kimkiselam, nicinizi görünce şaşırdım benzerlige .hayırlı olsun yeni üyeliğiniz ve niçiniz .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimkiselam, nicinizi görünce şaşırdım benzerlige .hayırlı olsun yeni üyeliğiniz ve niçiniz .
Hem de Nasıl gördüm ben dinden korkan başörtülüleri taşlayan Atatürk'ü ağzına sakız yapıp arkasına sığınıp her fırsatta dine küfreden insanların içinde büyüdüm sırf sünniyim diye annem başörtülü diye beni daha 10 yaşındayken oyunlarına almazlardı sen ne diyosunSiz dinsiz nesil yetiştirenlere katlandım dediniz ya..
Bende size onu sordum ,siz bunu nereden biliyorsunuz gördünüz mü dedim..
Sana özgürlük yok habin, çünki senin özgürlüğün birilerinin özgürlüğünü kısıtlıyorda ondan canım ....az biraz evrensel düşünsen beni anlarsın
Ama nerdeee
Oyumuda veririm Cihat içinde savaşırım
Nasıl misyonerler ülkemizde hristiyanlığı yaymaya çalışıyor
Bende islam için sonuna kadar savaşır bu düşüncelerimi herkese empoze ederim
Deist dinleri yalanlasın
Ben de İslamı yaymaya çalışıyım
Cihat için savaşıyım
Madem Özgür ülkeyiz sanane bizden
az biraz evrensel düşünsen beni anlarsın
Ama nerdeee
Oyumuda veririm Cihat içinde savaşırım
Nasıl misyonerler ülkemizde hristiyanlığı yaymaya çalışıyor
Bende islam için sonuna kadar savaşır bu düşüncelerimi herkese empoze ederim
Deist dinleri yalanlasın
Ben de İslamı yaymaya çalışıyım
Cihat için savaşıyım
Madem Özgür ülkeyiz sanane bizden
Hem de Nasıl gördüm ben dinden korkan başörtülüleri taşlayan Atatürk'ü ağzına sakız yapıp arkasına sığınıp her fırsatta dine küfreden insanların içinde büyüdüm sırf sünniyim diye annem başörtülü diye beni daha 10 yaşındayken oyunlarına almazlardı sen ne diyosun
Bıraksınlar şu Atatürk'ü Adamı rahat yatırmıyorsunuz yeter artık
Hiç değilse ben kurtuluş savaşında komutan olarak verdiği üstün mücadeleden dolayı 10 kasımda 3 ihlas bi Fatiha okuyorum eminim işine yarıyordur 1 dklık saygı duruşundaki daha iyi
Yok okeyim tanımıyorum arkadaşı . hoş gelmiş ...
meraklı melahatımda birazcık:)Yok okeyim tanımıyorum arkadaşı . hoş gelmiş ...
ay amcam ne tatlı olmuşbiraz da gülelim.
selam, nicinizi görünce şaşırdım benzerlige .hayırlı olsun yeni üyeliğiniz ve niçiniz .
yapmayın karşılıklı yaşandı bu olaylar ben örtülü değilim ama kızkardeşim okuyamadı ne mücadeler verdiğine ve verdiklerine şahit oldumm.. ALLAHA şükür yeni nesiller bilinçli din mezhep ayırmadan dostluklar kuruluyor..Size sunu soylemek isterim ben de alevi oldugum icin 5 yasinda komsumuzdan dayak yedim.evlerine sokmazlardi.cocuklariyla oynatmazlardi.bayramlarda butun cocuklara corek dagitirlardi bir tek bize vermezlerdi.niye oldugunu anlamazdim bile.hayatimin her alaninda yasadim bunu.her alevi yasadi.bu mutlak bir gercek ulkemizde.daha cok orneklendirebilirim.basortulu oldugu icin kesilen yakilan kim var.oruc tuttugu icin dovulen oldurulen kim var...tabii ki inanclar uzerine baski kabul edilemez.ama madem bu sıkıntıyı yasadiniz daha beterini yasayan kitlelere empati geregi daha cok sahip cikmaniz gerekmez mi.
neyi yapmasın. onu bunu bilmem ama bu ülkede en çok eziyeti aleviler çekti. ben alevi değilim ama biliyoruz yaşananları.yapmayın karşılıklı yaşandı bu olaylar ben örtülü değilim ama kızkardeşim okuyamadı ne mücadeler verdiğine ve verdiklerine şahit oldumm.. ALLAHA şükür yeni nesiller bilinçli din mezhep ayırmadan dostluklar kuruluyor..
hımm şimdi falakaya yatırırlar seni bu cümlelerin için...Hem de Nasıl gördüm ben dinden korkan başörtülüleri taşlayan Atatürk'ü ağzına sakız yapıp arkasına sığınıp her fırsatta dine küfreden insanların içinde büyüdüm sırf sünniyim diye annem başörtülü diye beni daha 10 yaşındayken oyunlarına almazlardı sen ne diyosun
Bıraksınlar şu Atatürk'ü Adamı rahat yatırmıyorsunuz yeter artık
Hiç değilse ben kurtuluş savaşında komutan olarak verdiği üstün mücadeleden dolayı 10 kasımda 3 ihlas bi Fatiha okuyorum eminim işine yarıyordur 1 dklık saygı duruşundaki daha iyi
yapmayın karşılıklı yaşandı bu olaylar ben örtülü değilim ama kızkardeşim okuyamadı ne mücadeler verdiğine ve verdiklerine şahit oldumm.. ALLAHA şükür yeni nesiller bilinçli din mezhep ayırmadan dostluklar kuruluyor..
biliyorumm ülkenin çirkinliklerii ,şerefsizliklerii ama yeni nesil bunlara dur diyor dostluk kardeşlik arkadaşlık, canlık içinde temeller atılıyor ve diyorumki öyle dışlayan hangi zümre olursa olsun afaroz edilsin çevremizdemi şahit olduk engel olalım..neyi yapmasın. onu bunu bilmem ama bu ülkede en çok eziyeti aleviler çekti. ben alwvi değilim ama biliyoruz yaşananları. öldürüldüler ya en önemlisi öldürüldüler yakıldılar. yapacak tabi.