Vuuuuuuuuuu bu 4'lük hatta 5'lik birine çarpılmış ama kimeGittin mi büyük gideceksin !
Ayrılık bile gurur duyacak seninle..
Gittin mi ayakların onun yakınından bile geçmeyecek..
Gölgen bile kalmayacak ardında..
Gittin mi onurunla gideceksin;
"Haklıysan gidecek, gitmişsen dönmeyeceksin"
HDP ve MHP reklamlari hep cikiyor.Bu arada sitede HDP reklamı çıkıyor :)
Geçen gün mevzusu olmuştu, HDP reklamı çıkıyormuş üyelerde, aynı sayfada bana Jeep reklamı çıktı, dedim Allah'ın bana bir işareti mi yoksa buBu arada sitede HDP reklamı çıkıyor :)
ben sarisin degilim ben de anlamiyorum merak etme. kazen kadinlarkulubunde takila takila bukce anadili olmus.aman bu sarışın kafa anlamaz böyle bilmecelerden.
Bu arada sitede HDP reklamı çıkıyor :)
bir özür dile, günahını aldım de ama nerde eyyy fanii, bir konuş daaa, olmadı masaya 3 kere tıklaaa
Herzaman Bülbül kesilirsin, nedendir bu suskunluğun, Ayıptır ettiğin, nedendir bu yorumsuzluğun
bu arada şuan eminim ki beyazgri bir bok bilmiyor... Tura dedi attı parayı tura geldi bir daha atsaya şu parayı ...
Bu konuda bi tahminim yok.bir özür dile, günahını aldım de ama nerde eyyy fanii, bir konuş daaa, olmadı masaya 3 kere tıklaaa
Herzaman Bülbül kesilirsin, nedendir bu suskunluğun, Ayıptır ettiğin, nedendir bu yorumsuzluğun
Bir taş attım pencereye tık dedi, anası çıktı kızım evde yok dedi vay vayyyay kime laf çakılıyo anlamadım ben, yoksa yönetim olarak yem mi atıyonuz ya tutarsa diye
yoksa... yoksa o benmiyim
bana lanet uber diye bi app cikiyor. zibilyon kere appstore a yonlendiriliyorum bi gundebana burda, facede sağda solda her yerde zeybekci çıkıyor bayıliiciiiim
tüm yüz hatlarını ezberledim adamın
BilmeceBu konuda bi tahminim yok.kimden bahsediliyor acabaaa?
eyyy fanii, bir konuş daaa,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?