bir taraf olarak aklet,kendi partisini yanlışlardan münezzeh gören '' çünkü zaten böyle aklediliyor
Hadi biz adiliyet duygusundan yoksun olalım
Ama sen bari doğrucu davut'luga soyundun o zaman gel anlat dedim
Ama sen de ''önce ben '' dedin
Akabin de ben de diğer mesajı yazdım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?